Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlenme teklifi help!

Mithat

Öne çıkan mesajlar

copry said:

Mithat said:

Yok be normal kahve verdi :D tuz muz yapmadılar. Onu önceden konuşursan hallolur ya annesine şikayet ettim yapmasın öyle bir olay diye yapmadılar o yüzden :D

isteme kahvesini damata bol şekerli vericeksin evliliğiniz hep tatlı geçsin hesabı (tu)

sevgilim bana şeker kanser hücrelerini besliyor demişti, o sözün üstüne böyle bişi yapsa sorgularım kendisini

ayrıca başlığa hitaben;

en güzel evlenme teklifi

sürpriz olcaksa orjinal bişi olmalı

o yüzden yazmam buraya

Sosyal ağlarda paylaş

ben evlenme teklif etmedim, öyle oluverdi birden, zaten eşim istanbulda ailesinin arkadası baska bir ailede kalıyordu üniv okuduğu için , kendi ailesi marmara adasında yaşıyor.

Sonraları benim ailemle felan tanıştı, üniv bitince ya geri dönecekti yada burda bir işe girecekti, rahmetli babam burda çalışacaksa ayrı eve çıkmasın gelsin bizle otursun diyince aileler tanıştı o da bizimle beraber yaşamaya başladı . annem babam için zaten evin gelini olmuştu, sonra işte eşimide alıp istemeye marmara adasına gittik :)

bu arada orda isteme olayında evde kafadan 40 kişi var, en büyük dayısı yüzük takacak, yüzüğü benim elimde artık heyacandan yüzük parmağı yerine orta parmağa soktu, tabi bende heyacandan bi sey diyemedim hayır nasıl soktu o yüzük o parmaga nası girdi bilmiyorumda sonrasında daha 15 dk sonra ev kalabalık benim parmak davul gibi şişti morardı, evdeki 40 kişi
tek tek benim parmağa daldılar biri zeytin yağ ile sürüp çeker öbürü sabun sürer, bunlar çekiştirdikce iyice şişti parmak

Sonra işte bir komsu ozel bır pense getirdide kestiler yüzügü öyle kurtuldu benim parmak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
tinu said:

ben evlenme teklif etmedim, öyle oluverdi birden, zaten eşim istanbulda ailesinin arkadası baska bir ailede kalıyordu üniv okuduğu için , kendi ailesi marmara adasında yaşıyor.

Sonraları benim ailemle felan tanıştı, üniv bitince ya geri dönecekti yada burda bir işe girecekti, rahmetli babam burda çalışacaksa ayrı eve çıkmasın gelsin bizle otursun diyince aileler tanıştı o da bizimle beraber yaşamaya başladı . annem babam için zaten evin gelini olmuştu, sonra işte eşimide alıp istemeye marmara adasına gittik :)

bu arada orda isteme olayında evde kafadan 40 kişi var, en büyük dayısı yüzük takacak, yüzüğü benim elimde artık heyacandan yüzük parmağı yerine orta parmağa soktu, tabi bende heyacandan bi sey diyemedim hayır nasıl soktu o yüzük o parmaga nası girdi bilmiyorumda sonrasında daha 15 dk sonra ev kalabalık benim parmak davul gibi şişti morardı, evdeki 40 kişi
tek tek benim parmağa daldılar biri zeytin yağ ile sürüp çeker öbürü sabun sürer, bunlar çekiştirdikce iyice şişti parmak

Sonra işte bir komsu ozel bır pense getirdide kestiler yüzügü öyle kurtuldu benim parmak :)

adeta bir Çağan IRMAK filmi
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Aradan nerdeyse iki yıl gecmiş vay be

Mithat said:

Cumartesi evlendik şuan bodrum Hilton'da balayındayız

Kız o kadar haketti evlenmeyi sonucunda evlendide ahahahaah

Mithat said:

Kız arkadaşıma artık evlenme teklif etme zamanım geldi gibi geliyor ve evlenme teklifi olarak gamer bir insandan gamer bir insana aklıma gelen şey kucuk mario space invader tarzı basit kolay oynanabilir yapması kolay bir oyun yapıp sonunda oyunu kazanınca BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN falan tarzı bir yazı çıkmasını düşünüyorum :D olmadı benimle evlenir misin falanda olur bilmiyorum daha net düşünemedim yeni karar verdim paticik halkının görüşlerini almak istedim önce.

mutluluklar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...