di Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Ben umrumda olmadan da yardim ediyorum insanlara. Demekki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 elbette var. yaptigim hic bi iyilikle mutlu olmadim. yapmis olmak icin yaptim sadece. mutlu olmak bilinc altina yerlestiyse kisisel tatmin icin yapiyorsundur o iyiligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 mutlu olmuyor musun sonrasında hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 topici okumadım. aile bireyleri arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Aslında direk altruism ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 iyilik yapinca sevinmek kötü bisey degil bu arada misal dürümcünün falan önünde bekleyip kovulan evsize dürüm ısmarlayinca iyi yaptim lan diye sevinince bi bok geçmiyor elimize zira ooo hipstersuya derslerinde yardim ettim memelerini elleme ihtimalim var gibi iyiliklerden bahsediyosun sen ki onlar zaten iyilik degil çikar için yapilan çalismalar ha günlük hayatta iliskiler ondan ibaret gibi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 neyse ben yine çıkamadım işin içinden. byez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bugün gözetmen eleman sorunun gidişatında önemli bir noktayı çaktırmadan gösterdi. var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 jaffa said: mutlu olmuyor musun sonrasında hiç? Bu bana sanirsam. Umrumda olmadigindan oyle bir hissiyat duymuyorum. Yani yardim etmesem uzulmem, aklima takilmaz, ettigimde de "oh ulan iki sevap point daha geldi" demem. Yakin cevrem icin farkli tabi. Mutluluk ya da uzuntu var her sekilde ama o kismi da tamamen sevgiyle alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 soruda yüzyilin bos muhabbeti ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Samanyolu'nun sacma video'lariyla eglenmekten iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Pewpew said: soruda yüzyilin bos muhabbeti ha madem ingilizce karakter kasıyosun ü 'yü koyma bari oraya. almancıysan bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Refleks olarak yardım etme durumuda var. Yere biri bi şey düşürünce bazen refleks olarak alırsın direk. Yardım eğlemi gerçekleştikten sonra durumu değerlendirir ona göre mutlu yada pişman olursun. yani cevabım EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 dis. cevabımı değiştiren tek örnek bu oldu. çok zekice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 jaffa said: mutlu olmuyor musun sonrasında hiç? hayir. mutlu olmakla iyilik arasinda bi bag goremedim. Egom icin insanlarin sevinlerini kullanamam. mutlu olmak istesem tatmin icin baska seyler yapardim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ingilizce karakter kasmiyorum abi manyak miyim el aliskanligi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Pewpew said: fedakarlık ^ dis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Kendini iyi hissediyorsun diye insanın her iyiliği yaptığı söylenemez. Kendini kötü hissetse de insan iyilik yapabilir. Ben yapıyorum mesela. O farklı bir eksen, onu yaşayan bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 iyide mutlu olmak icin iyilik yapmak baska yaptigin iyilikten mutlu olmak baska elinde olan bisey degilki bencillik bunun neresinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 mutlu olmak için yapılanın adı sadaka zaten. fedakarlık de ya da karşılıksız bişey yap sonuçta kendi egonu beslemek için yapıyosun. istersen tonlarca acı çek yaptığın fedakarlığın dönüşü için yapıyosun. son paranı sokaktan geçen aç bi amcaya ver eve götün donarak dön. götün dondu ama kendini iyi hissettin. durumun win win olması kaçınılmaz. yüzeysellik az iyi niyet çok olmalı ki kendini samimi bulasın inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 zaten alengirli kısım kötü hissetmene rağmen iyi bişey yapmak. ne kadar kötü bi duruma düşersen düş yaptığın iyiliğe bu kadar umarsız gitmek bile kendini ele veriyo yine kendin için bişey yapmış oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 iyilik ne ki bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bencilce olmayan hareket mi varmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 günde 10 saat bilgisayar başında oturan nerdlere göre tabi ki yok bencilce olmayan iyilik bence de yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bence var ben hep öyle iyilikler yapıyorum "kendini mutlu etmek için iyilik yapıyosun demek ki bencilce" ne abi ayrıca bokunu çıakrmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar