Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlenme teklifi help!

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Kız arkadaşıma artık evlenme teklif etme zamanım geldi gibi geliyor ve evlenme teklifi olarak gamer bir insandan gamer bir insana aklıma gelen şey kucuk mario space invader tarzı basit kolay oynanabilir yapması kolay bir oyun yapıp sonunda oyunu kazanınca BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN falan tarzı bir yazı çıkmasını düşünüyorum :D olmadı benimle evlenir misin falanda olur bilmiyorum daha net düşünemedim yeni karar verdim paticik halkının görüşlerini almak istedim önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Basit oyun dusunuyorum zaten ya olmadı tek seviye yaparım oyunu oynar biter çıkar bir yazı işte o kadar zor biteremeyecegi tarzda bişi olmaz.

Tamam abi vurmayın adam öldü, benimle evlenmeyi hakettin demiyor muşuz anladık :D ilerleyelim daha nolabilir ne diyebilirim falan :D
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tamam gırgır dedik uzatmayın şu kadar cidden ne yapabilirim kısmına yardımcı olsanız? 7 dakika motorla beşiktaşa geçemiyorum karnım tutuyor kötü oluyorum dedigimde şu kadar dalga geçilmedi ciddi konu var şurda evlenme teklif edicem nasıl bir oyun ne yazmalı sonunda nolmalı falan onları dusunuyorum yardımcı olun dalga geçene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun fikri tırt geldi bence istediğin gibi olmaz muhtemelen şartları kendinin yönetebildiği kontrolü alabileceğin bişey olması gerek bence ki aksilik durumunda bunalıma girme zira zor stresli iş =)

neleri sevdiğinin listesini cıkar o listeden senin yapabileceğin şeyleri listele gamer olması illa oyundan bişi beklediği anlamına gelmez bence.. hani ağır nerd bir hatundur bilemem o zaman ama daha fazla ilgisini ceken beklentisi olan bişey muhakkak vardır.

acele etme tam planını yap sonra masaya vur. unutamasın, red ederse de senin cok zor durumda kalmayacağın bişey olsun işte.

bi düsüneyim derse de sen terket safsafd

simdiden tebrikler.
Sosyal ağlarda paylaş

AHA valla buldum 9gag post yapiim iyi vote alabilirsem postta şey yazsın herkes şu cümleyi söyleyebildigi kadar söylesin bana hangi ülkeden şehirden falan oldugunu soylesın bende dunyanın dort bır yanından ınsanın videolarından bir evlenme teklifi videosu olusturiim oyle teklif ediim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...