Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Abi öldüm gülmekten miğdeme kramp girdi resmen hehe yeni farkettim :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elming Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 dün gece saat 2 gibi çamaşır makinemiz yandı... kardeşimin kolu da yandı 2. dereceden yanık izi oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Ozaman söyle babana mesajları bidaki sefere daha nalaşılır versin yoksa hepiniz ölceksiniz *Binacı gelicek dalgalara! Dikkat et!* Ha ne? Ne dedin?........[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bence de bu bir uyarı olabilir bir dream olaylarına falan bak gerçi ben hiç ilgilenmedim ama sen bir bak istersen[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elming Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 astral olayındaki gibi bu da yalan değildir harbiden oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Sana hiç yalancı çobanın hikayesinin anlattım mı? :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Ölüceksin dedim kasma boşuna[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: blackchaos, 23 May 2003 20:31 tarihinde demiş ki: Ölüceksin dedim kasma boşuna[hline]bla bla bla ... niehehhehehe :D benim annem ben bilgisayar oynarken acayip şeyler söyler ama ben uyurken söylemez yada ben duymam artık bilmiom bi gece böyle gözlerim klavyeye düşmüş uo oynamakta iken içerden çığlıklar böyle GÖKÇEEEEEEEEEEEE YAPMA KIZIM YAPMA GÖKÇEEEEEEEEEEEEEEE lahoyt! dedim nooluyo anneeee annneeeeeee! fln uyandı pardon dedi kabus gördüm iyimisin dedim iyiyim dedi odama geri dönerken...... Uykumda bile rahat bırakmıyo kahpe!!!! Gökçe=Ablam :lol:[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Bittin olm sen baban uyarmış seni ! söliim şimdiden..[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 makinistisler (her ne demekse) seni almaya geliyo çok dikkatşli ol bence... hatta bir arkadaşına kendini kelepçe ile bapla yol arkadaşı olur..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar