Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir arkadaşımın problemi

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşım var kendisi işinde gücünde etliye sütlüye karışmayan bir adam. Geçenlerde oturduk sohbet ettik, baya içli içli anlattı derdini. Bende ne diyeceğimi bilemedim, teselli etmeye çalıştım ama nafile can sıkıntısı kolay giden birşey değil, bilirim.

Benimde tanıdığım ortak bir arkadaşımızla konsere gidiyor bunlar. Mevzu burada başlıyor. Bu çocuk kızla ilgili düşüncelerini konser başlayana kadar diline dökmeyi kendine yasaklamış. Dünya ahiret böyle bir şeyi diline dökemeyeceğini söylemiş durmuş kendi kendine. Bunlar baya samimi bir şekilde konseri tamamlıyorlar bütün gece kol kola, sarmaş dolaş dans, ama çocuğun aklında piçlik yok çünkü çocuğu tanıyorum. Kızda iyi biri onunda aklına şeytanlık gelmez karşısından kötülük beklemez.

Her neyse bir yerde sabaha kadar sohbet etmişler, asıl olay orada oluşuyor. Bu çocuk, içtiği biranın verdiği cesaretle dökülmüş kıza. Kızda olumlu konuşmuş çocuğa karşı, bundan önce böyle birşey düşünmediğini ancak düşününce fena olmadığını hatta çok güzel olduğunu falan söylemiş. Ancak tek bir engel olduğunu, o engelinde korkularının olmasıymış. Çocuk tabi korkuların beraber aşılabilir olduğundan falan bahsetmiş.

Çok uzatmak istemiyorum, konserden sonra iki gün geçmiş kız buna tek bir mesajla arkadaş olarak kalmanın daha makul olacağından bahsetmiş bu da tabi iki gündür köpek gibi sevinçli sevinçli ortalarda dolanıyordu bu mesajdan sonra kafayı sıyıracak dereceye geldi.

Seviyorsan git konuş mu yoksa nedir bu olayın sizin gözünüzdeki durumu? Çok kafamı kurcaladı bu mevzu ya, üzüldüm çocuğa..

Edit : Sohbet sırasında ikisi de sarhoş değilmiş, bunun üzerine yemin etti çocuk.
Sosyal ağlarda paylaş

"Arkadaş kalalım"dan sonrasını detaylandırmak gerekirse,

Çocuk alkole buladı kendini 3-4 gün işe kafası güzel gitti bu süre zarfında kıza göndermediği mesaj atmadığı takla kalmadı. Bu 4 günlük bunalım döneminden sonra iş iyice boka batmasın diye kızı alıp karşısına konuşmuş, yaptıklarım liseli ergenlerin hareketleri gibi oldu biraz ama alkolün vermiş olduğu salgın ruh halimden dolayı böyle oluyor diye bir bir açıklamış her yaptığını. Sonrasında da arkadaş olarak kalmayı kabul etmiş ve bu konuyu da açmamayı teklif etmiş. Eskisi gibi olmalı demiş herşey. Ancak merak ettiğim tek şey neden o gece o cümleleri kurdun ve 2 gün sonra bu şekilde bir dönüş yaptın diye sormuş. Kız da bilmiyorum ama sonra çok pişman oldum böyle umutlandırmak istemezdim demiş. Çocukta umut çok tehlikeli bir şey bunu bir başkasına sakın yapma, benden sana arkadaş tavsiyesi demiş. Aralarından tekrar su sızmıyor eskisi gibi arkadaşlar ama çocuk için için ağlıyor her gün kimseye de belli etmek istemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendini biraz ağırdan satmasını söyledim, öyle her yere gitme her istediğinde görüşme. Kızın seni kolay elde edilebilir bir kişilik olduğu düşüncesini kafasından sil dedim. Zamanla yokluğunun onda büyük bir eksiklik hissettirmeye başladığında sana adım adım yaklaşır doğru zamanda da win yaparsın dedim ama dinleyen yok. Bir mesaj daha atayım ne yapıyor acaba falan diyordu şimdi belki de kapısına falan gitmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...