Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 lan o kadar anlamıyorum ki yazdıklarınızı. rifter'ım var bitane. o kadar. lvl2 mission yaparken bile arada zorlanıyorum. 6-7 milyon isk kaldırdım demin AŞIRI MUTLU oldum öle sölim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 in o rifterdan, thrasher yada daha iyisi rupture dene bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 aga takma sen aynen devam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 abi kötü tavsiye vermiyorum ki niye öyle dedin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ahaha ya sen mesajı atmadan yazdım ben onu :p. adam mutlu ya 7m kazandığına, böle devam demeye çalıştım =) kötü denk gelmiş hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 rupture alıp soe epic arc başla bence vingthor. hem eğlenirsin edit. hatta almadan da başlayabilirsin rifterla. 1-2 görev hariç sorun yaşamamıştım ben frigate ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 şimdi bir gerizekalıya anlatır gibi anlatmanı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bide tüh ya. hurricane'e gittiydim. hatta sizler bunları yazmadan önce ucuz bir fitting ile herşeyini aldım. 40milyon falan verdim toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hurricane ile daha da rahat yaparsın ,hatta hurricane ile level 3 dahil missionların hepsini çok rahat yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 aylık parası çıksın ben onun derdindeyim. yoksa oynayamıcam çünkü bir an önce onu çıkarmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hurricane iyi ama sana fit veremem şimdi ezberimde yok :(. Ama ne dicem, şimdi sen hurricane gittin süper. Şimdi t2 shield modulleri ni geliştir. Takabilmen yeterli, t2 resist ve t2 large shield extender. Eğer yoksa, silah güçlendirici modülleri de kullanmayı öğren. Tracking Enchancer 2 Gyro 2 bunları takabilcek hale gel bir an önce. ( bide large t1 silahları kullanabil ) Sonra Minmatar BS skilini 4 e getirmeye uğraş, 3 yeterli ama. Önemli olan show önemli olan neye binebildiğini göstermek. Sonra bunlar olana kadar görev yapmış paran birikmiş olcak 130+ bi paraya ihtiyacın var toplamda. Bunlar olunca maelstrom a binip incursion yapıp aylık paranı çıkarıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 sana teşekkürlerimi sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 [Hurricane, l3 cane] Gyrostabilizer II Gyrostabilizer II Gyrostabilizer II Shield Power Relay II Shield Power Relay II Shield Power Relay II Y-S8 Hydrocarbon Afterburners Invulnerability Field II Large Shield Extender II Large Shield Extender II 650mm Artillery Cannon II, Fusion M 650mm Artillery Cannon II, Fusion M 650mm Artillery Cannon II, Fusion M 650mm Artillery Cannon II, Fusion M 650mm Artillery Cannon II, Fusion M 650mm Artillery Cannon II, Fusion M 'Arbalest' Assault Missile Launcher, Sabretooth Light Missile 'Arbalest' Assault Missile Launcher, Sabretooth Light Missile Medium Core Defence Field Purger I Medium Core Defence Field Purger I Medium Core Defence Field Purger I Warrior II x5 Warrior II x1 l3 görev için fit sana. artillery sevmiyorsan ac kullan yerine. low slotlara 2 gyro/ 1 TE da olur ac tercih edersen. t2 takamıyorsan meta 3-4 kullan ama en kısa sürede train et t2leri. silahları sona bıraksan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 myrmidon fitledim olabilcek en koaly level 3 mission a gittim aldıgım damagelar inanılmaz yuksek fitim su. Medium Armor Repairer I N-type Kinetic Hardener I N-type Explosive Hardener I N-type Thermic Hardener I Magnetic Field Stabilizer II Magnetic Field Stabilizer II Cap Recharger II Cap Recharger II Cap Recharger II Cap Recharger II 10MN Afterburner I 200mm Railgun I 200mm Railgun I 200mm Railgun I 200mm Railgun I 200mm Railgun I Drone Link Augmentor I 5xHobgoblin I 5xHobgoblin I 5xHammerhead I 5xHammerhead I Antimatter Charge M armor resistlerim hardenerlar acıkken EM %50 Thermal %68 Kinetic %68 Explosive %55 213 dps yapıyorum gozukuyo. Ben neyi yanlıs yapıyorum. Yaptıgım missionda Scout it out diye 300k total odulu olan dandik bi mission base e donup 3.5m repaire para odedim su mission icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 repairi kendin yap abi istasyona yaptırma. magnetic field stab. leri çıkartabilirsin, myrm. in asıl dps i dronelardan gelio zaten, resistlerini yükseltmeye bak. Mesela mission therm & kin vuruyorsa sadece onlara odaklan. Bide t2 hardenerlar 3-5 gün yakınında olması lazım, uzak deil onlar hemen train ediver. bide 2 tane armor rep takmayı deneyebilirsin eğer cap rechargerlar yetmiyorsa, 1 tane cap booster tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 soylemeyi unutmusum gemi %43 de cap stable medium capacitor control circuit I x 2 war dronelarım 90dps yapıo gemi 120dps yapıo yani overtank edersem gemiyle yarına kadar orda durmaktan korkmuyo degilim. hea droneları kasmadan gemiyi kullanma diycekseniz adaletin bu mu dunya diycem vingthorla gemileri karsılastırıyoruz birazdan bagırmaya baslıycam yani adamın hurricanele rahatlıgını dinledikce. t2 dronelara da 5 gunu var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ben inanılmaz nuubumda antimatter yerine iron denese olmaz mı 10km'den vuruyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hm 1 tane daha armor rep takmayı dene üstat, bide göreve özel hardener seçmen lazım. resistler çok önemli. hehe bide kıyas olayına girince, drake le kıyaslamayın abi o zaman :p. aslında ben sizin yerinizde olsam 2 kişi aynı anda mission yaparım. Sen tank abanırsın, dronelarla desteklersin, vinghtor canele yardırır. Bide bu arada vinghtor şöle bi durum var, baktın cane den sıkıldın değişiklik arıosun cyclone dene. Çok güzel gemidir. Close range de tanklar mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 bi kere hardener yanlış takmışsın o göreve em/thermal takman lazım. eve-survival.org dan bak görevlere girmeden önce. ayrıca amarr görevi o yaptığın. faction standing loss gelicek yani. keşke almasaydın hiç. ben olsam atlarım faction görevlerini şu aşamada. fitte de bence lowları 2 medium armor rep ve 2x2 mission specific hardener şeklinde değiştir. önceki mesajlarda dual rep gereksiz diye dominix için demiştim ben myrmidon için değil. drone boat kullanıyorsun, hybridlere bonusu da yok. asıl dmg kaynağın droneların. dps az geliyorsa daha fazla drone skilli lazım demektir. bu arada niye repaire para ödüyorsun armor repair var zaten onu kullan. hull dmg aldıysan o zamana kadar niye kaçmadın? hadi kaçamadın diyelim ki tak 2 tane hull repairer onlarla tamir et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 [Myrmidon, mrym] Medium Armor Repairer II Medium Armor Repairer II N-Type Thermic Hardener I N-Type Thermic Hardener I N-Type EM Hardener I N-Type EM Hardener I Y-S8 Hydrocarbon Afterburners Cap Recharger II Cap Recharger II Cap Recharger II Cap Recharger II 200mm 'Scout' Accelerator Cannon, Antimatter Charge M 200mm 'Scout' Accelerator Cannon, Antimatter Charge M 200mm 'Scout' Accelerator Cannon, Antimatter Charge M 200mm 'Scout' Accelerator Cannon, Antimatter Charge M 200mm 'Scout' Accelerator Cannon, Antimatter Charge M Drone Link Augmentor I Medium Capacitor Control Circuit I Medium Capacitor Control Circuit I Medium Capacitor Control Circuit I Warrior I x5 Valkyrie I x5 Hobgoblin I x5 Hammerhead I x5 şu fitle dene bakalım bi de aynı görevi. bide droneları ve hardenerları t2 yap en kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yani bize arkadas aliastra ile gorev yapın dedi diye basladık level 3 yapmaya bununla gelince devam ettik. factionmıs lossmus o konulara daha girmedim. silah olarak baska bi silah mı kullanıyım? ne biliyim compressed coil ya da autocannon falan? simdi gordum fiti. simdi onu almaya gidiyodum drone damage type ları nası goruyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 artillery kullanabilirsin silah olarak. mesafeyi açıp kitelarsın, dronelar da temizler bu arada. nasılsa bi bonusu yok geminin hybridlere. hem cap te harcamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 drone dmg type için attributesten bakabilirsin. hobgoblin - thermal warrior - explosive acolyte - em hornet - kinetic büyük versiyonlar için de aynı dmg tipi geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Eğer yaptığın görevlerde npcler çok uzakta çıkmıyosa AC fitle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ac de olur ama 10 km ötesine vuramazsın bile adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar