Cd- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Eski konulara baktım da pek değişik bi. şey bulamadım. Ikea'nın klasik Poang'ı gibi felan bi' şey istemiyorum. Ofis koltuğu olması lazım. Bilgisayar başında oturmak için rahat bi' şeyler arıyorum. Ikea'dan şunu olacaktım fakat kalmamış daha da gelmeyecekmiş. Max 200 lira felan olabilir kollarının olması önemli bilgisayar başında kolları destekleyecek bi' şey olmayınca kasılarak oturuyorum resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 git ikea'ya teşhir ürünlerini dene hangisini beğenirsen al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 http://img853.imageshack.us/img853/5312/1293033740370.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bilgisayar başında neye oturuyosunuz abi iki tavsiye attırıverin şuraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 illa sevgilim beni boynuzluyor diye konu mu açiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 istanbuldaki evimde ahanda bundan var http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-vlt-400-executive-ultra-yonetici-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisvlt400&categoryId=273672#Gorseller daha sadece 1 hafta oturmak nasip oldu ama über süper bişi kendisi anlaşılıyor zaten görüntüsünden fln bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Yazin pisik yapar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Sırf masaüstü kullanmak için bir sebep. Laptop aldıktan sonra belim büküldü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 IKEA'daki tüm koltukların bel desteği yok. bi tanesinin var galiba da onun da bel ayarı yok, tam bi saçmalık. O yüzden başka yerden al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 senko said: istanbuldaki evimde ahanda bundan var http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-vlt-400-executive-ultra-yonetici-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisvlt400&categoryId=273672#Gorseller daha sadece 1 hafta oturmak nasip oldu ama über süper bişi kendisi anlaşılıyor zaten görüntüsünden fln bile. said: Adore VLT-400 Executive Ultra Yönetici Koltuğu said: VLT-400 Executive Ultra Yönetici said: Executive Ultra Yönetici http://i.imgur.com/FB76s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Adore VLT-400 Executive Ultra, Yönetici Koltuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 senko said: istanbuldaki evimde ahanda bundan var http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-vlt-400-executive-ultra-yonetici-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisvlt400&categoryId=273672#Gorseller daha sadece 1 hafta oturmak nasip oldu ama über süper bişi kendisi anlaşılıyor zaten görüntüsünden fln bile. Hmm gideri varmış bunun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 di o üstündeki değişik bişi var onun, hani çok terletmiyecekmiş gibi duruyor diğer koltuklar gibi değil ama terletebilirde tabi yazın oturup denemek lazım sdf cd, abi dediğim gibi 1hafta kullanabildim ben anca. İstanbulda beni bekliyor zavallıcık fds ama konfor konusunda gayet güzel, yanlız şunu söyliyim çok geniş bir adamsan rahat sığamayabilirsin çünkü sanırım diğer koltuklara göre biraz daha dar o oturma yeri. Ben cuk diye oturuyorum ama popon gezegen kadarsa sorun yaşayabilirisn sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Cd- said: bilgisayar başında neye oturuyosunuz abi iki tavsiye attırıverin şuraya istikbal tekli koltuk Ahanda şunun teklilerine oturuyorum bez terletmiyor, arada bacağımı sarkıtıyorum, ayaklarımı topluyorum, bir yatmıyorum diyecem ama onuda yapıyorum. Tekerleği yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 senko said: di o üstündeki değişik bişi var onun, hani çok terletmiyecekmiş gibi duruyor diğer koltuklar gibi değil ama terletebilirde tabi yazın oturup denemek lazım sdf cd, abi dediğim gibi 1hafta kullanabildim ben anca. İstanbulda beni bekliyor zavallıcık fds ama konfor konusunda gayet güzel, yanlız şunu söyliyim çok geniş bir adamsan rahat sığamayabilirsin çünkü sanırım diğer koltuklara göre biraz daha dar o oturma yeri. Ben cuk diye oturuyorum ama popon gezegen kadarsa sorun yaşayabilirisn sdf Sığarım muhtemelen ya.. Terletme sorunu olmaması içinde o filelilerden felan olması lazım onlar da 350den felan başlıyo saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://ikea.com.tr/urundetay/60193185/vilgot_donen_sandalye.aspx şu var bende, rahat baya. http://ikea.com.tr/Images/Products/500X500/PE265710.jpg kolu yok ama asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 patronlar çalışanları daha çok çalışsın rahata alışmasın diye genelde kolsuzunu koyarlarmış iş yerlerine ( ama muhtemelen japonyada falandır biz de olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 verimliliğe önem veren patron tam tersi çalışanı rahat ettirir. hem fiziksel, hem mental açıdan. zaten iş bitiremeyen çalışanın orada durmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 IKEA'dan alınmaz abi bu, acaip pahalı orda. Ben büro mobilyası satan bir yerden almıştım bikaç sene önce gayet memnunum bildiğin siyah kocaman müdür koltuğu 100-150tl falan oluyordu oralarda, ama IKEA'ya gitsen aynısı 500-600 oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 aldım öyle büro malzemesi satan bi yerden işte 3. hafta kırıldı götürdüm attım kafasına adamın. zorla aldım paramı geri. daha da almam hayatta. bunu alalı da 2.5 ay falan oluyor sanırım, sorun yok şimdilik bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 koctas'ta da var guzel birkac sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Plastik aksamlı almışsındır abi sen öyleleri de var dayanıksız haliyle, metal olacak her yeri üstüne deri kaplama olacak. bunun gibi misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar