jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 rep (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 dua et hatun 9gag de görmemiş olsun bunu. yoksa epic olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 O kadar dalga geçtiniz bak ne güzel buldum sonunda :D Akıl veremeyip anca laf edin siz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 git küba'da falan teklif et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Çok komunist devrimci bir tipim mi var neden spesifik olarak Küba? Neden Seyşeller degil? Hem bak vizeler kalkmış oraya diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 oyuncakların yanında kağıtlar oluyor ya nasıl yapıldığına dair. o kağıtlardan koy içine ve bu kadar postun hatrına [b][b][b]HAKETTİN[/b][/b][/b] yaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Off abi pakedi kapattım ama ya :D harbiden aklıma geleydi kesinlikle yapardım ama şimdi tekrar açıp kapatma riskine girmek istemiyorum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 iyi de abi hatun plastik yumurtayı açınca direk yüzüğü görmiycek mi? ne kağıdından bahsediyon allasen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 işte plastik yımırtanın içine koyacaktın ama ya off :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 yav iyi de nasıl? yüzük de orda. yüzüğü kağıda sarsa kağıdı çıkarınca direk yüzüğü görecek. kağıdı okuyacak fırsat olmayacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mithat said: O kadar dalga geçtiniz bak ne güzel buldum sonunda :D Akıl veremeyip anca laf edin siz . hakkımı yeme dostum, 1-2 tane ciddi öneri yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Iggy said: ya eskiden evlenme teklif etmek ne kadar basitti. çıtayı arttırıp durmayın abi yeter. diz çök, benimle evlenir misin de, tek taşı çıkar, gözleri kamaşsın son su cok dogru 5 sene sonra cok fantastik seyler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 kinder içine yüzük koyarak evlenme teklif etmek çok eski be. hepiniz yeni internet bağlatmadığınıza göre bende çok süper internet varmış haberim yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 adam bizim yüzümüzden evlenmekten vazgeçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 o diiil de acaba mithat teklif etti mi? kız kabul etti mi? başaklar uç verdi mi? tarlalar yeşillendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mithat said: Kinder süpriz yumurtası aldım pakedini dikkatlice açtım çıkolatasını kırmadan ayırdım oyuncagı cıkartıp yüzügü koydum dikkatlice eritip kapattım pakedini biraz yamuk yumuk kapattım ama onu da yediririm bir şekilde dagılmış diye sımdı buzdolabına koydum ıyıce buz gibi kaynasın sorun cıkartmasın dagılmasın hemen. Pazartesi görünce vericem . 9gag sagolsun hayatımızı kurtarıyor orda gördüm bunu. matruşkaların içine koyaydın bari, helecan olurdu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Evlenme teklifini yapalı bir 2 hafta kadar oluyor dediğim o kinder supriz olayını yaptım. Bugün isteme merasimi vardı şimdi döndük eve daha allahın emri peygamberin kabriyle istedik verdiler, eh hakketti sonuçta kızda o kadar beni. Ailesi hakketmiş kızımız o zaman verelim dediler :D Şaka bir yana artık sözlüyüz o kadar dalga geçtiniz evlenme teklif ederken bile hakkettin beni dedim ona rağmen işin ilk aşamasını tamamladık :D nişan ve düğün kaldı geriye :D Mutluyum şuan inanılmaz derecede 94 yaşında ki dedesi bile ordaydı ondan istendi anneannem 72 yaşında genç kaldı yanında o dedesinden istedi büyükler konuşmayı yaptı anneler ağladı falan :D Sizlerle paylaşmak istedim olay sırasında baya bir yanımda kadar gelişmelerden haberdar ettim o kadar bunu haber vermesem eksik kalırdı . Sağolun hepinizin yardımları ve destekleri için arkadaşlar bu yolculuğumda yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize sevdiginiz sizi hakeden eşler diliyorum umarım yaşadıklarımı yaşarsınız hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 hayırlısı olsun haketmiş sonuçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 kahve neliydi kanka?çok korkuyorum o kahveden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 arkadaşa pul biber tuz karabiberi yardırmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Yok be normal kahve verdi :D tuz muz yapmadılar. Onu önceden konuşursan hallolur ya annesine şikayet ettim yapmasın öyle bir olay diye yapmadılar o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 hadi hayırlısı olsun o zaman,kız haketti o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Abi aklımdan 'güle güle kullan!' diye bi cümle geçti ahahaha. Onun yerine tamamına erdirsin diyorum. Mutluluklar sizin olsun O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar