Densiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Bezerye said: millet sırf patch geldi belki düzelmiştir diye yeniden açması için herkesin ortalama subların bittiği bir tarihte çıkarıcaklar.böylece ekstra 1 aylık ücrette cebe inecek. öncekindede şey diyolardı. "bakın biz bunları yaptık, göründe 1 ay daha uzatın" 2 ucu boklu deynek misali yorumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 oooo bombilo , hosgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 DeviantSun said: @aente: Ne yazık ki en iyi ihtimalle akşam 6'ya kadar kapalı sunucular. abi tek evde olduğum gün ya... /abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Patch 1.1 Training Day (Ilum Battle) diye bir konu var, herifler baya detaylı incelemiş Open World PvP'yi ve bir de video koymuşlar. Bugün itibariyle Ilum'a ve daily/weeklylere güle güle diyebilirsiniz :p http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=191934 http://www.youtube.com/watch?v=7uT90g1-hJg&feature=youtu.be&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 vay be.. warhammer da boşa ağlamışız biz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 1.6 fps average ve slide show kelimeleri ile yıkıldım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 patchide patchlerler artık anca yarın gireriz oyuna dfsdsf, bide full patch notlarını niye koymuyor bu adamlar sitelerine yaw, illa başka kaynaklardan bakıyoruz. koysana yaptığın patchin ne olduğunu official siteye cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 korkamayin arkadaslar, oyun 2 aya kadar makinaniza alisiyormus ondan sonra kasmiyormus bence bioware bu hald ebirakmaz, kesin martta hero engine i degsitirir, unreal engine ile yeni yaptigi oyunu patch iel dagitir bize! az sabredin iki aya gulluk gulistanlik olucak oyun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yeni raid zone ekleyeceklerine olanı bi düzeltsinler önce...eternity vaultun normal çalışan birşeyi yok full bug dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Viktor said: korkamayin arkadaslar, oyun 2 aya kadar makinaniza alisiyormus ondan sonra kasmiyormus bence bioware bu hald ebirakmaz, kesin martta hero engine i degsitirir, unreal engine ile yeni yaptigi oyunu patch iel dagitir bize! az sabredin iki aya gulluk gulistanlik olucak oyun! Hayatımda duydugum en talihsiz acıklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Bu adrestekinden farklı bir şeyler mi kastediyorsun patch notes derken? http://www.swtor.com/patchnotes/ (Tabi şu an kapalı maintance olduğu için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 arkadas trolluyorsa cok yanlıs geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 orda yok en yenisi, kapanmadan önce hala 1.12.2012 notları vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bck said: arkadas trolluyorsa cok yanlıs geldim. şu anda supermassive black hole'a düştün ve yuvarlanıyorsun adamım, çok geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 napılacak open world pvp de kafa kafaya bindiğimiz zımbırtılarımı çarpıştıracağız,viktora da selam eder saygılarımı yollarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 aente said: 1.6 fps average ve slide show kelimeleri ile yıkıldım ahah. oyunu slideshow seklinde oynatmak cok begendigim bir bioware yaklasimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ikide bir şu age of conanla ilgili söylediğim bilgisayara alışma lafımdan bana laf çakıp durduğunu sanan arkadaşlar var. geç değil. oyun duruyor orada. ilk günlerde load ekranlarında korkunç bir bekleme alıyorsunuz daha sonra bu load ekranlarındaki bekleme süreleri azalıyor. bunu aoc oynayan herkes bilir. şu mart ayında düzelteceklerini de ilk ben yazdım foruma. onlada dalga geçenler oluyor. adamın söylediğinden anladığım sizin o ilk şikayetçi olduğunuz aslında bizim şuanda oyunu full değil medium oynadığımız konusuna mart ayında el atılacak. mart ayında illum düzelecek gibi birşey denmedi ama yeni pvp mekanları/gezegenleri ekleyebiliriz dendi. benim yorumum "beyler illum olmadı, ya kaldıralım yada bir köşede dursun, biz yeni bir map ile bu open pvpyi kazandıralım" şeklinde. bende bilmiyorum bekleyip göreceğiz boş boş eleştirilerde bulunmak yerine illumda problem var diyen ilk kişilerden biride benim. çünkü open world hastasıyım/hastasıyız daha oyunun ilk günlerinden beri bu sıkıntıyıda en çok biz çekiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 illum pvp yi beğenmiyorsan oynama arkadaşım yeto musun nesin. ba dum tis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 serverlar kaçta açılacak bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Resmi olarak 6 ama belli olmaz bunların işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 gene uzatmazlarsa eğer akşam 6 20mb lık minor patchte bile 2-3 saat uzuyor, kimbilir bunda neler olcak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 E şu an açık gözüküyor serverlar. Girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ahto city acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 oyundayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 geldi mi ki patch? indirdimi bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar