Zach Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Selamlar, argumantive essay yazmam lazım yarına kadar. Outline'ı oluşturuyorum ama argument 2'de takıldım biraz. Şimdi iki argument yazmamız gerekiyor ve her argument için iki tane de support idea istendi. Konu internete ve bilgisayarlara bağımlılık, ben kötü bir şey olduğunu savunuyorum. Şöyle dedim; Argument 2: lack of safety a) support 1: risks of sharing personal information b) support 2: ? ama support 2 hakkında aklıma bir şey gelmedi, fikir verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Privacy dışında olsa olsa misinformation filan olabilir ciddi. Hangi okul bu arada? Hazırlık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 essay nedir ya bunu diyen inglice hocasini dövdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 *Lack of social interaction. *Neglecting work, school, or family obligations. *Risking loss of career goals, educational objectives, and personal relationships. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 GERGE said: Privacy dışında olsa olsa misinformation filan olabilir ciddi. Hangi okul bu arada? Hazırlık mı? İzmir Ekonomi Üniversitesi, 1. sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Undisclosed said: *Lack of social interaction. *Neglecting work, school, or family obligations. *Risking loss of career goals, educational objectives, and personal relationships. Argument 2'yi "lack of safety" yerine senin dediğin gibi "lack of social interaction" yapsam daha iyi olacak herhalde. Support idea olarak da altına yazdıkların uyar gibi geldi bana, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 aa benim okul kolay gelsin bakalım, ingilizcesi iyi olmayanı zorlar biraz 1.sınıfın ingilizce dersleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Hehe sağ ol, ama sorun ingilizceden ziyade planlamada. Benim genel sorunum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 of essay messey. 7 yıl öncesine döndüm birden lan, duygulandım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar