senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 kurtköyde çok ucuz evler ve de bayağı güzeller. bende ilk kurtköy düşünmüştüm de uzak kalıyor bana bayağı ama ataşehirde 2k'ya kalabilecğein evlerde kurtköyde 700-800e kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 kurtköy tem e de yakın çok rahat gider gelirsin, acayip siteler de var dediği gibi ucuz ve güzel, ayrıca çok felaket gelişen bir yer 8 senedir burdayım ilk geldiğim gün ile şu zaman arası çok deli fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 pendik sahilde deniz manzaralı evde otur işte tertemiz maltepeyi es geç kötü semt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 7thBreath said: kurtköy tem e de yakın çok rahat gider gelirsin, acayip siteler de var dediği gibi ucuz ve güzel, ayrıca çok felaket gelişen bir yer 8 senedir burdayım ilk geldiğim gün ile şu zaman arası çok deli fark var. güvenlik, sosyal yasam vs acısından nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 site içinde olduğun sürece güvenlikten sorun olmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 şimdi kurtköy diyoruz ama aslında yukarda sitelerin olduğu kısım uydukent/ yenişehir olarak geçiyor kurtköy'ün genelinden biraz daha farklı. ben hiç hırsızlık falan duymadım site dışında da öle tenhada kıstırırlar falan bi durum yok gece gece her yeri gezmişliğimiz de var ama istanbul sonuçta her yerinde temkinli olmak lazım. Sosyal olarak tamamen siteye bağlısın etrafta çok kısıtlı gidebilcek yerler var via/port falan, mesela bizim sitede etraftaki en eğlenceli siteydi sürekli havuz eğlencesi olur geceleri de inanılmaz hareketli bir yerdi yazlık olarak gelen çok fazlaydı ama değişti zaman içerisinde şimdi öldü gibi bir şey. yani sosyal olarak sitede yaşayan insanlara bağlısın gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Maltepe'de dün süper bir ev gördüm mesela , içi acayip şık 1500 TL , 140 m^2 .. Ev arkadaşın varsa masrafları paylaşıcak , iyi seçenekler var o taraflarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 5 gün iş 2 gün dışarsı diyorsan işin dibinde ev tutup (en azından yemek yiyecek mekanlara yakın olsun) 2 gün için ulaşım sorunu yaşamak her zaman daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 sosyal hayat için metro istasyonuna yakın yer tutsun keza kadıköye gidip gelebildikten sonra her türlü rahat eder, hem servis güzergahıyla da örtüşür şu metro bitsin ben de evi o tarz bir yere taşımayı düşünüyorum, kadıköy - bostancı arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Biz de Ankarada Ümitköy metro hattı bitsin diye 10+ yıldır bekliyoruz işte... fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ümitköyün altından tünel mi geçiyor inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ya arkadaşlar bu kurtköyde kiraların bu kadar düşük olmasının sebebi kente uzak olması mı sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 sanırım ataşehirde uzaka ama orda sapık fiyatlar başka bir nedeni de olabiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 atasehirdeki site fiyatları yuksek genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 onu diyorum ben de işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 balçovada 700e kalacağın evin kirası ataşehirde 1.200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 sonra niye izmiri özlüyorsun olum diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 MrLevie said: ya arkadaşlar bu kurtköyde kiraların bu kadar düşük olmasının sebebi kente uzak olması mı sadece? evet, otobüsle kadıköy 1 saat falan sürüyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 izmite'de o kadar sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 atasehirdeki o sitelere kimler gidiyor talep nerde ben anlamıyorum 850 000 tl ye ev satıyorlar yani ne biliyim atasehire 850k cok fazla gibime geliyor verene paramı batıyor yada bilmedigim bişeler var algılayamıyorum o paraya bostancı sahilde deniz manzaralı evler alınır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Aynı fikirdeyim. Ataşehir civarındaki pahalı sitelerin pahalı olmasının sebebi evlerden ziyade bir trilyona ev alabilecek komşulara sahip olabilmek olsa gerek, sosyal çevre yani. O da mantıklı tabii bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Levent'te çalışıyorsan, Etiler'de oturamayacaksan Ataşehir'de oturmak en mantıklısı. Beşiktaş'taki evler falan rezalet zaten. Ataşehir'dekiler yeni; izole ve iş hayatına uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hayat sartlari is bulma vs cok zor gebzede calismak da igrenc birsey, bizim kendi sirketimiz gebzede ama acibademde oturuyorum ben her gun 45 dakka gidip geliyorum toplam 1.5 saat yolda geciyor ama gebze taraflarina tasimak gibi bir hata yapmadim evimi, cunku sosyal hayat gercekten biter 0 yani eksilere gecersin hatta belki. babam diyor kurtkoyde ev alicam fln da ben dedim valla hayirli olsun gule gule otur ben kadikoyun 2 km dogusundan doguya gitmem dedim =) zaten ilerde de sirket bana kalirsa fln satar baska biseyler yaparim cunku gebzede hayat gecmez! ps: gebzeli varsa buralarda kusura bakmasin ama oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 arkadaşlar sultanbeyli sınırında biryer var, sultanbeyliden apaçiler falan akıyor mu yenişehir bölgesine bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 sultanbeylide yaşayamazsın orası küçün iran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar