Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 adam gider ayak gene devam etmiş en iyi yaptığı işe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 aquila said: ya sacin, ya isin demisler, sacini secmis. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bu adamin haberturkten once bir programi vardi. Gercekten dogru ve yerli yerinde tahminler yapiyordu. Ne olduysa haberturke gectikten sonra oldu adam hukumet propogandasi yapmaya basladi. Cok insanin canini yaktigina eminim yaptigi ekonomi yorumlariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 iyide dönüş yapması normal bişi.kanal 7 de ahmet hakan erbakanın oğlu gibiydi sonra gitti onlara karşı bişi oldu cnn de. herkes değişik yöne doğru dönebiliyor. birand bile döndü ben dönerim yare yare ölemiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 http://galeri5.uludagsozluk.com/3/yi%C4%9Fit-bulut-sa%C3%A7%C4%B1_122268.jpg asdfafdsfadsafsdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 sdjaskczx k=0 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 serdar akinan yüz kızartıcı bir olay yüzünden atıldı demiş galiba, o yüz kızartıcı bi meseleyi de birileri haberin yorumunda stajyer kızlara bağlamış. ben ne olduğunu tam bilemedim. kızlar jöle mi sürüyormuş acaba yiğit bulut'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Erkek diil mi olm yapıcak tabi. Baykal da yaptı, yiğit de yapıcak. Her sevişeni koltuğundan edersek mühendislik fakültesine döner ülke ohooo sfgsdgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bankacılık yüksekokulu mezunu yiğit bulut, sadece teknik analiz ile şu şöyle olur bu böyle olur diye atıp tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hakkını yememek lazım şimdi sorbonda yüksek lisans yapmış bir insan kendisi. ekonomi programlarını eskiden çok izlemedim ama eğer sadece teknik analiz yapıyorsa sebebi sorbon olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 fransiz ekolunden yetisipte bi bok olmayi basarabilmis kimse yok bu dunyada asasdf, sorbonne mezunu olup profesor olmus ancak tibetin yerini ve hukuki durumunu bilmeyen insanlar gordum ben (sosyal bilimleri gectim basinda "uluslararasi" olan bi konuda bide) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 cevdet akçay'dan(şu an yapı kredi başekonomisti) ders almıştım, adam bazı derslerde yiğit bulut'un 1 köşe yazısını getirir ve nasıl salladığını inceleyerek anlatırdı. cahil cesareti var işte adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 benim bildiğim şirketlerde çalışan stajyer kızlar default olarak o amaca hizmet etmek için bulunduruluyorlar orada. lobideki çiçek gibi ne bileyim su sebili gibi bir şey. bunu o şirketteki pek çok insan bilir ama işlerine güçlerine bakarlar. arada halı saha maçından sonra gidilen kebapçıda lafı falan edilir. başka bir mesele vardır bu adamın gitmesine neden olan. belki de o kız veya kızlar kimse ensesi kalın birilerinin yeğenidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Recep Tayyip Erdoğan'a danışman olmuş diye lafalr dolaşıyor Twitterda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://www.haberturk.com/gundem/haber/705141-yigit-bulut-basbakanlik-basdanismani-oldu http://www.keyfizar.com/wp-content/uploads/2009/10/yigitbulut5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://im.haberturk.com/2012/01/11/705141_detay.jpg?1326310485 http://www.haberturk.com/gundem/haber/705141-yigit-bulut-basbakanlik-basdanismani-oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://dl.dropbox.com/u/18366514/yi%C4%9Fit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 yaptığı kemikyalayıcılığın karşılığını almış sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ardeth said: Başlık fail said: Grubumuz İcra Kurulunda alınan karar gereğince, 2012 yılından itibaren Haberturk Televizyonumuzda yeni bir organizasyon modeli uygulamaya konulacağından, Haberturk Televizyonumuzda Genel Yayın Yönetmenliği kadrosu kaldırılmış bulunmaktadır. Muhtemelen Habertürkte yeni görevi olur ya da belki AKPye danışman olur o kadar yalamadan sonra OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://www.yurtgazetesi.com.tr/icerik/1586/yigit-bulut-basbakanlik-basdanismani-oldu.html trollendik galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 reyou said: Ardeth said: Muhtemelen Habertürkte yeni görevi olur ya da belki AKPye danışman olur o kadar yalamadan sonra OHA Oha dencek bişey yok ki. RTE ile yaptığı tartışmna programlarında resmen adamın gözünün içine bakıyordu başını okşasın diye sdf ama ben yine de danışman seçmek kadar ciddi bir işte yalaka ile başarılı analisti ayırt etmelerini beklerdim heh edit: trollmüş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 hobby virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ahahahah yine de bu adam bir şekilde AKPye yamanırsa ilerde büyük bir troll olma potansiyeline sahip bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ben basbakan olsam alirIm bu afami, basarili ters ekonomik indiktor adam Enflasyon cikicak diyor, dusuyor Dolar yilbasinda 1tl olcak diyor, 1.9tl oluyor Borsa dusucek cakilciak diyor, bi sonraki seans borsa rekor kiriyor Lazim bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ginaly said: hobby virali 45 dakkadır gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar