Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe - Gaziantepspor @ 09.01.12 20:00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

SNA1L said:

CthuLhu said:

Masquerade said:

alex ayni tekmeyi attiginda da verseymis hakem biraz tutarli olurdu.

ince ince yasemince aykut.
sekiz takla atıp sedyeyle çıkar gibi yapması gerekiyordu herhalde anteplinin

ikisi aynimi lan ahaha eksisozlukteki sakirtler gibisiniz yemin ederim bitmek tukenmek bilmiyonuz
şeriat geliyor lol
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

Buddha said:

fizban said:

Gol direk baroni nin usengecligi ya

Çileden çıkartmaya devam ediyor. FB'nin bu pozisyondaki oyuncularının çoğu böyleydi zaten. Bir Aurellio ve Apiah dönemi rahat rahat maç izleyebilmiştik.
:)gitmek istiyorum diye internete video koyan adami ilk 11 oynatırsan kabul etmiş olursun bu tripleri

geçen gün o videoyu daha önceden çekmiştim internete nasıl sızdı fikrim yok falan filan diye bir açıklama gelmişti yalan mı acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Yalan bir kırmızı karta güzel çevirdi Fener maçı, ama 2. yarı çok iyi oynadılar belliydi maçın döneceği.

Ben bunu anlamıyorum abi, tamam takım olayı etkiliyor bazen görüşlerimizi de, pozisyonda direk Stoch'un aşiline darbe var. Kasti. Kaldı ki direk kırmızı değil, o oyuncunun kartı olmasa o faulu yapsa sarı kart görecekti bariz, sarısı var diye kırmızı çıkarmak mı beleş kart olacak.

Ha ama Fener'i çok güzel kurtardı iyi denk geldi orası ayrı, kadro kalitesi zaten kötü bir de mücadele böyle kötü olunca Fenerbahçe hiç caydırıcı durmuyor ligin tadı kalmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...