Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Viktor said: Ben basbakan olsam alirIm bu afami, basarili ters ekonomik indiktor adam Enflasyon cikicak diyor, dusuyor Dolar yilbasinda 1tl olcak diyor, 1.9tl oluyor Borsa dusucek cakilciak diyor, bi sonraki seans borsa rekor kiriyor Lazim bu adam sdfds hesaplarda artı eksi hatası yapıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Adam basdanisman olmus ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ahahaha http://www.f5haber.com/internethaber/yigit-bulut-erdogan-a-danisman-oldu-haberi-2692335/ said: Yiğit Bulut medya ile ilgili bir göreve getirilmeyecek. Erdoğan'a ekonomi alanında danışmanlık hizmeti verecek. Özellikle de enerji piyasalarına yönelik danışmanlık görevi yapması bekleniyor. Medya olmaması iyi olmuş yoksa olmayan medyanın anasını ağlatırdı iyice. Ekonomi olması ise beni benden aldı dfjsdhf Eğer viktorun dediğin gibi ters indikatör olayından haberdar değillerse gg Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 http://pl.haber7.com/haber/haber7/photos/yigit_bulut_erdogani_kefeniyle_gordum13390199080_h888261.jpg?v=b23760b482254ee40a2ef1968cee7286 tipe bak ya hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ahaha nur yoluna doğru gidiyo maşallah tam bir adnan hoca sakalı ki bunu sakallı biri olarak söylüyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 yardımcı mesih potansiyeli gördüm, bulut hoca!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 şu tarz sakalı seviyorum ama hep kıl kaptığım tipler bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Tipe bak sdjkfhaklsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 yine bir yerin yonetmeni oldu, gulun siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 başbakan danışmanı değil mi lan? başbakanım bence gazeteleri rtük gibi bi kuruma bağlayalım ayıp şeyler yazdıklarında sansürlemek kolay olsun falan diyodur şimdi sdfsd adam wormtongue potansiyeli taşıyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 star mtar biseydi sanirim danisman da olabilir ama biseyleri yoneten bisey konumunda ondan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 verdiği arada adnan hocaya evrimleşmiş maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Fly said: star mtar biseydi sanirim danisman da olabilir ama biseyleri yoneten bisey konumunda ondan eminim ikisi de değil.ben boşta diye biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Boşta galiba , star da ara ara birşeyleri çıkıyor ama , yazar gibi değil de , demeç verir , yorum yapar gibi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 kanal 24 başkanı ve star yazarıymış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Ardeth said: ahaha nur yoluna doğru gidiyo maşallah tam bir adnan hoca sakalı ki bunu sakallı biri olarak söylüyorum sdf Zaten faiz haramdır filan diye konuşmaya başlamıştı en son^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar