Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 xunn said: Katawa SHoujo oynadık diye de olabilir. It's 3DPD, man. 3DPD. Xunn seninde Bible Black oynadığını, sadece anılarını bastırdığını biliyoruz. İkiyüzlü pislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 düşmanları saymak yetiyor. düşman tekse düşman, düşman çiftse dost. dost etkisiz. demek ki hayatta önemli olan dostlarımızın sayısı değil düşmanlarımızın sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 düşmanınız var mı harbi ya. benim hiç yok çok ezik hissettim. olsa hayat çok daha eğlenceli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 "An excellent man, he has no enemies, and none of his friends like him." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 arkadaşlarım bana tapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Soimyr said: xunn said: Katawa SHoujo oynadık diye de olabilir. It's 3DPD, man. 3DPD. Xunn seninde Bible Black oynadığını, sadece anılarını bastırdığını biliyoruz. İkiyüzlü pislik. Valla oynamadım ya. Olm çok korkunç bible black. Gerçekten korkunc ya. Nasıl izliyorlar hala anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 herkes tarafından sevilmek, hayatta isteyeceğim en son şey. ekmek-pasta teorisinde açıklamıştık daha önce bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 halı saha tayfasını görüyorum.. tabii şu sıralar göremiyorum :( eskilerden jankis var sevgili collegueim arada buluşmalara denk gelirsem güzel oluyor ama xunn la buluşma denemelerimiz hep başarısızlıkla sonuçlanıyor halbuse bir araya gelebilsek; http://images.wikia.com/avatar/images/e/ee/Dancing_Dragon_step_10.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 herkes tarafından sevilmek kontrol edilemez birşey. ve ben kontrol edemediğim şeyleri sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kontrolü kendin sağlayamıyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 o really. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 beni de bütün İK seviyor, bu sevgiyle 3 seneye yön. kur. başkanı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 BabacumMostors said: halı saha tayfasını görüyorum.. tabii şu sıralar göremiyorum :( eskilerden jankis var sevgili collegueim arada buluşmalara denk gelirsem güzel oluyor ama xunn la buluşma denemelerimiz hep başarısızlıkla sonuçlanıyor halbuse bir araya gelebilsek; http://images.wikia.com/avatar/images/e/ee/Dancing_Dragon_step_10.png Of gerçekten elementleri dans ettiririz Killdeniz'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 jaffa said: o really. ja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 mmmmmpppppphhhhhh gel tiranlığımızı kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Abi zaten sempatiksin, R'leri de söyleyemiyorsun. Kawai'liğin critical mass'e ulaşıyor haliyle. Tanıdıgım en tatlı herifsin net. Tiran olsan herkes sever, Tiran sayılmazsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 :( o zaman "dünyayı köleleştir" düğmesini tülbente sarıp dolabın üstüne kaldırıyorum, belki ileride çoluğum çocuğum nasiplenir o kadar da ar-ge yapmıştım halbuse http://cdn1.sbnation.com/imported_assets/568872/sad-panda-podiatrist_medium.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar