Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi soundtrack

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Söylenmiş ama demeden edemeyeceğim:
Braveheart[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Mesaj tarihi:
Star Wars, Topgun ve Rocky serisi
birde Grease gerçi müzikal ama olsun[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Mesaj tarihi:
The godfather
Daredevil
Mission İmposible[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Leon[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Mesaj tarihi:
Lord of the Rings
mad world
Gladiator
Braveheart
titanic (çok eskidi ama hoş)
Jackal
Sain
Pulp Fiction
Dead Man Walking

aklıma bunlar geldi şimcik.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
hmm yazan var mı bilmiyorum ama The Last Samurai hans zimmer yapmış süper gerçekten ronin,aidan fln[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Mesaj tarihi:
The Godfather derim ben. Birde Queen Of The Damned soundtrack'i oldukça güzeldi.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Mesaj tarihi:
Ennio Morricone, Emir Kusturica, Goran Bregovic ve Yann Tiersen'in yaptıkları film müzikleri her zaman pek bi güzel olmuştur.[signature][hline]kender on the roof
Mesaj tarihi:
aa bak Goran Bregovic 'i unuttum. adamın yaptıkları şaheser resmen. hiç kötü bir soundtrack'ine rastlamadım henüz.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
Leon
Top Gun
Eşkiya
Istanbul Kanatlarımın Altında
Rain Man
My Best Friend's Wedding
Nothing Hill[signature][hline]Abus

Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın
Mesaj tarihi:
Öncelikle Godfather'ın Enio Moricone - Nino Rota yorumu tabiiki..

Sonra aynı soundtrack in Slash'in konserindeki yorumuna da ölünür hani..

Evet bunlardan sonra Marc Anthony ile birinin düetiydi unuttum adını Mask of Zorro'nun soundtracki çok güsel..

Ve son olarak Limpbizkit in Mission Impossible soundtrack i güsel yani şu açıdan güsel tam filmin temasına uygun çünkü hard biraz..[signature][hline]Siamonun Resimleri
  • Yeni Oluştur...