Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Söylenmiş ama demeden edemeyeceğim: Braveheart[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 queen of the damned derken down with the sickness dan mı bahsediyosuz,?[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Berk, 25 January 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Rain Man var +1 :tebrikz:[signature][hline]CoMinG SoOn?!:-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SplishSplish Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 her ne kadar en ii soundtrack olmasa da Fight Club'ın soundtrack süper hiçbiyerde bulamadım ama hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Star Wars, Topgun ve Rocky serisi birde Grease gerçi müzikal ama olsun[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daybreak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 John Williams ın bütün çalışmaları...Ben daha ne diyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bence Kill Bill süper olmuş bence herkeş almalı[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 The godfather Daredevil Mission İmposible[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Godfather Battlefield1942 Conan[signature][hline] =Nothing For Everything= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cuttooth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Le Fabuleux Destin D'Amelie Poulin bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kill bill[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Pulp Fiction Mafia(film gibi oyun :D) Knight Rider'ın soundtrackı da efsanedir ama çok güzel değildir bence.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Armageddon don't wanna miss a thing özellikle entürmantel wersiyonu.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Vangelis - 1492 Conquest Of Paradise .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Leon[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Lord of the Rings mad world Gladiator Braveheart titanic (çok eskidi ama hoş) Jackal Sain Pulp Fiction Dead Man Walking aklıma bunlar geldi şimcik.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 rocky nin bütün şarkıları...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hmm yazan var mı bilmiyorum ama The Last Samurai hans zimmer yapmış süper gerçekten ronin,aidan fln[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 The Godfather derim ben. Birde Queen Of The Damned soundtrack'i oldukça güzeldi.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ennio Morricone, Emir Kusturica, Goran Bregovic ve Yann Tiersen'in yaptıkları film müzikleri her zaman pek bi güzel olmuştur.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 aa bak Goran Bregovic 'i unuttum. adamın yaptıkları şaheser resmen. hiç kötü bir soundtrack'ine rastlamadım henüz.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 pulp fiction tabe bi de vizontele tuubanın müzikleri güsel[signature][hline]DUR YOLCU !...... abi 2.5 lira versene be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Leon Top Gun Eşkiya Istanbul Kanatlarımın Altında Rain Man My Best Friend's Wedding Nothing Hill[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Titanic ve Breavheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Öncelikle Godfather'ın Enio Moricone - Nino Rota yorumu tabiiki.. Sonra aynı soundtrack in Slash'in konserindeki yorumuna da ölünür hani.. Evet bunlardan sonra Marc Anthony ile birinin düetiydi unuttum adını Mask of Zorro'nun soundtracki çok güsel.. Ve son olarak Limpbizkit in Mission Impossible soundtrack i güsel yani şu açıdan güsel tam filmin temasına uygun çünkü hard biraz..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar