Odune Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ben hep merak ediyorum vampir hikayeleri nerede nasıl başladı?? sonra kafamada takıldı ben vampir olmakistiyorum hehe ama nerde acaip seviyorum vampir hikayelerini falan merak ettim kim vampirlikle alakalı burada???[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Bir hastalık var anemiyle seyreden ismini tam hatırlamıyorum. Diş etlerinde ciddi çekilmeye neden oluyor. Buda köpek dişlerinin vampirler gibi çıkık görünmesini sağlıyor. Ayrıca fotofobi (bazı hastalıklarda olan, ışıktan son derece rahatsız olma durumu. Genelde gözde kristal birikimi olan hastalıklarda oluyor) olduğu için gündüzleri dışarı çıkmıyorlar. Kan emme kısmı ne derece doğru bilmiyorum ama kişilerdeki sıvı açlığı ve kansızlık var gidip kan man mı içiolarmış nedir. Bana pek mantıklı gelmedi ama böyle yazıyor. Ama vampirlik efsanesinin bugünkü haline gelişi Kazıklı Voyvoda ile olması lazım.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 olay güzeldir... ablam beni vampir diye ilan etmişdir çünkü odamda 0 ışıkda 30 saat oturup delirmemem ve diğer davranışlarımdan dolayı ablam bana öle der cidden bende bi problem var sanırm:) sevimli şeylerdir vampirler[hline] [Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 o ışık hastalığı doğrudur ve kan eksikliği yaratır o yüzden çok acı çekdirdiği için kan oluşturması için kan içerler cidden de acılarını bi süre geçirir benim bildiim[hline] [Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ben düşünüomda dövme yaptırmak günahmış dişleri halletsem yeter zaten:)[hline] [Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 hadi yaa izlemem lazım onu[hline] [Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 cidden bunların hikayesine göre Tanrı Caini lanetliyo buda baş vampir oluyo klanlara ayrılıyo kötü ve iyi klanlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: Chemical, 19 May 2003 21:04 tarihinde demiş ki: o ışık hastalığı doğrudur ve kan eksikliği yaratır o yüzden çok acı çekdirdiği için kan oluşturması için kan içerler cidden de acılarını bi süre geçirir benim bildiim[hline] [Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] nasıl bir sallamadır ki bu ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 hehehe hihiahahha :D abi gidin yaws :-)[hline]Kontrolsüz güç;güç degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 birde şey var Kont Drakula nın hikayesi. klasik vampirdir zaten.ve onlar gerçek bir ailedir şu andada Kont Drakul var.bir soyad yani.adam çok gaddar hin biriymiş o yüzden hakkında hikayeler yazılmaya başlanmış bu tür.[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 sly one:) sallamadım ciddidir o hem senin derdini annamadım benle eheh[hline] [Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 "mitolojide" hastaliktan cok lanet olarak geciyor.. onun disinda yazilabilecek "zilyon" adet bilgi var. discovery channeli hep sevdim valla ;)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 evet bitaneside verem zaten hikayeyi unuttum ama :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 kan ıhtıyacı deıl plazma ıhtıyacı duyarlar plazmada kanda oldugu ıcın kan yane oda herhalde vucudlarındakı ısı dan plazmayı cok harcıyorlara ondan gunesde duramama sebeplerıde sanırım derilerinin cok ince olması[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Avrupa'da olan bir inançtır vampir. Mesela köyde kötü olaylar oluyor. Veba, kuduz, ya da bilinmeyen hastalıklar. Açıyorlar mezarları. Bir bakıyorlar, adamın tekinin saçları tırnakları felan uzamış. Cildi kıpkırmızı, hatta elinde felan kan var. Bu adam aslında bir hastalık yüzünden böyle olmuş. Ama o zaman tıp şimdiki kadar gelişmiş değil. Adamlar bunu ruhani olaylara bağlıyor. İşte kalbine kazık çakıyorlar, yakıyorlar felan. Sonra bakıyorlar kuduz vakası geçmiş. Hatta vampirler oyunlara, filmlere felan da konu olmuştur. En "advanced" vampirler -Interview with the vampire filminde ve -Vampire: The Masquearade oyununda var.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ne dedin baba ya? vampir mitolojisinden mi bahsettin yoksa bir oyundan mı? pack mack birşey hatırlamıyorum öyle[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ben çıkarttım ciddiyim[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 aslında bu vampirlik olayı tarih bölümüne dah iyi olurdu vampirlik çoook eskiye dayanır kazıklı voyvoda denen şerefsiz den önce vampirler piskopat ama kan içen yaratılar deyillerdi bildiğimiz hayalet tarzında zamansız öldükten sonra ölen kişiler kendi evlerinde dolanıp kendi ailelerinin ferdlerini öldürürlerdi it voyvodadan sonra bu deyişti stoker yanlış yazılmış ola bilir dracula adalı romanıylar geçimişin vampiriyle voyvoda itini birleştirip (bu yüzden draculayı hiç sevmem) bir klasik yazdı. bu çok tutu sonrada blade'di çevirdiler he he. İşte kısaca böyle. [Bu mesaj TheSilver tarafından 21 May 2003 09:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 yakında birileri "ben nasıl vampir olucam" diye topicler açarsa şaşırmıycam.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 peh bu forumlarda her yaştan adam çocuk var tahminimce niye şaşırıyorsunuz ki kendi arkadaşlarıyla ne konuşuyor hayalleri ne neyi merak ediyorsa onu yazmış beyenmiyorsanız cevap yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 :) ben nasıl vampir olucam:P vampir bulun lan bana hahuehe adaya gidince bulalım bi tane:=P[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Spec bişi dicem ama sen zaten biraz uzun tüylüsün:) kılklanacam deme yani orman olucan [Bu mesaj Chemical tarafından 21 May 2003 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 sen de takmışsın bir aradır gidiyor chemical ne iş?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: _SolidSnake_, 19 May 2003 23:47 tarihinde demiş ki: cidden bunların hikayesine göre Tanrı Caini lanetliyo buda baş vampir oluyo klanlara ayrılıyo kötü ve iyi klanlar oluyor. vala benim bildiğim bu hikaye romanya dan türedi ama bu arkadaşın yazdığı olmadığı kesin whitewolf un oyunu senin anlattığın yaw :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Neblim işte:) severim böle işleri:) 2 3 yıldır var bende bu ehehe Sende başla Praw zevkli olio[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Chemical, 21 May 2003 17:46 tarihinde demiş ki: :) ben nasıl vampir olucam:P vampir bulun lan bana hahuehe adaya gidince bulalım bi tane:=P gerek yok ki bizim genlerimizde var bir şey zaten sahipsin vampir dişlerine ben de sahiptim de sağolsun ortodonti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar