Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlenme teklifi help!

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Mithat said:

Kinder süpriz yumurtası aldım pakedini dikkatlice açtım çıkolatasını kırmadan ayırdım oyuncagı cıkartıp yüzügü koydum dikkatlice eritip kapattım pakedini biraz yamuk yumuk kapattım ama onu da yediririm bir şekilde dagılmış diye sımdı buzdolabına koydum ıyıce buz gibi kaynasın sorun cıkartmasın dagılmasın hemen. Pazartesi görünce vericem .

9gag sagolsun hayatımızı kurtarıyor orda gördüm bunu.

matruşkaların içine koyaydın bari, helecan olurdu lol
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Evlenme teklifini yapalı bir 2 hafta kadar oluyor dediğim o kinder supriz olayını yaptım.

Bugün isteme merasimi vardı şimdi döndük eve daha allahın emri peygamberin kabriyle istedik verdiler, eh hakketti sonuçta kızda o kadar beni. Ailesi hakketmiş kızımız o zaman verelim dediler :D

Şaka bir yana artık sözlüyüz o kadar dalga geçtiniz evlenme teklif ederken bile hakkettin beni dedim ona rağmen işin ilk aşamasını tamamladık :D nişan ve düğün kaldı geriye :D Mutluyum şuan inanılmaz derecede 94 yaşında ki dedesi bile ordaydı ondan istendi anneannem 72 yaşında genç kaldı yanında o dedesinden istedi büyükler konuşmayı yaptı anneler ağladı falan :D Sizlerle paylaşmak istedim olay sırasında baya bir yanımda kadar gelişmelerden haberdar ettim o kadar bunu haber vermesem eksik kalırdı .

Sağolun hepinizin yardımları ve destekleri için arkadaşlar bu yolculuğumda yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize sevdiginiz sizi hakeden eşler diliyorum umarım yaşadıklarımı yaşarsınız hepiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...