Tron Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 internet üzerinden yapılan hakaret, küfür gibi yorumlara karşılık şikayette bulunanız var mı? Süreç konusunda bilgi verebilecek varsa çok sevinirim. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 olması lazım. ama zor baya. tanıdığın biri gaza gelip yaptıysa ve hırslıysan, atıyorum kız arkadaşına internetten sarkan adam çakarımlı sokarımlı konuşursa kastırılır. yoksa ben şimndi sana küfretsem nolur küfretmesem nolur. roketadam'ın 20'ye yakın davası var bu konuda diye biliyorum, ona pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 basın yayın yoluyla hakarete giriyordu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 goldbären said: roketadam'ın 20'ye yakın davası var bu konuda diye biliyorum, ona pm at ahahahahhahah şaka bi yana süreç aslında çok basit. yapman gereken tek şey savcılığa bir şikayet dilekçesi yazman ve istenirse ilgili ss'leri vermen. sonrasını savcılık takip ediyo. en büyük sıkıntı dava süreci bi 3-4 sene sürüyo öyle bi problem var. bi de iddianamede tam adın soyadın adresin ikametkahın falan hepsi belli. cins bi herife denk gelirsen poponu kesebilirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 "roket adam" said: şaka bi yana süreç aslında çok basit. yapman gereken tek şey savcılığa bir şikayet dilekçesi yazman ve istenirse ilgili ss'leri vermen. sonrasını savcılık takip ediyo. en büyük sıkıntı dava süreci bi 3-4 sene sürüyo öyle bi problem var. bi de iddianamede tam adın soyadın adresin ikametkahın falan hepsi belli. cins bi herife denk gelirsen poponu kesebilirler :) teşekkürler, normalde net üzerinden yapılan küfürüdü hakaretti filan bunları hiç umursamam. lakin bunu kovalamayı düşünüyorum. bu gün iş yeri avukatımızla konuştum. gerekli bilgiyi kendisi verdi. popo olayına gelirsek, ben onun başka bir şeyini kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 sakalini kesme, kesilen sakal tekrar cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 erol köse'ye mi bulaştın hacı ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 aquila said: sakalini kesme, kesilen sakal tekrar cikar. kolu keserse de fena abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 banada açılmıştı böyle birkaç dava... hepsindede ben kazandım üstüne tazminat aldım... Olay ters savunmadan geçio... hatta saldırdığım bir site ile ilgilide vardı. loglar filan yollamışlar dı vs o logların değiştirilebileceğini ve kanıt olmadığını ortaya çıkartıp yine 10bin lira kapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 serinhikayebirader.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ada da almıştın dimi sen? ulan kimle uğraşıyorum ya gecenin şu vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 adayı mı almış asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 hakaret edince alınan insanları anlamıyorum o kadar mı bilinçsizce yaşıyosunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 godoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 10 bin lira ne ln bu kadar sallamana karşı gel ben sana vereyim,bizim evde tuvalet kağıdı ruloları dolardan,amariga merkez bankasından bana özel geliyor papia yumuşaklığında dolar efektifliğinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 adam ciya da calisiyo. seni yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Tazminati aliyorsun beskurus parada odemiyorsun avukat arkadasim oda parasini karsidan aliyor filan gayet karli bir olay aslinda... En basitinden soyle anlatayim. Adama kufur ettim dimi sonra baktik saglam kanitlari var taniklari filan tek laf yetiyor ben degildim account um hacklendi. Eger karsi tarafin avukati gerzekse daha fazla arastirma yapamiyor bu konuda gincel haline bakiliyor accountun ve temiz is bu davada tazminat alamiosunn ama yirtiosun. Diger bir yontem psikolojik yontem mahkemede bana kufur ederse dusuyor ama karsilik verip twitterda kufur ettiyse diyorum ki adamin daha cok follower i var benim kufurumu en fazla 5 kisi gordu diyorum onun kufurunu 10 bin kisi gordu diyorum ve tazminati aliyorum :) tabi akilllarina search olayi gelmiyo Ama dedigim gibi olay mahkeme ve avukatta bitiyor ve kanitta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 sonra da tazminat alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 heok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 internet üzerinden hakareti sikayet edecek kadar gerizekalı olmak butthurt capped. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 hamsilipilav said: heok Senin sorunun ne ? Saat 12 yi gecti anlamassin gerci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Fin said: internet üzerinden hakareti sikayet edecek kadar gerizekalı olmak butthurt capped. bu çok yanlış bir düşünce. internet çok önemsiz cart curt evet ama bir yere kadar. burası sadece forumlar üzerinde bir birine laf sokuşturmak için kullanılmıyor. hakareti kaldıran var kaldıramayan var. adamın hakkı bu. birisine hakkını neden kullanıyorsun mal mısın demek yerine diğerine kendini karşıdakine hakaret etmeden ifade edemeyecek kadar mal olduğun için tüm bu mahkemeyle uğraşmayı hak ettin denmeli. internet sanıldığı kadar önemsiz bir mecra değil. facebook twitter forumlardan ibaret de değil internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 crymeariver çok farklı kafalarda kendini chuck norris sanıyo ya,fazla oyun oynamısın hacı sen birz yat dinlen uyu :) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 CryMeARiverfix said: Tazminati aliyorsun beskurus parada odemiyorsun avukat arkadasim oda parasini karsidan aliyor filan gayet karli bir olay aslinda... En basitinden soyle anlatayim. Adama kufur ettim dimi sonra baktik saglam kanitlari var taniklari filan tek laf yetiyor ben degildim account um hacklendi. Eger karsi tarafin avukati gerzekse daha fazla arastirma yapamiyor bu konuda gincel haline bakiliyor accountun ve temiz is bu davada tazminat alamiosunn ama yirtiosun. Diger bir yontem psikolojik yontem mahkemede bana kufur ederse dusuyor ama karsilik verip twitterda kufur ettiyse diyorum ki adamin daha cok follower i var benim kufurumu en fazla 5 kisi gordu diyorum onun kufurunu 10 bin kisi gordu diyorum ve tazminati aliyorum :) tabi akilllarina search olayi gelmiyo Ama dedigim gibi olay mahkeme ve avukatta bitiyor ve kanitta. şu da nasıl bir yazış, nasıl bir yazış. baştan aşağı serin hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 CryMeARiverfix said: hamsilipilav said: heok Senin sorunun ne ? Saat 12 yi gecti anlamassin gerci... ayrıca o 12 muhabbeti gece 12 den sonra double fail,hail to thechuck norris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar