copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 2010 muş bu oh rahatladım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Wolfsoul said: Çözülecek bir durum yok. Almanya low level'ların BG'na nuke attı resmen asdaskldjaskldjaskldj almanya'nın şarkısı bu http://www.youtube.com/watch?v=tAhwNNBoC34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ingiltereden adele falan katılmıyor ayrıca. ameliyat oldu zaten. üzerine 5 yıl ara verecekmiş. işi gücü yok eurovisiona mı katılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ahmedinejad said: Wolfsoul said: Çözülecek bir durum yok. Almanya low level'ların BG'na nuke attı resmen asdaskldjaskldjaskldj almanya'nın şarkısı bu http://www.youtube.com/watch?v=tAhwNNBoC34 Hadi ya. Ben bunun katılacağını bilmiyordum. Neyse zati öbürlü türlü komik olucaktı bu yıl yarışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 mulgear6 said: ahaha adsoısdhaısduasdıjposdgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bir ara mor ve otesi nin eurovision parcasi yurtdisinda cok tutmustu. Katar da bile rock saati programinda radyoda caliyordu. Bu sene icin bir onceki yorumumu geri aliyorum, en az ilk besi hedef gosteriyorum. Sarkida biraz daha duzenleme yapilirsa derece bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 çocuk sempatik şarkısının sözleri alakasız konu yok kendisini gemi kaptanı zanneden tribini başlarım :p ilk 3 e giremeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 1. Yari final var su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 oha austria çok leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 trt müziği uyduda bulamadım,netten izleyeyim dedim gerzek trt siteye bir program istiyor onu da yüklememe rağmen yine izleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 kavurma said: oha austria çok leş harbi rezalet , bugun yok turkiye sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=TRTMUZIK&slv=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 sizi alkışlayan elleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 chrome'da açmıyomuş bizimkisi çıkmadı daha dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 WTF did I just whatch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 memlekete döndüklerinde IRA topuklarından vurur bu yumoşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ilk olarak avusturyayı sonra ona oy atan ülkeleri nukeleyeceğim yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 İtalya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 cihant said: memlekete döndüklerinde IRA topuklarından vurur bu yumoşları jedward geçen sene de vardı. 15 yaş altı neslin idolleri çocuklar. bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 serbia iyi , yunanistan yine aynı tür şarkı , türkiye 3. olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Arnavutluk soyut çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 hahah aynen ::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 yarı final başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 trt nin sitesinden izlenmiyor ya bozuk of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 aga trt'nin sitesi chrome la çalışmıyor,explorer dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar