Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Kız arkadaşıma artık evlenme teklif etme zamanım geldi gibi geliyor ve evlenme teklifi olarak gamer bir insandan gamer bir insana aklıma gelen şey kucuk mario space invader tarzı basit kolay oynanabilir yapması kolay bir oyun yapıp sonunda oyunu kazanınca BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN falan tarzı bir yazı çıkmasını düşünüyorum :D olmadı benimle evlenir misin falanda olur bilmiyorum daha net düşünemedim yeni karar verdim paticik halkının görüşlerini almak istedim önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 co-op modu olsun birlikte oynayın, karakterler sonunda öpüşüp evlensin sen de o arada çıkar yüzüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN çok hayvanca olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ya bitiremezse? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 sakin sinemada etme. dun etti elemanin biri ayar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mithat said: BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN Bunu de etkileyici olması içinde kıza kafa at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Basit oyun dusunuyorum zaten ya olmadı tek seviye yaparım oyunu oynar biter çıkar bir yazı işte o kadar zor biteremeyecegi tarzda bişi olmaz. Tamam abi vurmayın adam öldü, benimle evlenmeyi hakettin demiyor muşuz anladık :D ilerleyelim daha nolabilir ne diyebilirim falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Theridone said: sakin sinemada etme. dun etti elemanin biri ayar oldum. lannn benim fikiri çalmışlar hasstirrr, zamanında patentini almadık tabii pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 benimle evlenmeyi hakettin ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 onu kabul eden "sii benle evlensene" yi de kabul eder. ugrasma fazla yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 benimle evlenmeyi hakettin he mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Abi garbage degil gırgırına yazdım dıyelım geçin artık yardımcı olma kısmına gelin artık hafiften :D gamemaker indirdim şimdi onunla denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bayağı kötü ya. o kadar kötü ki şu bile ondan daha iyi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bence de karikatür "benimle evlenmeyi hak ettin" den iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Abi tamam gırgır dedik uzatmayın şu kadar cidden ne yapabilirim kısmına yardımcı olsanız? 7 dakika motorla beşiktaşa geçemiyorum karnım tutuyor kötü oluyorum dedigimde şu kadar dalga geçilmedi ciddi konu var şurda evlenme teklif edicem nasıl bir oyun ne yazmalı sonunda nolmalı falan onları dusunuyorum yardımcı olun dalga geçene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 neden oyuna taktın ya? 2 günlük tatile falan götür orda bir takım aksiyonlar yap, aslında şık bir restoran çok klasik diyecektim ama oyundan iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 oyun fikri tırt geldi bence istediğin gibi olmaz muhtemelen şartları kendinin yönetebildiği kontrolü alabileceğin bişey olması gerek bence ki aksilik durumunda bunalıma girme zira zor stresli iş =) neleri sevdiğinin listesini cıkar o listeden senin yapabileceğin şeyleri listele gamer olması illa oyundan bişi beklediği anlamına gelmez bence.. hani ağır nerd bir hatundur bilemem o zaman ama daha fazla ilgisini ceken beklentisi olan bişey muhakkak vardır. acele etme tam planını yap sonra masaya vur. unutamasın, red ederse de senin cok zor durumda kalmayacağın bişey olsun işte. bi düsüneyim derse de sen terket safsafd simdiden tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 birine evlenme teklif edicem diye foruma sorarsan olucaklara katlanıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 valla çeşitli örnekleri var sevdiğiniz, ortak oynadığınız oyunları falan yazarsan bizim de işimiz kolaylaşır fikir üretme kısmısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 minecraftta tabelaya yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Diyorum acaba bütün arkadaşlarına haber vereyim diyeyim her biri canan mithatla evlenir misin falan bişiler desinler bana mail atsınlar sonra ben onları birbirine ekliim sonunda ben benimle evlenmeyi hakettin diim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 kardeş sen evlenmeyi hak ettin dersen oda sana tokatı hak ettin der çakar birtane. sonra ben nerde yanlış yaptım diye post atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 portal 2 de map yap,sonuna sürprizi ekle.beraber bitirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 AHA valla buldum 9gag post yapiim iyi vote alabilirsem postta şey yazsın herkes şu cümleyi söyleyebildigi kadar söylesin bana hangi ülkeden şehirden falan oldugunu soylesın bende dunyanın dort bır yanından ınsanın videolarından bir evlenme teklifi videosu olusturiim oyle teklif ediim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar