barnacle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kız arkadaş çok da lazım değil ya. brolar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mutlu son istiyorsa bi raki masasi kurun soyle arkadasa, yada bi fasila falan goturun bol bol icirin baska turlu mutlu son yok bu islerde benim bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 friendzone'da ölecek arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kavurma said: Peki mantıklı bir yol haritası çizsek bu çocuğu mutlu sona nasıl ulaştırırız? arkadas kalmasin.bunu da kiza belli etsin.aramasin bi sure, gorusmek istemesin.belki ise yarar. bu korku muhabbetini ben biraz tahmin edebiliyorum, umarim tahmin ettigim sey degildir.benim de basima gelmisti zamaninda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Olay kızın korkularını aşmasını sağlamakta mı bitiyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kız arkadaşından mı korkuyor acaba yoksa bildiğiniz başka ilişkisi var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ya iyice turk filmine cevirdiniz ne korkusu arkadasim ya ? Anlatinda bilelim neyden korkucak ? Benimde tahmin ettigim bisey var o olmasin sakin. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 çocuk kaç yaşında? liseli gibi davranıyor garip. bu yaşa kadar aşk acısı yaşamamış mı da hemen kendini alkole falan buluyor biz o işleri lisede yaptık artık kafamız rahat hacı >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 valla hamsi herkes senin gibi elizabethe talim değil yani, insanlar sevgi gibi şeylere önem veriyor. Bel altı düşünmek isteyene malzeme bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bence kizin korkusu daha once biriyle birlikte olmamasi.duygusal anlamda degil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Abicim kıza yatma teklifi etmiyor bu adam gel beraber bir yola çıkalım, bu yol üzerindeyken de hep el ele olalım diyor açık ve net ölüme kadar gitmeye var mısın diye soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 arkadaşın biraz piç olup, konserden sonra kızı eve atsaydı, güzel bir ilişkisi vardı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 zaten sorun o. en başta böyle hedefler koyarsan sıçarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Vay ben bu dünyanın düzenine tüküreyim o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Abi basbayağı kız alkolün etkisiyle gideri var demiş. Sonra ayık kafayla yok olmaz demiş olay bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 aynen bi anlık heycan sonra sıçıp sıvamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bu tarz hikayelerde erkek kişisi hep şu şekilde canlanıyor gozumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kavurma said: Vay ben bu dünyanın düzenine tüküreyim o zaman.. aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 benjani said: arkadaşın biraz piç olup, konserden sonra kızı eve atsaydı, güzel bir ilişkisi vardı şimdi. true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kavurma said: valla hamsi herkes senin gibi elizabethe talim değil yani, insanlar sevgi gibi şeylere önem veriyor. Bel altı düşünmek isteyene malzeme bol. lol ağlayıp sızlayıp alkole bulanıp aynı kıza obsesyon yapmaktan bahsediyorum söylediğin şey ne alaka? çok şükür düzenli bi sex hayatım var ama elizabethin yeri ayrı tabii onda haklısın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Her neyse konu başka, kalp kırmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bence çocuk hatayı olayı biraz abartıp yapmış direk ölümüne kadar bu yoldayız vs biraz daha casual takılsaymış olurmuş gibi kız heralde ilk bi evet diyip sonra ikinci güne evlenme teklifiyle gelirse diye tırsmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 hamsiye katiliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 İçim sıkıldı ya sanki dert benimmiş gibi düşünüyorum kaç gündür kafama takıldı. Neyse bakalım bir daha konuşacağım arkadaşla, umarım düşüncelerinde olumlu bir etkim olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Rest çeksin ben arkadaş kalamam desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar