jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 SeaGle said: Uyuşturmadan dişini çeksin bak asıl eğlenceli kısmını sen o zaman gör işin. düşmanıma yapmam ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 SeaGle said: Beni çağırmayanın poposunu keserim. bu haftasonu one'la falan fsmye çıkarız diye düşünüyorum belki ufak bi pati toplaşkası olabilecek kadar kişi damlıyabilir sende gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 hepimiz no liferız işte ya. valla hayatta kendimi hiç bi gruba sınıfa çevreye dahil hissedememiştim. paticik istisna oldu. burdaki çoğu adamda böyle hissediyor galiba. kabus gibi bi 4 sene felan geçirdim. girip kafamı dağıtabildiğim tek yer bura . escape fede ve kermit le azda olsa forum dışı iletişimimiz var. hep dağ başı yerlerde bulunduğumdan görüşme fırsatı olmuyor ama. onun dışında çoğu kafa dengi fırsat olsa görüşülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ama beni final döneminde dışarıya çağıran adamın da poposunu keserim ben ühühühü Bİlerek mi yapıysunuz lan. Vize döneminde de Suark dedi aynı şeyi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 jaffa said: SeaGle said: Uyuşturmadan dişini çeksin bak asıl eğlenceli kısmını sen o zaman gör işin. düşmanıma yapmam ahahah benim annem uyuşturucu vurdutmuyor kadın psikopat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bitmedi mi la finallar aylardır final diyon sanki büt var kimi yiyon olm sn bizde geçtik o yollardan :D ayrıca makinacı dediğin çalışmaz standart paket olarak gelmiştir ona bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 jaffa said: SeaGle said: Uyuşturmadan dişini çeksin bak asıl eğlenceli kısmını sen o zaman gör işin. düşmanıma yapmam ahahah bi kulak-buruncu uyuşturmadan jiletle burnumdaki ödemi kesmişti sonra da içini deşmişti iyice. istersen sen de yapabilirsin çok zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 msuut var, liseden arkadaşım. az yazıyo çok okuyo. 7thbreath var, forumu ondan gördümdü, liseden arkadaşım, lamer. theriverbelow var da, yok aslında. adamla tanışalı 30 yıl olcak, daha realde görüşemedik. şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ben acırım. çok yufka yürekliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Llama said: benim annem uyuşturucu vurdutmuyor kadın psikopat mazoşit daha doğru olabilir. tabi eğer annen dişçiyse ve uyuşturucu yapmıyorsa o zaman psikopat evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 napae said: -Deno- said: xunn, madboy, xenocide, deacon, zaugna, mortis, lyvanna, kaede, cuce, holy, cthulhu, gwindon, tyrannus, tunca, sereglin, glatheros. pepeleksel hali saha maclari disinda su ana kadar gorusemedigim cavanagh, dreagloth gibi yeto adminler de var sdf. ha, burdaki kisilerin bazilariyla lan partyden lan partye ya da aktiviteden aktiviteye gorusuyoruz ama olsun. bu adamlar can. bir de napae diye bir totos vardi benim universitemde, onun da arkadasligi fena degildi ama okuldan ayrilinca forever alone'a baglamis diye duydum. Bak beni kızdırıp durma, diyemiyosun tabi kılıbığın tekiyim, kız arkadaşım napae'yi facebookumdan bile sildirdi diye. Eşşek herif. Ayrıca geri geliyorum Bilgi'ye. Öperim. len sen geliyorsun da ben mezun oluyorum bu sene. dur bakalım, orta yolunu buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 NolaxThensbane said: bitmedi mi la finallar aylardır final diyon sanki büt var kimi yiyon olm sn bizde geçtik o yollardan :D ayrıca makinacı dediğin çalışmaz standart paket olarak gelmiştir ona bilgiler. Akışla ısı bitti abi sdf, Makel 1 ile teori kaldı işte. Makinecinin finali vizesi biter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 herkese muk. özellikle uzaklardaki mortis'e DAS'lı muk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 kaede, axedice, aktiftablet... bazen senarious... la ilk üçü zaten vardı... epek bi gelişme olmamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 gerçek hayatta arkadaşınız olan kaç kişiyle beraber paticiğe takılıyosunuz olarak değiştirmek lazım başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 asinanyavuz, utopia, ferrero sanırım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 disarda utopiayla gorussem var ya ufff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 geçen başım ağrıyodu utopia masaj yaptı. hayatımın en güzel dakikalarıydı ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 aahahah adam dusa girecek yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bu saatte ne dusu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 şirketteyiz beyler değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 pogodi said: öff Ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar