Marley Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Ya oyunu bulamıyorum, eskiden ya win 98 de yada win 95 de bi oyun vardı böyle yeşil bir alan üzerinde, toplarlaydı sanırım birbirimizi vurmaya çalışıyorduk. Hatta top yeşil alanı falanda delebiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mayın Tarlası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marley Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 espri mahiyetinde mi söyledin, söylediğimi mi anlamadın acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 samin daha önce çok güzel tanıtım videosu hazırladığı bang!.. da kesin trollsün kelime harcıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marley Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 aynen bang, çok teşekkür ederim.. niye trollmuşum ne trolluğumu gördün *groaah* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 lethe fake hesap ona bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marley Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 sağol bone kulağıma küpe olsun :), ben eski paticik üyesiyim aslında sen bonepartmısın yoksa bonecrusher mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bonecrusher gideli çok oldu esas bu arkadaş onun trollü. boneparte hala aynı isimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 anladım teşekkür ederim LethE :) eskilerden hala yazanlar var ama fizban falan hatırlıyorum. neyse geri dönmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ouw yea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 lethe ne diyorsa doğru, benim fake hesabım çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar