Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 tamam da güzelim heavy gitti bikere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 XCOM: Enemy Unknown patch notes for 10/11/12 Hi all, We wanted to let you know the details for the PC update for XCOM: Enemy Unknown that went live today (10/11/12). I've included the notes on this patch below: Various visibility/hiding optimizations Multiplayer text chat support (press J to activate) Mouse button 4/5 will switch soldiers in the Barracks ESC hides the movement grid, if you do not want to commit to a move while it is activated Squad Sight ability optimization Fixed issue when equipping two grenades with Deep Pockets. Fixed Rapid Fire sometimes consuming too much ammo. SHIVs that are damaged will no longer become unusable. Fixed some hangs/soft crashes in tactical combat. Replaced software cursor with the operating system cursor to reduce lag and framerate dependence. Fixed rendering bug which causes some soldier’s hair to appear as if it is rendering on top of environment fog. 1080p movies are now used at all times on the PC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 iki dk durmamislar ya ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Main Squad dışında bitanede yedek squad geliştirmek lazım ya.Biri yatınca yerine yeni adam almak fayda diil zarar resmen. Ben 2 assault(1 defansif 1 ofansif) 1 heavy 2 support 1 sniper gidiyorum kadroda.Daha etkili setup deneyen varmı? Sniper tutsammı takımda yoksa yerine bitane daha assault mu alsam bilemedim bitürlü.Heavyde assault kadar kullanışlı deil ama sırf şu supression ve robotlara olan bonusları için tutuyorum takımda.4 assault 2 support olabilir sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ben 4 assault 2 support gidiyorum şu anda, bunların 42ü psionic çıktı neyse ki. 5 olacak inşallah. ama sonra da oyunu bitiricem sanırım. çok da memnunum gidişattan aslında, belki baştan başlarım belki achi'leri alıp reload ederim. assaultların hepsi defansif ama rapid fire, supportlar medic. evet heavy'ler robotlara karşı çok iyi, sectopod bir kere ateş edemeden öldürüyorduk. ama şu anda memnunum onun dışında. ethereal'ları mind control atamadan indiriyorum abanıp bütün takımla. başka türlü de zor zaten. sniper iyi ama açık alanda iyi, kapalı mekanlarda çok sıkıntılı. all purpose takım ben şahsen böyle yaptım. hover shiv de BAYA iyiymiş yalnız demin denedim, o kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. hayvan gibi defans, dmg ve aim var. bu arada evet yedek adam geliştirin, 10 kişiniz filan olsun eli yüzü düzgün binbaşı/albay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bu oyun nası bişi olayı nedir birisi beni güncelleyebilir mi, bir de çok bilinen bişi ise linç etmeyin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 adamlarin var, uzayli vuruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 EE OYNANIR O ZAMAN BUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 preload edemeden update geldi 1gb.. infinite loopa gircek diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 classic iron man, esiyorum..muhtemelen bi dahaki gorevde bana esecekler ama neyse. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ironman yapmasaydın ya, baya bug var. demin son görevde çok kötü bug oldu, load olmasa gg idi. bitirdim demin classic, güzel oyun ama eskisi 11/10 iken bu 8/10'da kalmış maalesef. neyse artık napalım. expansion ve dlc ile içeriği arttırırlar umarım. 30-35 görevde bitiyor oyun, ben uzattım 45-50 yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 gorev icinde degilde, menulerde bir ara kayboldum mouse kliklemedi falan.. PC UI'si skyrim kadar rezil olmasada baya problemli...ne bilim world map'de ikonlar falan var..mouse over tooltip yap gitsin..yada optionsa mouse scroll zoom ayari koy....yok..once konsol sonra pc. neyse 2 saat su gibi gecmis, cok pis oynarim bunu hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 firaxisin iğrenç randomlanmayan seedi dışında güzel olmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ahah değil mi, onu resmi forumunda yazdım da 200 küsur mesajlık başlık çıktı. millet nasıl saldırdı "ironman oynamıyorsan hhiç konuşma save scumcıııı" diye lmao. arada anlayanlar da çıktı neyse ki. bugün de multi deneyeyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 oyun pahalı ya şimdilik fakir edition alacam gibi.indirime girerse de kaparım steam den... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 fakir edition alacam alacam hayirli traslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Kutulu versiyonunu alayim dedim almanya dayken, 50 euro arkama bakmadan ciktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 aksi gibi 4 tane hdd icinden steam in oldugu hdd patladi bu sabah. Sozde preload falan yapip hazirlanmistim. Oyunda cloud save var mi ? bi bilgisayardaki progressime baska bi makineden devam edebiliyor muyum? yoksa local mi tutuluyor save ler? birisi kontrol ederse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 cloud save yok maalesef, özellikle bakmıştım bugün. kötü olmuş. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Hala steam de cikan AA title larin su ozelligi kullanmama israrlarini anlamiyorum. Biraz steam in kol bukmesi lazim. sene 2000 degil artik disketle, mail le save tasimayalim bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 kendi buludunu kur oyun savelerin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 kim ugrascak onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sen. save dosyalari attigi yeri shared folder yap dropboxla mropboxla, olma mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 dropbox falan o isi gormez de, synkron kullanabilirim aslinda hakkaten. Da sunla da ben ugrasmayayim be ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 E bu gereksiz sahsiyet her exit dedigim de bir saniye synch ediyorum cloud a diye beni bekletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar