Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu bu nedir sabah bi uyandım bilgisayar da açık msn'de offline gözükteydi bi baktım herkese mesaj atmış "hi sexy" falan diye avatarda da çıplak bir bayan resmi.

oturum kapatıyorum falan hala atıyormuş insanlara mesaj bu nedir nasıl kurtulunur bundan?

rezil oldum ulan :D
Mesaj tarihi:
yıllarca dalga geçtim bu tarz virüsleri yiyenlerle başıma geldi. iyi de bişey de yapmadım lan gelen linklere falan basacak kadar nub da değilim. gece hatta açık unutmuşum kalktım arkadaşa bişey yazdım ofline yaptım çıktım. nasıl oluyor anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
anti vir yakalayamayabiliyor bazen bunları, malwarebytes antimalware+ combofix vs. ne varsa kullan, bunlar bile yetmeyebilir.

hotmail şifreni de değiştirip, temp, prefetch vs. program cachesi tutulan klasörleri de temizle derim.

bana da salak bi arkadaş sayesinde bulaşmıştı, link spamlıyordu millete sadece. seninki iyice azgınmış ama.
Mesaj tarihi:
amaaan
bu devirde msn mi kaldı diyip herkesi sildim msni de sildim. zaten artık feysbuk kullanıyoruz. :D

başka bişey yapmama gerek olur mu acaba? gmailden bağlıydı bu msn bişeylerim gitmesin?
Mesaj tarihi:
yahu şimdi de herkeste online kaldım hala windows live hesabımı da kapatamıyorum çünkü games for windowsa bağlı. o da kapatılmıyomuş. napcam kafaları yedim ya.
  • Yeni Oluştur...