wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Su koyuyorsun içine gazoz olarak geri veriyor sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 normalde hic bisey yok uzerinde (ici bosken) ama sicak bi sivi doldurdugunda resimler beliriyo. magic mug yaz yutupta var. tabi resimleri ya da yaziyi artik her ne ise, sen belirliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Theridone said: Dartanian said: abi ahahaha napıyosunuz siz rıdvan sdafasdasf Kisiye ozel hediyelik isine girdim ya, burda pek gidecegini dusunmedim ama yazayim dedim. pazar alanina da bi ilan birakabilirim ahahha. kayserili miyim neyim anlamadim bende :D ayrica mokoko, Deacon'u dinle, adam anliyor bu isten. sakin disari cikarma zebil olursunuz. bi de mumu bol tut cimrilik etme. abi yok ztn şu sıralar dışarı çıkarabilcek bi finansal durumda da değilim ama şu mum + gül muabbeti olabilir hakkaten. yemek falan yaparım güzelinden. şaraptı, müzikti falan derken güzel bi akşam ayarlanabilir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Theridone said: normalde hic bisey yok uzerinde (ici bosken) ama sicak bi sivi doldurdugunda resimler beliriyo. magic mug yaz yutupta var. tabi resimleri ya da yaziyi artik her ne ise, sen belirliyosun. Bunu bana kız arkadaşım doğum günümde yaptı lisede 2 gün anlamadım noldugunu bi de trip attım siyah bardak almış bana diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ahahah Theridone tezgahi acmis gene dfgdfg. foreveralone konsepti yap bu sene. sevgililerden pek ekmek yiyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 mokoko said: abi yok ztn şu sıralar dışarı çıkarabilcek bi finansal durumda da değilim ama şu mum + gül muabbeti olabilir hakkaten. yemek falan yaparım güzelinden. şaraptı, müzikti falan derken güzel bi akşam ayarlanabilir sanki. o zaman 2 paket ikea tealight, 2 torba da cicekci artigi gul yapragi. gul yapraklarini carsafin altina gizle ama. yemekte de balik yap firinda. 50 liraya fixlersin. sonra da gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ikea tealight olayı güzelmiş böle topluca mum falan :D balık olarakta direk alırım somon yaparım. az yağda, üstüne tane karabiber falan tertemiz hemen halledilio ztn. gül yaprağı olayınıda ayarladımmı tamamdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 abi adamın dediğini tekrarlayınca plan daha güzel olmuyor yea sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Frantic said: ahahah Theridone tezgahi acmis gene dfgdfg. foreveralone konsepti yap bu sene. sevgililerden pek ekmek yiyemezsin. ahahah korsan cd ci gibiyim tezgah koltugumun altinda, her yere tasiyorum sdf forever alone 2-3 urun var aklimda, koyarim bitirince buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 abi ben adamın verdiği fikri beğendiğimi belirtmek istedim ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 İyi fikirmiş abi saol sen bana bakma ya beynime az kan gidiyor şuan burnumdan akıo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 hem iyi hem ucuz, hem de iki tarafi da tatmin edecek bi fikir bence de. win win degil win + win + win =) disarda 200 liraya milletin koltugunu isitmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Rıdvan ya o bardak olayı kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 wastyrx said: abi adamın dediğini tekrarlayınca plan daha güzel olmuyor yea sdf ahaha şu cok dogru bişey ama ya :D o an böyle kafanda tasarlıosun.. hımm cicekleri yataga koyarim,cevreye mumlar flnn hımm olduu beeaahh diye planin tutucagna kendni inandrip benimseme aşamasi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 applev0dka said: wastyrx said: abi adamın dediğini tekrarlayınca plan daha güzel olmuyor yea sdf ahaha şu cok dogru bişey ama ya :D o an böyle kafanda tasarlıosun.. hımm cicekleri yataga koyarim,cevreye mumlar flnn hımm olduu beeaahh diye planin tutucagna kendni inandrip benimseme aşamasi :D sdafsfdas aynen öle. ya bu arada ikea istanbul'da eve gönderim yapmıyomuş yahu. ne saçma iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 abi 14 subata daha bir ay var cık git al ikea'ya bunu dert etme ya :D adam balığı pisirmeye basladi galba sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Kaede said: O değil de ne hediye alicaz? Tiksiniyorum söyle hiçbir ise yaramayan boş hediye almaktan ikinizin en begendigin fotografini puzzle yaptir boyle 2000lik falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Dartanian said: Rıdvan ya o bardak olayı kaç para? Sihirli bardak = 25 TL Normal bardak = 15 TL Puzzle (A4=99 parca 15 TL, A3=130 parca 30 TL) Taş baskisi = 45 TL Takvim = 25 TL Masa takvimi = 25 TL Plaket = 30 TL Canvas tablo = Fiyatlari pazar alani bolumunde, en usttedir. Sticky su an T-shirt baski, Siyah 25 TL, Beyaz 15 TL Saygilar :) Fiyatlar paticik indirimlidir bu arada, isyerindeki fiyatlar bunlar degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 YALAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 aman abi sen sen ol 2000yapma :D puzzle'i bitrcem diye 2 tane 14 subat atlatirsnz valla.. (önceleri de aklma gelen de yapmadgm bir fikrdi guzel olur bence orjinal ve karsi tarafinda ilgisi varsa keyifli hediye olur yani 500 ideal :p) nerde şu benm yarim kalan 1000 parcalık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 burda boksla ugrasan biri var mi patide? ya da MMA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
astral_adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ben varım 14 yıllık lisanslı boksörüm nolduı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kum torbami yumrukluyorum bella haftada 3gun, sayilir mi? arada da lise cikislarina gidip kavgalara karisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 applev0dka said: nerde şu benm yarim kalan 1000 parcalık :pilahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tarkandakiahtapot said: applev0dka said: nerde şu benm yarim kalan 1000 parcalık :p ilahi :) yok valla duruo ya ne zmandr dokunmadim hiç böyle kartona koyup yatagn altına sürdüm usenmesem caps koyardm :p aha hatta bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar