Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Madcat said: bilmiyorum sevenler olabilir de şu 2 video gerçekten çok kötü ya oyun yok ki videoda. engine tanıtımı gibi olmuş. roguelikelık bişi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 o duvarı patlatmak için konulan prizmatik şey falan duvar patlama efekti kötü bone :/ ne bileyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 senko said: trailer götüm gibi olmuş. +1 ne rezil bir trailer yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Madcat said: o duvarı patlatmak için konulan prizmatik şey falan duvar patlama efekti kötü bone :/ ne bileyim :D sen daha iyisini yapsana o zaman. bi de milgisayar bühendisi olcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Grafik ile ilgisi yok bu oyun türünün ama. Tek yapmaları gereken roguelike ile real-time arasında bir ilişki kurmak ya da eski MM tarzı combatlar yapmak. İyi olabilir çok diyorum hala, grafikler süper bir roguelike için ne de olsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ben tüketiciyim haklıyım bone :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Roguelike tüketmiyorsan tüketici değilsin ama burda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar