Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 barbuda ne meraklıymış erkekleri seviştirmeye ahha teşekkürler kız arkadaşım var.14 şubatta hediye almicam zaten param yok alamam. iş çıkışı bize gelir.böyle günler için tboxun seksli şakalı zarlarını kullanıyorum tavisye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Adamin seksli sakali iliskisi varmis. Kotu bir oyuncu olmasi normalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 lan ne bileyim. her konuda memeye filan laf edince sandım ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 meme konusunda bir duruşum var.o da büyük memenin kadınlara yakışmadıgını düşünüyorum sdfs abi bu fakir şartlarımda anca bu kadar oluyor ilişkim.eskiden daha limitsizdik ya.para bitti heyecan bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 boşver hiç şartı olmayan da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Neyse ki sevgilisinin memesi kucukmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 barbu said: boşver hiç şartı olmayan da var Abi en azından nefes alsın ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 hediye dediğin fonksiyonel olcak arabasında benzin olmayan kıza abidik gubidik şeyler versen nolcak, gidecen benzin koyacan veya 800tele kredi kartı borcu olan hatuna el yapımı zımbırtı versen nolcak, gidicen en azından asgariyi ödiyecen. ieu trikcleri bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 niye var kşi bu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 hep şu ahtapotun başının altından çıkıyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 forever al0ne olmak böyle zamanlarda ise yarıyo ne alsam derdi yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 senko said: arabasında benzin olmayan kıza abidik gubidik şeyler versen nolcak, gidecen benzin koyacan vay kıro sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 thenx ekonomi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 0ne said: forever al0ne olmak böyle zamanlarda ise yarıyo ne alsam derdi yok mesela. http://29.media.tumblr.com/tumblr_lgm8zx0zd81qehv22o1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ben o achievementi alirim arkadas! challenge acceptor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 senko said: hediye dediğin fonksiyonel olcak Gönülden katılıyorum sana süper mario. Fonksiyonel olmalı. meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 yarılamışım ben de. o achivment açılır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ben bu sene ellerimle yemek yapmayı planlıyorum. Elimi sürmem normalde yemek işine, hep kız arkadaşım yapar. Kırmızı et, şarap, mumlar, romantik bi yemek hazırlamayı planlıyorum. Hediye işine hiç girmeyebilirim. Yemek yaparak kazandığım prim beni baya götürür :D Belki bi elbise alabilirim, el kadar kız zaten ne giyse yakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 benim başarım da ayrı mesela ona da bir achievment lazım sevgilim varsa bile mutlaka 14 şubat gelmeden önce ayrılmış oluyorum ya da 14 şubat'tan sonra başlıyor fdsf. sanırım hayatım boyunca 2-3 kez falan 14 şubat'ta sevgilim vardı. yalnız düşününce güzel tasarruf olmuş, fuck yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bana her gün 14 şubat dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404268_340947859259482_100000328137835_1155274_242285675_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 haklı. her dînî çağrışım yapan olguya LİNÇ LİNÇ NURCULAR SAMANYOLU ŞAKİRT TAYFA diye yaklaşmaya gerek yok. Nur TV spotu olsa yine haklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 günah kısmını çıkarırsak haklı. halıya bi kere işeyince, kabloları kemirince hayvanı sokağa atacak liselilere böyle hediyeler almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bi süredir boşta olan adam niye sevgililer gününü boşta geçirecem diye stres yapar? kısa süredir beraber olduğu kız arkadaşına hediye almamak için arasını bozanlar var ki gayet mantıklı muhtemel ölü yatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar