jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Bella said: wooo tebrik ederim jaffa, düğün ne zaman? =) yaza inşallah <3 koşturmacalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bence teklif etme,gençliğini yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 oha çok yakınmış ya. hadi hayırlı olsun o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 teşekkür ederim canım. darısı isteyenlerin başına. amin. ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 jaffa said: evinin anahtarı varsa sende git evine uçan balonlar güller donat bir güzel evi balonlardan birinin ucuna da yüzüğü bağla. güzel de bir konuşma yap. oh mis. ( ben öyle aldım teklifimi çok da güzel oluyo ^^ ) Şunu yaptım ya :( yapmamış olaydım çok hoş olurdu ama odasının camına balonlar astım bi ton her birinin içinde ayrı şiir vardı şimdi yine benzeri olur kopyalama olur yapamam yoksa harbiden en süperi buydu. Birde sorunu anlattım elimden geldikçe sanal halletmeye çalışıyorum zira gidip gelmem çok sıkıntı oluyor. En kötü bekleyip sömestrda falan halledicem gidip gelmei bir olay bakalım artık kısmet kimse video iplemezse son çare beklemek olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bekle bence ten tene değmeden olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 evet bekle. bu iş öyle aceleye gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bi önceki sayfada yazdım ya senaryoyu, nesi var lan, gidiyom ben..hıh :=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Valla zor hayatımız var he. Erkek milleti olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ahmedinejad said: ciddi cevap vereyim o zaman, video işini falan unut. evlilik işi uzaktan sanal mevzularla olmaz. güzel bir yüzük al, çok pahalı olmasına gerek yok ama paçoz da olmasın. eğer klasik yemek vs yapmak istemiyorsan, senin sizin için kıymetli olan bir yere götür. yani senin sizin için kişisel değeri olan bir yere. böyle romantizme bağlanmışken tam, ne bileyim güneş batarken mesela ufukta çıkar yüzüğü, afilli bir laf da söyle böyle gözünün içine bakarak. profit. this misal ben hanımın radyo yayını sırasında canlı yayındayken söylemiştim kitlenmişti baya hic beklemiodu ama suan halen anlatıyor bunu cok da hoşuna gitmişti yani o yüzden demem o ki yanında olman cok cok önemli ne yaptığının önemi yok o an o cümleleri kurarken gözünün icine bakabilmen lazım tek hatırlayabileceği şey sen olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 evet beyler ben de deneyimleri yorumları bekliyorum / okuyorum. e malum, ciddi meseleler :) / oha önceki postları okudum ahaha efsane topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Okulun radyodan canlı yayında mı sorsam acaba? Çok mu saçma olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 saçma olmaz güzel fikir de dinliyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 oyun işinden vaz geçmen iyi olmuş bana sorarsan. Romantik bir abugidlik yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Okulun radyosu aynı zamanda okulda hoparlorlerden falan veriliyor okuldayken yaparım :D yoksa dinlemiyoruz elbette sanırım sadece yayını yapanlar ve akrabaları dınlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Radyo senaryosu; Yalnızken radyodan ... mithat senınle evlenmek istiyor denir ve mithat birden gülleri ile yüzüğünü çıkartır. profit bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 toplu bi yemekte de sorabilirsin. de abi oyun diosun, okul falan diosun. Biraz erken deil mi sencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 suark çok güzel bir noktaya değinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Bana bakma bence hatunda kesin bir bilmedigimiz saflık salaklık var baksana hatun benim için neler yapıyor üstüne hatta şiir yazmış hatırlattılar bugun sagolsunlar ben 'evlenmeyi hakettin ehehe köftehor senii' kafasındayım :D asıl benım evlenme teklif etmem degil onun kabul etmesi saçma olur :D edit: onun dışında eger kabul ederse dunyanın en şanslı erkeklerındenım acaip mutlu olurum erken falan anlamam ki zaten nişanı yaza dügünü ondan 1 sene sonraya diye düşünüyoruz yani sadece evlenme tekifi şimdi söz isteme falan kısımları var daha çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ya ben çok bacardi içtim sanırım yazdığından hiçbir anlam çıkaramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Ya hallettim sayılır tamam sorun yok kafaya takmayın artık :D ben olay olunca gelir haber veririm burda hep beraber kutlarız :D yalnız bu kadar muhabbeti geçti 'evlenmeyi hakettin' illa demeyi düşünüyorum şaka oldugunu belirterek elbette ama illa bunu soylemelı ve sonra sizlere ıspatlamalıyım. Life goal : evlenmeyi hakettinli evlenme teklifi yap kabul etsin paticikte bunu ıspatla herkes magarasına geri girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 olum dovusune davet, kazanirsa seninle evlenmeyi hake... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vddiwWSh7lk&feature=player_embedded#at=102 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 benim de bi arkadaşıma sevgilisi bi video hazırlamıştı o şekilde evlenme teklif etmişti. olay o değil aslında. bu efsane topikte bulunmak istedim sadece o kadar.. istanbuldaysan ufak yatlar var, biniyosunuz, boğaz köprüsünün altına lazerle benimle evlenirmisin yazıyolar falan. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mithat said: AHA valla buldum 9gag post yapiim iyi vote alabilirsem postta şey yazsın herkes şu cümleyi söyleyebildigi kadar söylesin bana hangi ülkeden şehirden falan oldugunu soylesın bende dunyanın dort bır yanından ınsanın videolarından bir evlenme teklifi videosu olusturiim oyle teklif ediim? adam ya trollüyor, ya cidden thy viralinden haberi yok, ya da lame'likte yeni çığırlar açma peşinde. Either way; http://themavesite.com/TMS-Pictures/Epic/Memes/NothingToDoHere.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar