Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 arattım bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 dafug? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 (td). Ama gel gör ki bizim kızlar bunlara bayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bugün kampüsten iniyorum dolmuşta, çocuk ispanyolca arkadaşıyla konuşuyor diye kızlar gözleri dönmüş titriyordu.çocuğun hiç bir özelliği yok sıradan bir eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 aa odtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 nesi kötü anlamadım. adamlar eğlenmiş işte. kasmışlar da şarkı falan. kurguyu da şarkıya uydurmuşlar vs. gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 im santa and i know it parodyi izlemiş arkadaşlar bunda da aynı kaliteyi beklemişler izlerken. bunlar öğrenci 3-5 erasmuslu horny genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 abi şarkı anlaşılmıyor bile, ses o kadar kötü, daha neyi iyi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 horny oluncak son ülkeyi seçmişler ama horny horny dönerler asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Novichok said: abi şarkı anlaşılmıyor bile, ses o kadar kötü, daha neyi iyi olsun +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Abi Erasmus grubundaysdan Türkiye bence basarılı bi tercih. Erasmus kendi içinde zaten tutanın tuttuğunu öptüğü bi ortam. Aynı adamla aynı kızı 5 günde 5 ayrı çift halinde gördüğüm oldu. Ama Almanla çıkan kimse yoktu. Doymuş orda almanlar ahaha. Ama türkiye ole mi. Erkekler zaten sürekli abaza. Kızlarda yabancı oldu mu azının içine düşüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar