Phyx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NwZdXRPeYrc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi izlerken daraldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 hafif stronghold havası almadım degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 minecraft + stronghold + netstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kötü değil, bayık.. değil. minecraft.. değil. fazla amaçsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 orjinal bir fikrin arkasından clone yapanları sevmem, videoya hello everyone my name is hede hödö diye başlayanları da sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 her oyun önceki bir oyunun cloneu zaten. portal da mesela birçok oyunun clonu olarak çıktı, ama güzel bir etiket altında sununca oldukça zevkli ve farklı bir gameplay sunmuş oldu. bu oyunda da öyle bir potansiyel var, eğer gösterdiklerinin üstüne birşeyler inşaa edebilirlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Ardeth said: videoya hello everyone my name is hede hödö diye başlayanları da sevmem hsdfhs beni de çok itiyor bu alışamadım böyle bırbır oyun üzerine konuşulan videolara, hele bir de yaptığı şeyi açıklayıp iyice gerizekalı muamelesi yapıyorlar fitil oluyorum * adama tıklayıp oraya buraya tıkla * İŞTE GÖRÜYOSUNUZ BU BİZİM ADAM, BİZİM KONTROLÜMÜZDE BEYZİKLİ NE İSTERSEK ONU YAPIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Şu grafiklerle Dwarf Fortress yapsalarya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 98 mb 'lık Pre Release yayınlanmış ama indiremedim, torrentlerde falan rastlayan oldumu bulamadım bir türlü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 torrent mi o da ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bilen yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 castle story'i takip eden var mı? ne oldu bu oyuna? kickstarter kampanyası yapmışlar bi ara http://www.kickstarter.com/projects/902505202/castle-story 700.000 dolar toplamışlar felan. kickstarter'ını takip ettiniz mi, çıktı mı, dağıtılıyor mu, oynadınız mı vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar