Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

XCOM: Enemy Unknown patch notes for 10/11/12
Hi all,

We wanted to let you know the details for the PC update for XCOM: Enemy Unknown that went live today (10/11/12). I've included the notes on this patch below:

Various visibility/hiding optimizations
Multiplayer text chat support (press J to activate)
Mouse button 4/5 will switch soldiers in the Barracks
ESC hides the movement grid, if you do not want to commit to a move while it is activated
Squad Sight ability optimization
Fixed issue when equipping two grenades with Deep Pockets.
Fixed Rapid Fire sometimes consuming too much ammo.
SHIVs that are damaged will no longer become unusable.
Fixed some hangs/soft crashes in tactical combat.
Replaced software cursor with the operating system cursor to reduce lag and framerate dependence.
Fixed rendering bug which causes some soldier’s hair to appear as if it is rendering on top of environment fog.
1080p movies are now used at all times on the PC.
Sosyal ağlarda paylaş

Main Squad dışında bitanede yedek squad geliştirmek lazım ya.Biri yatınca yerine yeni adam almak fayda diil zarar resmen.
Ben 2 assault(1 defansif 1 ofansif) 1 heavy 2 support 1 sniper gidiyorum kadroda.Daha etkili setup deneyen varmı? Sniper tutsammı takımda yoksa yerine bitane daha assault mu alsam bilemedim bitürlü.Heavyde assault kadar kullanışlı deil ama sırf şu supression ve robotlara olan bonusları için tutuyorum takımda.4 assault 2 support olabilir sanki
Sosyal ağlarda paylaş

ben 4 assault 2 support gidiyorum şu anda, bunların 42ü psionic çıktı neyse ki. 5 olacak inşallah. ama sonra da oyunu bitiricem sanırım. çok da memnunum gidişattan aslında, belki baştan başlarım belki achi'leri alıp reload ederim.

assaultların hepsi defansif ama rapid fire, supportlar medic.

evet heavy'ler robotlara karşı çok iyi, sectopod bir kere ateş edemeden öldürüyorduk. ama şu anda memnunum onun dışında. ethereal'ları mind control atamadan indiriyorum abanıp bütün takımla. başka türlü de zor zaten.

sniper iyi ama açık alanda iyi, kapalı mekanlarda çok sıkıntılı. all purpose takım ben şahsen böyle yaptım.

hover shiv de BAYA iyiymiş yalnız demin denedim, o kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. hayvan gibi defans, dmg ve aim var.

bu arada evet yedek adam geliştirin, 10 kişiniz filan olsun eli yüzü düzgün binbaşı/albay.
Sosyal ağlarda paylaş

ironman yapmasaydın ya, baya bug var. demin son görevde çok kötü bug oldu, load olmasa gg idi.

bitirdim demin classic, güzel oyun ama eskisi 11/10 iken bu 8/10'da kalmış maalesef. neyse artık napalım. expansion ve dlc ile içeriği arttırırlar umarım. 30-35 görevde bitiyor oyun, ben uzattım 45-50 yaptım.
Sosyal ağlarda paylaş

gorev icinde degilde, menulerde bir ara kayboldum mouse kliklemedi falan.. PC UI'si skyrim kadar rezil olmasada baya problemli...ne bilim world map'de ikonlar falan var..mouse over tooltip yap gitsin..yada optionsa mouse scroll zoom ayari koy....yok..once konsol sonra pc.

neyse 2 saat su gibi gecmis, cok pis oynarim bunu hehe...
Sosyal ağlarda paylaş

ahah değil mi, onu resmi forumunda yazdım da 200 küsur mesajlık başlık çıktı. millet nasıl saldırdı "ironman oynamıyorsan hhiç konuşma save scumcıııı" diye lmao. arada anlayanlar da çıktı neyse ki.

bugün de multi deneyeyim bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

aksi gibi 4 tane hdd icinden steam in oldugu hdd patladi bu sabah. Sozde preload falan yapip hazirlanmistim.

Oyunda cloud save var mi ? bi bilgisayardaki progressime baska bi makineden devam edebiliyor muyum? yoksa local mi tutuluyor save ler? birisi kontrol ederse sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...