Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Modeme res atma imkanım yok ve bunun dışındaki googledan bulduğum tüm çözümler işe yaramadı. Günlerdir internete giremiyorum napabilirim bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 sorun servis sağlayıcıdır muhtemelen. veya modem bozulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 firefox kullanıcaksın canım kardeşim. sonra http://www.ip-adress.com/proxy_list/ bu siteye girip, özellikle united states proxylerini firefoxtan işliceksin. sonra rusya ve ukrayna proxyleri iyi iş yapar. porxy ve yanında yazan port numarasını işle ite. firefox üzerinden proxy değiştirmeyi şimdi bana burda uzun uzun anlattırma ara bul işte onuda. chrome kullanıyosan onla da olur ama biraz meşakatli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Spesifik bilgi vermemişsin. Aşağıdaki soruları cevapla lütfen. 1. Domain ortamında mısın? 2. Bilgisayarın ayarlarını değiştirmek için yetkin var mı? 3. Ağ bağlantısı ayarlarından dns ve ip'yi elle ayarlamayı denedin mi? 4. Ağ bağdaştırıcında ip adresin 169.xxx.xxx.xxx (x=random sayı) olarak mı gözüküyor? 5. Modemi neden açıp kapayamıyorsun? 6. Kullandığın modemin markası nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 benim dediğimi işleyebilmen için vaperonun anlattıklarından en az birinin doğru olmaması gerek. sorun yoksa benim anlattığma yönel. önce bana soracaksınız bu bölüm altında!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bigisayar benim ama internete çatıdaki modemden giriyorum. ona res atma imkanım yok markasınıda bilmiyorum. ip dns filan hepsini denedim. dns geçmişi filanda sildim herşeyi yaptım hiç biri işe yaramadı. internette gezinirken enderde olsa böyle birden bu sorunla karşılaştığım oluyor. günlerce haftalarca giremiyorum ne zaman internet gider geri gelince sorun düzelir. bazen arkadaştada olduğu oluyor (ikimizde aynı anda olmuyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 escape said: firefox kullanıcaksın canım kardeşim. sonra http://www.ip-adress.com/proxy_list/ bu siteye girip, özellikle united states proxylerini firefoxtan işliceksin. sonra rusya ve ukrayna proxyleri iyi iş yapar. porxy ve yanında yazan port numarasını işle ite. firefox üzerinden proxy değiştirmeyi şimdi bana burda uzun uzun anlattırma ara bul işte onuda. chrome kullanıyosan onla da olur ama biraz meşakatli dns, proxy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 proxy>dns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ya hayır dns sunucusu bulunamayınca neden gavur proxy'lerine geçsin onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 İlgileri yok zaten. Proxy'de, VPN'de modemin ya da bilgisayarın aldığı DNS'yi kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 proxy, pcnin aldıgı dns i kullanır??? eminmisn gerge :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 calimero said: ya hayır dns sunucusu bulunamayınca neden gavur proxy'lerine geçsin onu anlamadım? sorunu düzelsin diey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 hayır adam dns sunucusu bulunamıyor demiş. sen istediğin kadar tarayıcıdan proxy ata ne farkeder ki? sadece tarayıcıda değil, internet komple yok asdkajkad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bazi ISP ler Güvenli İnternet çözümlerinde DNS lerle bazı şeyleri halletmeye çalıştılar. E tabii böyle durumlarda onların size push ettiği DNS ler dışında başka DNS leri kullanmamanız için, bir kaç ACL girmek durumunda kaldılar. Eğer ki bu ISP lerden birindeyseniz, ne yazık ki onların DNS lerini kullanmak durumundasınız. Proxy konusunda da bir detay vereyim, bilgi eksikliği var gördüğüm kadarıyla. Proxy kullanılan ortamlarda, DNS Query lerini de Proxy ler üzerinden yapabilmeniz mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar