Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Açılmamış galiba, bulamadım. Oyun ilk çıktığı zamanlar baya eleştiri yemiş olan bu class şu aralar pvpde abartı güçlü deniyor. Forumlar nerf operatives postlarıyla kaynıyor. Örnek: http://www.youtube.com/watch?v=wW2ZB55pF1E Burda adam baya buff/pot falan kullanmış olmasına rağmen abartı critler atmakta. Oyunda ilk defa 7.6K crit burda gördüm valla. Tabi battlemaster title'ı almış olduğu, sabah akşam warzone yaptığını gösteriyor. Bu da demekki adamda full battlemaster set olma şansı var. Potları falan da eklersek evet normal. Benim server Kai-Kan'da empire'da bir operative birçok kişiden önce 50 olunca warzonelarda terör estirdi. Beraber girdiği bi de 2-3 arkadaşı var, adam resmen her girdiği wzyi top damage ve immortal olarak bitiriyordu.. level 49ken adam beni 3 vuruşta indirdi noolduğumu şaşırdım :) Ama genel olarak öbür classlar güçlendikten sonra o kadar da OP olmuyorlar. Edit: Aynı adamdan screenshot: WZ Scoreboard 8K crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 şu sınıfları tokatlayan oyunda bi sınıf varmı? Böyle grup dışı oynayan oyuncuları, tokatlayacak grup karakteri? Nasıl anlatsam bilemedim şimdi. Yüksek dps grup karakteri şu oyunda ama koşarken bunlarada yem olmak istemiyorum. Yada yanımda yem olan birisi olursa, dalanda ölsün? :P warhammerda wh lerden nefret ederdim, hiç olmazsa burada biraz tokatlayım istiyorum? :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyla ilgili merak ettigim tek sey var Operative ne zaman nerflenicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 o kadar op değil, healing i op ama resto druid gibi durduramıyosun iyi oynayan bi adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Omrumde melee nin bu kadar gimp oldugu baska oyun oynamadim zaten, jedi olcaz bide lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 guardian gimp baya şu an damage olarak bufflanır yakında heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 222'ye kadar oynadım. Diğer melee class'lar kadar melee oynuyorsunuz. Efektlerde süper. Adamın yanına gidip bir tokat, iki yumruk, bide silah kabzası.. Tamamdır :D Özetle ranged değil bu class. 0-10m içinde oynamak gerekiyor. Haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 valla operative im nerf yemek istemiyorum. hoş gerçe ben healerim. Operative healer olan varsa bişey sorucam şimdi kolto probeları attiğiniz bekliyormusunuz onların bitmesini yoksa o Hot açıkken üzerine diagnostic mi atiyorsunuz ayda injection sonra infusion mı? benim enerjim bazne hızlı bitiyor flashpointlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 nerf geldiği zaman nasıl olcak bu classın durumu? yeni açacağım classta kararsız kaldım, operative istiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 valla nerf geldiginde balancelanicak iste 12k burst yapamicak 6-7 k lik standart bi burst yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Ancalagan said: valla operative im nerf yemek istemiyorum. hoş gerçe ben healerim. Operative healer olan varsa bişey sorucam şimdi kolto probeları attiğiniz bekliyormusunuz onların bitmesini yoksa o Hot açıkken üzerine diagnostic mi atiyorsunuz ayda injection sonra infusion mı? benim enerjim bazne hızlı bitiyor flashpointlerde hacim energy ni 50 nin altina dusurursen hizli biter cok spamlamamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 %20 dmg i azalıcakmış buda demektirki gene %50 hp yi alıyor ilk çıktığı zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 damage ı azalıcak, armor penetration azalıcak, opener stun ı sanırım süresi yarıya düşecek. level 50 bracketinde eskisi kadar problem yaratmıyo bu adamlar. overkill olmuş bu nerf bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Arkadaşlar nerf sonrası durumu nasıl?Teke tek lazım bana.Onun için oparative açmak istiyorum.Yoksa sniper mı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Sen kimseyi dinleme operative/scoundrel bm set ile hala çok iyi pvp'de ve 1vs1'de. Eğer oynamasını becerebilirsen çok rahat en az 300-400k dmg yaparsın her maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Yorum için teşekkür ederim. Peki talent olarak ne tavsiye edersin?Heali nasıl,Oradan gitsem grup classimi olurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Wookie companion vardı, gemiye geldi sonra ortadan kayboldu, bugmıdır, sonra tekrar mı geliyor, bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 valla kaybolsa da sorun yok bowdaar çok kötü bi companion çünkü de. işe yollayınca gemideki tezgahta duruyolar galiba oraya bakmayı dene. kargo bölümünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar