interperez Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 mutluluklar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mithat said: Yok be normal kahve verdi :D tuz muz yapmadılar. Onu önceden konuşursan hallolur ya annesine şikayet ettim yapmasın öyle bir olay diye yapmadılar o yüzden :D isteme kahvesini damata bol şekerli vericeksin evliliğiniz hep tatlı geçsin hesabı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bana tuzlu kahve getirmişti ve hiiiç hisettirmeden içtim. bu da çok fena panik olmuştu ben tepki vermeyince eyvah tuzlu yanlış kişiye gitti diye. ha içtim de ne oldu, geceyi zor bitirdim. eve dönünce de kustum hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 copry said: Mithat said: Yok be normal kahve verdi :D tuz muz yapmadılar. Onu önceden konuşursan hallolur ya annesine şikayet ettim yapmasın öyle bir olay diye yapmadılar o yüzden :D isteme kahvesini damata bol şekerli vericeksin evliliğiniz hep tatlı geçsin hesabı (tu) sevgilim bana şeker kanser hücrelerini besliyor demişti, o sözün üstüne böyle bişi yapsa sorgularım kendisini ayrıca başlığa hitaben; en güzel evlenme teklifi sürpriz olcaksa orjinal bişi olmalı o yüzden yazmam buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 evet öyle demiştim ^_^ ama bir kahveden bişey olmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Şeker kanseri besliyorsa benim tüm vicıdım kanserlidir. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bi kahveden bişi olmazsa içeriz o zaman tatlı tatlı .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 xaty said: sevgilim bana şeker kanser hücrelerini besliyor demişti, o sözün üstüne böyle bişi yapsa sorgularım kendisini oh şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 wastyrx said: Şeker kanseri besliyorsa benim tüm vicıdım kanserlidir. O_o şeker raporu http://www.tab.org.tr/downloads/SekerRaporu.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 topik nerden nereye gelmis, utanmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ben evlenme teklif etmedim, öyle oluverdi birden, zaten eşim istanbulda ailesinin arkadası baska bir ailede kalıyordu üniv okuduğu için , kendi ailesi marmara adasında yaşıyor. Sonraları benim ailemle felan tanıştı, üniv bitince ya geri dönecekti yada burda bir işe girecekti, rahmetli babam burda çalışacaksa ayrı eve çıkmasın gelsin bizle otursun diyince aileler tanıştı o da bizimle beraber yaşamaya başladı . annem babam için zaten evin gelini olmuştu, sonra işte eşimide alıp istemeye marmara adasına gittik :) bu arada orda isteme olayında evde kafadan 40 kişi var, en büyük dayısı yüzük takacak, yüzüğü benim elimde artık heyacandan yüzük parmağı yerine orta parmağa soktu, tabi bende heyacandan bi sey diyemedim hayır nasıl soktu o yüzük o parmaga nası girdi bilmiyorumda sonrasında daha 15 dk sonra ev kalabalık benim parmak davul gibi şişti morardı, evdeki 40 kişi tek tek benim parmağa daldılar biri zeytin yağ ile sürüp çeker öbürü sabun sürer, bunlar çekiştirdikce iyice şişti parmak Sonra işte bir komsu ozel bır pense getirdide kestiler yüzügü öyle kurtuldu benim parmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ehehe ne güzelmiş seninki film modunda olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 mutluluklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 aha ölcem =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
white35 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bu da başarılı en azından benim çok hoşuma gitti... http://www.vazgectimsenden.com/flash/benimle_evlenir_misin.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 tinu said: ben evlenme teklif etmedim, öyle oluverdi birden, zaten eşim istanbulda ailesinin arkadası baska bir ailede kalıyordu üniv okuduğu için , kendi ailesi marmara adasında yaşıyor. Sonraları benim ailemle felan tanıştı, üniv bitince ya geri dönecekti yada burda bir işe girecekti, rahmetli babam burda çalışacaksa ayrı eve çıkmasın gelsin bizle otursun diyince aileler tanıştı o da bizimle beraber yaşamaya başladı . annem babam için zaten evin gelini olmuştu, sonra işte eşimide alıp istemeye marmara adasına gittik :) bu arada orda isteme olayında evde kafadan 40 kişi var, en büyük dayısı yüzük takacak, yüzüğü benim elimde artık heyacandan yüzük parmağı yerine orta parmağa soktu, tabi bende heyacandan bi sey diyemedim hayır nasıl soktu o yüzük o parmaga nası girdi bilmiyorumda sonrasında daha 15 dk sonra ev kalabalık benim parmak davul gibi şişti morardı, evdeki 40 kişi tek tek benim parmağa daldılar biri zeytin yağ ile sürüp çeker öbürü sabun sürer, bunlar çekiştirdikce iyice şişti parmak Sonra işte bir komsu ozel bır pense getirdide kestiler yüzügü öyle kurtuldu benim parmak :) adeta bir Çağan IRMAK filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN Evlenme bence sen..kıza yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Street fighter oynayın kazanan kaybedenle evlenmeyi hak etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Aradan nerdeyse iki yıl gecmiş vay be Cumartesi evlendik şuan bodrum Hilton'da balayındayız Kız o kadar haketti evlenmeyi sonucunda evlendide ahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Aradan nerdeyse iki yıl gecmiş vay be Mithat said: Cumartesi evlendik şuan bodrum Hilton'da balayındayız Kız o kadar haketti evlenmeyi sonucunda evlendide ahahahaah Mithat said: Kız arkadaşıma artık evlenme teklif etme zamanım geldi gibi geliyor ve evlenme teklifi olarak gamer bir insandan gamer bir insana aklıma gelen şey kucuk mario space invader tarzı basit kolay oynanabilir yapması kolay bir oyun yapıp sonunda oyunu kazanınca BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN falan tarzı bir yazı çıkmasını düşünüyorum :D olmadı benimle evlenir misin falanda olur bilmiyorum daha net düşünemedim yeni karar verdim paticik halkının görüşlerini almak istedim önce. mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mithat said: Kız o kadar haketti evlenmeyi sonucunda evlendide ahahahaah gratz. ama şu cümleyi anlamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 elemanın peşinden koşmuş bayağı sanırım evlenek evlenek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Hmmm. Annadım. Tişikkirlir senko o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ne demek efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 cut the rope gib ibisi yap baride kötüymüs diyip yarıda bırakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar