senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 çok var ya tek tek saysam uzun olur... şu sıralar zaman buldukça fede ve wasrtx ama. ege yetosunu göremedim bak ne zamandır... livana da çıksın gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 O.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mayhem vardi bi o da satislarda iste. bide bu aralar nolax falan olur sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Çok nadir Dynamick. Uygun olursak o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 senko said: çok var ya tek tek saysam uzun olur... şu sıralar zaman buldukça fede ve wasrtx ama. ege yetosunu göremedim bak ne zamandır... livana da çıksın gelsin. ankara ahalisi; dargınım size. pascalnouman sağolsun bi maçımız vardı, fedeyi wastryx i görürdüm. sonrasında buluşmalara falan bi denk gelemedim, hepsinde bi engelim vardı :/ larakenle bütün foruma yetecek kadar görüşüyorum ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 zunla geçenlerde 2. defa görüştüm. o yüzden "en sık" ünvanını ona veriyorum. hatta adam babamla tanıştı lan. bence xunnu istemeye gidebiliriz. zaten panps olup da patiye kaydolanları saymıyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ben normal arkadaşlarım hatta anam babamla sık görüşmüyorum, siz kimsinizki sizinle sık görüşücem. zaten görüşmem istesenizde. ama fede tolga şükrü dasaa harir bu adamlarla bi rakı sofrası kurmak isterdim he bi de mal var. onu cok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bi kere sinemada fedeyle karşılaştım sayılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 escape said: ben normal arkadaşlarım hatta anam babamla sık görüşmüyorum, siz kimsinizki sizinle sık görüşücem. zaten görüşmem istesenizde. ama fede tolga şükrü dasaa harir bu adamlarla bi rakı sofrası kurmak isterdim he bi de mal var. onu cok sevdim dedi yalnız adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 xunn said: napae said: Ben mesela hala Ahmet'le görüşmeyi çok istiyorum. Biz bu dansı yapmadık mı? Sen tatlı/tilki şirinlik yaptın, ben kapıcı tekmesi attım. Masada yüzüne yüzüne rencide edecek birini niye istiyorsun bilmiyorum. Ben saygı duymadığım insanlara merhametli biri değilim. Çok da fifi. Gözlemlemek istiyorum hareketlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 -Deno- said: xunn, madboy, xenocide, deacon, zaugna, mortis, lyvanna, kaede, cuce, holy, cthulhu, gwindon, tyrannus, tunca, sereglin, glatheros. pepeleksel hali saha maclari disinda su ana kadar gorusemedigim cavanagh, dreagloth gibi yeto adminler de var sdf. ha, burdaki kisilerin bazilariyla lan partyden lan partye ya da aktiviteden aktiviteye gorusuyoruz ama olsun. bu adamlar can. bir de napae diye bir totos vardi benim universitemde, onun da arkadasligi fena degildi ama okuldan ayrilinca forever alone'a baglamis diye duydum. Bak beni kızdırıp durma, diyemiyosun tabi kılıbığın tekiyim, kız arkadaşım napae'yi facebookumdan bile sildirdi diye. Eşşek herif. Ayrıca geri geliyorum Bilgi'ye. Öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 kimseyle görüşemiom bu aralar türkiyeye dönünce tayfam belli zaten , onlar kendilerini bilio öpüorum hepsini burdan DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Azcık ilgi gösterseydin gelmiştin şimdi Türkiyeye totoş mortis Bari konuyla alakalıda yazayım. Sık görüştüğüm fede var. Sürekli çağırdığım ama bahane uydurup gelmeyen senko var, kendisi arayacam abi seni bi konuşuruz diyip aramadı da totoş. Daha önce görüşmüş olduğum rasmon, kermit, archangel(kusura bakma abi mahçubuz sana sdf), laraken, lyvana(yazılışını hatırlamıyorum sori sdf), marlon, atlarafısıldayan, bone, vidardı sanırım alperen, copry, catastrope, pascalın çayını içtim bikaç gün önce halısahaya gelmiş arkadaşlar var. Eeöö birileri daha vardı ama hatırlayamadım şimdi var işte birileri. Netten konuşup görüşmediğim ama görüşmeyi istediğim insanlar da var bir kaç tane. Emreyi ziyarete gidicem bi kendimi toparlayınca çocuk askerde sıkılmıştır yazık. Böyle O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 küheylan said: escape said: ben normal arkadaşlarım hatta anam babamla sık görüşmüyorum, siz kimsinizki sizinle sık görüşücem. zaten görüşmem istesenizde. ama fede tolga şükrü dasaa harir bu adamlarla bi rakı sofrası kurmak isterdim he bi de mal var. onu cok sevdim dedi yalnız adam. taam lan sende gel hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 patron şehirle keşistiğinde bulaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Theridone said: jaffa'yi tanimak isterim meselam. eglenceli bi insana benziyur. ehu teşekkür ederim efenim ben de sizi tanımak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 OOOOOO ANLAYALMYAYNALYAYLMAYNAYLMAYLANYm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Uyuşturmadan dişini çeksin bak asıl eğlenceli kısmını sen o zaman gör işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 jaffa said: Theridone said: jaffa'yi tanimak isterim meselam. eglenceli bi insana benziyur. ehu teşekkür ederim efenim ben de sizi tanımak isterim. OoO0o0o0o0o0oOo0o0o.lanet olsun içimdeki liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ooo ekşın çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ben gittim resimdeki gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ençokkendimlegörüşüyorumforeveralone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 NolaxThensbane said: patron şehirle keşistiğinde bulaşalım. İşsizim ben artık, inşallah diyelim. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Beni çağırmayanın poposunu keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar