jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 HABERTÜRK akşam haberlerde izledim . baktım açılmamış. savaş çok yakın görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 3 paket makarna aldım. param o kadar çıkıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Biz şu anda dışarda görünüyoruz ama, bir şey olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 nükleer saldırılar olursa kimse dışarıda kalmaz çok çok küçük ihtimal olsa da korkutuyor. bir de girdap gibi çekiliriz öyle birşey olursahiç sanmıyorum dışarıda kalabileceğimizi. orduyu da iperttiler . gg:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bi bok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 türkiye 2040 haritasını koymaya gerek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 hala bekliyorum red:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ruslar nerden gemi gönderiyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 sıcak denizlere indi mi ruslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 3. Dünya Savaşı; Rusya Çin İran - Türkiye Amerika İsrail + İngiltere Fransa Kanada (edit) :) /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ingiltere fransayida koy oraya bizim tarafa bide kanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 kafaya nuke yersek diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 solda girelim bari = sağ taraf tırt duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Savas mavas cikarmasinlar basimiza yea ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 mmmfs mmmfs uranyum kokuyor http://www.youtube.com/watch?v=6nFKPVfDrgU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 olm iran direk istanbula füzeleri sallar valla acımaz overkill yapabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Uygarlıkların çıktığı bölgenin dünyanın sonunu getirmesi oldukça ironik olmaz mıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 istanbulu niye vursunlar abi. evimin çevresine 1km çapında daire çizince içinde gen.kur tbmm ulaştırma bakanlığı kuvvet komutanlıkları falan giriyo ben nereye kaçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 İyi, vazgeçtim o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 olurdu olurdu saka yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Supradyn said: istanbulu niye vursunlar abi. evimin çevresine 1km çapında daire çizince içinde gen.kur tbmm ulaştırma bakanlığı kuvvet komutanlıkları falan giriyo ben nereye kaçayım.istanbula nuke düşerse bütün marmara bölgesinin sonu olur zaten bi yere kaçamazsın pek fdsfs iran'ın başında ahmedinejad gibi bi adam varken sinirlenirse kalkıp kendine yakın üsleri fln vurmaya kalkmaz, direk al ulan der battı balık yan gider diye vurabileceği en uzak en etkili yeri vurur yani. ya hero ya mero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 savaş çıkarsa tüm olan doğu bölgelerimize olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 DoruK said: Supradyn said: istanbulu niye vursunlar abi. evimin çevresine 1km çapında daire çizince içinde gen.kur tbmm ulaştırma bakanlığı kuvvet komutanlıkları falan giriyo ben nereye kaçayım.istanbula nuke düşerse bütün marmara bölgesinin sonu olur zaten bi yere kaçamazsın pek fdsfs Ne bombasıymış o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 vitamin bombası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar