SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 shishio olmus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kenshin'i fazlaaaa seneler önce izlemiştim, saito'yu hatırlayamadım bile filmde gördüğümde, neydi bu karakter, olayı neydi falan dedim. o derece olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 aa konusu varmış dedim,film iyiydi ya genel olarak marvel filmi olcak hali yok sonuçta ama,film olarak kenshin görmek keyifliydi bu arada saito boyu olmamış gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi saito full olmamis zati... dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Saito hariç olmuş gibi film. Az Hiten Mitsurigi gösterseler daha bi olurmuş gibi. Kenshinin ustayı da araya bi yere sıkıştırsalar güzel olurdu shishio bölümünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 shishiolu arc dvd mi cikti nasil gostersinler abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Cast da adı yok da ona şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=bAgmfGZbVrQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 1 kere bile oro dememiş fragmanda olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ohaaa sırf bunun için anime kültürü edindim lan filmini loop'a koyarım heralde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=NCei4Vm1ZP8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 anime spoiler Saito'nun eczacı kılığında dojoya gelip ortalığı dağıtmasını işleyecekler mi acaba? Serinin en sağlam yerlerinden biriydi orası. İlk filmi seyretmedim ama sanırım bunu izleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 sanmam. ilk filmde olması lazımdı o. daha ilk karşılaşmalarında. hiko seijuro da olsaymış keşke filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 BD düştü bu arada baya hypelandım son part için. ending (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar