sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Bugün halen sürmekte olan duruşmada Ahmet Şık'ın yaptığı savunmanın metni ; http://www.habervesaire.com/dl.php?a=1b388739d24ab1f0136442eec017f1d8 Herkesin okuyup aydınlanması gerekli. Bugün Türkiye'nin gündemindeki Ergenekon, balyoz, odatv davaları dışında ; Fetullah Gülen - Polis ilişkisi, Türk medyasında uygulanan sansür gibi birçok konunun özeti. Köşesinde bu konulardan bahsettiği için bu hafta Habertürk'ten kovulan Ece Temelkuran duruşmadan anlık tweet geçiyor, isteyen takip edebilir. @ETemelkuran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Çok güzel savunma olmuş, de fark eder mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Ben okudum, sen okudun. Yani fark eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Ben anlamıyorum piyasada 1473728483 tane fethullah gülen aleyhine, mumkun olabileck her suclamayi iceren, hem de marjinal derecede sert kitaplar var. Neden bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 tahliye bekleniyor bakalım inşallah çıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 inşallah çıkar tahliye ama sanmıyorum. savcı hala tutukluluklarını istiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Giovanni said: Ben anlamıyorum piyasada 1473728483 tane fethullah gülen aleyhine, mumkun olabileck her suclamayi iceren, hem de marjinal derecede sert kitaplar var. Neden bu adam? konu içindekiler değil zaten kitabın. bu davaların ortak noktası, birileri birilerini organize edip yalan haber yayıp siyaseti etkilemeye çalıştı iddiası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Patronu değişince yaptığı haberi değişen gazetecilerin hepsini alalım içeriye o zaman :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BMEhUgntC4c&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 tahliye gelmedi 23 ocağa artık. resmen okumamışım üstekini izlememişim yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 şu üstteki video medeni bir ülkede deprem etkisi yaratırdı. bizde kimse iplemiyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 samanyolutv gelecekten haberler verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 huun said: konu içindekiler değil zaten kitabın. bu davaların ortak noktası, birileri birilerini organize edip yalan haber yayıp siyaseti etkilemeye çalıştı iddiası. sen inanmadın herhalde buna di mi? bu dalgada ilk hapse atılan isim ergün poyraz. aç oku bakalım kitaplarını, adam neler yazmış neden yıllardır hapiste çürüyor. başbakan önce kitaplarını toplatmak için mahkemeye başvurdu, mahkeme reddetti, sonra hapise attılar adamı. nazilerden tek farkı kitapları toplayıp yakmamaları, yakındır belki o da. bu hükümet döneminde bastırılmadan yasaklanan yazarı hapse atılan kitap oldu, ayık olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 twitter da baya konusu dönüyor başbuğla bunun . işte tutuklanmayıp kalan onlarıda çalıştıkları gazetenin kovduğu 5-10 gazeteci konuşuyor . geri kalanlara diyecek bir şey yok zaten pek de şaşırtıcı değil aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ahmedinejad said: şu üstteki video medeni bir ülkede deprem etkisi yaratırdı. bizde kimse iplemiyor bile. 9/11 olayında da oldu, kimse iplemedi gene. koyunun yabancısı türkü fark etmiyor. adamlar resmen tiyatro oynuyorlar, milyarlarca insan da seyirci. tiyatrodan farkı gerzek halklar sahnelenen oyunu gerçek sanıyor. yıl olmuş 2012, insanlığın kaç bin yıllık kollektif birikimi bu işte. gz humanity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar