vaperon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 jk. just kidding. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında adil yargılamayı etkilemeyi teşebbüs iddiasıyla soruşturma başlatıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında "Kurum halinde çalışan kamu görevlisine hakaret", "Adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs" iddiasıyla fezleke hazırlandı.Ayrıntılı bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 akp li vekiller yıllardır yapıyor bunu asfgyafls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 zaaaxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Böyle davaların özellikle belirli kesimden insanların başına gelmesini her zaman çok hayırlı bulmuşumdur. Ergenekoncular ve darbeciler olmasaydı bu gün rastegele tutuklamaları, uzun tutukluluk sürelerini, mahkemede yaşanan rezillikleri, hapishanelerde yapılan işkenceleri(geçi bu arkadaşlara yapılmadı) ve benzer daha bir ton konuyu bukada geniş çaplı konuşup tartışılmazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Milli eğitim bakanı değil miydi geçen sene ya da ondan önceki sene gizli olan dava tutanakları hakkında konuşa(bile)n? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Rock said: Böyle davaların özellikle belirli kesimden insanların başına gelmesini her zaman çok hayırlı bulmuşumdur. Ergenekoncular ve darbeciler olmasaydı bu gün rastegele tutuklamaları, uzun tutukluluk sürelerini, mahkemede yaşanan rezillikleri, hapishanelerde yapılan işkenceleri(geçi bu arkadaşlara yapılmadı) ve benzer daha bir ton konuyu bukada geniş çaplı konuşup tartışılmazdık. aferin çok güzel düşünmüşsün. seni de alsınlar içeri, bi şöyle eşin kalp ameliyatı olduğunun ertesi tutuklan aylarca yıllarca içerde kal, yeni doğan çocuğunun büyüdüğünü göreme bizlerde tartışalım adalet sistemini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Rock said: Böyle davaların özellikle belirli kesimden insanların başına gelmesini her zaman çok hayırlı bulmuşumdur. Ergenekoncular ve darbeciler olmasaydı bu gün rastegele tutuklamaları, uzun tutukluluk sürelerini, mahkemede yaşanan rezillikleri, hapishanelerde yapılan işkenceleri(geçi bu arkadaşlara yapılmadı) ve benzer daha bir ton konuyu bukada geniş çaplı konuşup tartışılmazdık.ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Rock said: Böyle davaların özellikle belirli kesimden insanların başına gelmesini her zaman çok hayırlı bulmuşumdur. Ergenekoncular ve darbeciler olmasaydı bu gün rastegele tutuklamaları, uzun tutukluluk sürelerini, mahkemede yaşanan rezillikleri, hapishanelerde yapılan işkenceleri(geçi bu arkadaşlara yapılmadı) ve benzer daha bir ton konuyu bukada geniş çaplı konuşup tartışılmazdık. ne kafası bu bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 adam hakli. dokunmayan yilan bin yasamiyor ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 mani said: Rock said: Böyle davaların özellikle belirli kesimden insanların başına gelmesini her zaman çok hayırlı bulmuşumdur. Ergenekoncular ve darbeciler olmasaydı bu gün rastegele tutuklamaları, uzun tutukluluk sürelerini, mahkemede yaşanan rezillikleri, hapishanelerde yapılan işkenceleri(geçi bu arkadaşlara yapılmadı) ve benzer daha bir ton konuyu bukada geniş çaplı konuşup tartışılmazdık. aferin çok güzel düşünmüşsün. seni de alsınlar içeri, bi şöyle eşin kalp ameliyatı olduğunun ertesi tutuklan aylarca yıllarca içerde kal, yeni doğan çocuğunun büyüdüğünü göreme bizlerde tartışalım adalet sistemini. Devletin veya herhangi bir hükümetin beni alması için bunlar için kastığı kadar kasmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Rock said: Böyle davaların özellikle belirli kesimden insanların başına gelmesini her zaman çok hayırlı bulmuşumdur. Ergenekoncular ve darbeciler olmasaydı bu gün rastegele tutuklamaları, uzun tutukluluk sürelerini, mahkemede yaşanan rezillikleri, hapishanelerde yapılan işkenceleri(geçi bu arkadaşlara yapılmadı) ve benzer daha bir ton konuyu bukada geniş çaplı konuşup tartışılmazdık. bence sonuna kadar haklı. Umarım chp liderini yine aynı şekilde aynı duruma düşer de hepimiz sokaklara iner şunun hesabını bi güzel sorarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 yavaş sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 gnk. başkanını eski paşaları, gazetecileri sebebsiz yargılamak başka bir olay. ama %30 oy almış bi partinin genel başkanını sebepsiz yargılamak; şu raddede erken seçime yol açar. Böyle saçmalık mı olur lan, adama oy vermişim ben içeri tık sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Suark said: Böyle saçmalık mı olur lan, adama oy vermişim ben içeri tık sen onu. baya tanıdık geliyor bu. Mustafa Balbay, Mehmet Haberal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Rock said: Böyle davaların özellikle belirli kesimden insanların başına gelmesini her zaman çok hayırlı bulmuşumdur. Ergenekoncular ve darbeciler olmasaydı bu gün rastegele tutuklamaları, uzun tutukluluk sürelerini, mahkemede yaşanan rezillikleri, hapishanelerde yapılan işkenceleri(geçi bu arkadaşlara yapılmadı) ve benzer daha bir ton konuyu bukada geniş çaplı konuşup tartışılmazdık. kafan çok güzelmiş tatlım, güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Aluriel said: Suark said: Böyle saçmalık mı olur lan, adama oy vermişim ben içeri tık sen onu. baya tanıdık geliyor bu. Mustafa Balbay, Mehmet Haberal tam olarak aynı şey değil, ben onlara oy vermedim zaten. Oy verdiğim partinin içinde ki adamlar onlar. Çok ciddiyim valla bu konuda, böyle bişi olursa sokaktayım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 OMFG! Reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 siyaset özürlüsüyüm ama dokunulmazlıkları yok mu bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 önce kaldırıyolar (fezleke) sonra yargılıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 anladım. sabah radyoda duydum ben de haberi ama çok çok saçma. buna gelene kadar yargılanacak çok şey var. biliyoruz çoğumuz videolardan ordan burdan . şimdi bunlar sütten çıkmış -ak -kaşık oldu . anlamıyorum pes doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ginaly said: önce kaldırıyolar (fezleke) sonra yargılıyolar. Ne durumda kaldırıyorlar? Hayır mecliste adam yaralamış insanlar olduğunu birinci dereceden kaynaklardan biliyorum (hastaya bakan kişi akrabam ama bu sefer teyze şakası değil gerçek sdf). Bu durumda neden kalkmıyor bu dokunulmazlık? Mecliste adam yaralamış insan var lan (ki aslında olay çok daha saçma ve ahlaki açıdan bilerek adam yaralamak kadar kötü). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 detayları bilmiyorum ben de. aga bırak yaralamayı, katil olan adam var mecliste. geçen dönem akpden 2 chpden 1 kişi vekillikten önce tecavüzden yargılanmış tiplerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 pkk yanlılarına ne demeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ginaly said: aga bırak yaralamayı, katil olan adam var mecliste. geçen dönem akpden 2 chpden 1 kişi vekillikten önce tecavüzden yargılanmış tiplerdi. ya aslında benim vereceğim örnek de sanırım katildi ama bana hala o kadar absurd geliyor ki o olay (adamın kendisi katil değil katil olan bir yakınını korumak için üzerine alıyor olayı falan filan of ya saçmalık resmen) emin olamıyorum yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar