Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ortalama kaç reset gerekiyor tier1'dan tier3'e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 10 man: 14-16 reset 25 man: 9-12 reset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Classa özel legendary yaptılar, daha da beğenmiyorsunuz abi. Meleeden bozma şaman yılların emektarı diye, warlock pet class legendary boşa gider kafasında GMlerden dolayı falan ne adamların legendarysi olmadı sdfgdsd. Doğru düzgün progress olmasa bile, 25 man guilde daha yeni girmiş falan olsanız bile alacaksınız muhtemelen. Hayır, pvp diye official forumlarda da QQlayanlar var, öyle bgde legendaryli rogue gelse k.çınızda terör estirse WOW ÖLDÜ BİTTİ diye dolaşcak aynı kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 58/60 bırde dw lazım tamda guild raıdlerı durdurdu yoksa 2 hafta once almısdım bu aksama baslıcaz artık sanırım bu aksam alırım kurtulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bısı sorucam sımdı pugla yada guıld alt charlarla 10 men gırsem 2 gem alıp cıksam sonra 25 men gırebılıyormuyum hos 2 bosu kesıp save alıp 25 mende dıgerlerını kesebılıyormuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Evet. 25 man iki boss icin saveli oluyosun. diger alti boss icin problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 hımm o zaman 10mende bugla gıdım kesım ıkı bos gemlerı alım sonra guıldle 25men gırıp dw kesıp olayı bıtırelım dıye dusunuyorum? hem obur rogda ıtemlerı toplamaya baslar dıye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 daggerlarımız almıs bulunuyoruz sımdık su ozellık procladıgında 6 sanıye boyunca combo points veren zımpırtyı gosteren bır addon varmı power aurosmu ne oyle bısı vardı ama tam ayarlayamadım bılen varmı yada kullanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Evet , powerauras. Fury of the destroyer yazacaksin. Buff ekleme yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 leveling icin tavsiye nedir? cift heirloom daggerla hangi spec gider leveling icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 assa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ambushla tek ata ata gidersin quest yapacaksan. bglerde de tek atıyor. lvl 70'e kadar herşeye tek atıyorsun zaten. sonra pvp gear giymiş prot palalar falan geliyor üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ne kadar doğru bir tespit Prot palalar blood dklar ölümsüz ya bildiğin5 kişi adamı hit manyağı yapıyoruz ölmüyor ama rogue her türlü zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Nasıl ölmüyor abi, çatır çatır öldürürsün, hele ki 5kişi, garrote disarm, silenc stun şu bu 5kişiye dayanamaz blood dk falan, hani 15sn de indirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar