screwy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 simdi bi de frigate la static deadspace complex yapmaya sardım. eglenceli salıyorum gemiyi yapıyo. bi de 2 tane salvager taktım iste bi tanesinden biraz da sanslıysam 200 300jk falan geliyo. rushlayarak aslında daha hızlı yapılır falan dediler iste overseer i kes anahtarı al oveerseer lootunu al falan. ama boyle de keyifli. İcimde fena bir ninja salvaging hissi war ama tutuyorum hala kendimi onun icinde fitledim bi gemi de ahlakım agır basıyo nedense suan icin sdf. Bi de bu scout level incursion anlamsız mı? biz 3 kisiyiz suan gelecege guvenle bakabilmemiz icin incursion da random fleet mi arıycaz ilerde? Bi de anladıgım kadarıyla 5 6 aylık olmayan bi karakter yapamaz gibi duruyo vanguard seviyesini. biraz aydınlatırsanız incursionla ilgili sevinirim =) Aslında elimizden tutan olsa biraz biseyler yaparız gibi. bakalım simdi en yakın amac sey gibi bi kisi apocalyse bi kisi vexor bi kisi rifter 3 kisi level 3 mission rushlamak salvagelamak parasını yimek gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 sondan başa doğru cevaplayım. apoc zaten tek yapar o görevleri rahat. vexor yerine myrmidonla yardım et sen. riftera binen arkadaş da insin rifterdan bi salvage destroyer fitlesin onunla temizlesin arkanızdan. scout incursion tamamen gereksiz. fleet kendiniz de kurabilirsiniz. kalanları random alırsınız. yada public kanallardan fleet bakabilirsiniz. öyle düşündüğün kadar zor değil fleet bulması. alternatif olarak da düzenli incursion yapan bi corpa girersiniz hep birlikte. ninja salvage olayına yorum yapmıyorum hiç. işim olmaz benim. ona harcıyacağın sürede jita yada diğer hublarda suicide gank yapanları kovala daha karlı çıkarsın büyük ihtimalle. exploration iyidir. random loot olayı her zaman eğlenceli zaten. ciddi anlamda incursion düşünüyorsan drone sevdasından vazgeçmeni öneririm. missile boatlardan da uzak durman iyi olur. benim tavsiyem legion > loki > pirate bs > command ship > hac > faction bs > t1 bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 cok saol bu arada cevapların icin. simdilik galiba mission yapıcaz incursion ı biraz daha soraya erteliycez. ben drone skillerini kasıp myrm e gitmeye karar verdim. exploration da wormhole bulmaksa onu zor bisey sanıyodum ben hani kolayı da varsa patlama riskimiz azsa onu da yapabiliriz aslında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 wormhole olmak zorunda değil illa. her türlü anomaly yada complex girer explorationa wormhole girmeye karar verirseniz girdiğiniz kapıyı bookmarklamayı unutmayın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Daha hic gallante skillin yoksa caldari drake skillerine yonel yok hali hazirda var diyosan gallentenin en iyi 3 pve gemisinden biridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 incursion yapmayı planlıyorsan draketen uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 serhat direk nasıl summonlanıyosun ya ,multitasking lv 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 http://rgifs.gifbin.com/2074yu4sw2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ben geldim yine simdi cok bakıyorum suanki sp ile en iyi napabilirim diye. cok fazla kisi myrmidon u atla demis. low sp domi kullan demisler level 3 icin hatta level 4 basları icin [Dominix, Low skills] Large Armor Repairer II Large Armor Repairer II N-Type Thermic Hardener I N-Type Thermic Hardener I N-Type Kinetic Hardener I N-Type Kinetic Hardener I Damage Control II 100MN Afterburner I Cap Recharger II Cap Recharger II Cap Recharger II Cap Recharger II 200mm Prototype I Gauss Gun, Antimatter Charge M 200mm Prototype I Gauss Gun, Antimatter Charge M 200mm Prototype I Gauss Gun, Antimatter Charge M 200mm Prototype I Gauss Gun, Antimatter Charge M 200mm Prototype I Gauss Gun, Antimatter Charge M Drone Link Augmentor I Large Capacitor Control Circuit I Large Capacitor Control Circuit I Large Capacitor Control Circuit I Hammerhead I x5 Ogre I x5 Hobgoblin I x5 boyle bi fit buldum Ne dusunursunuz. tabi yine küllüksüz ferrari kullanmak gibi denebilir(azmo oyle diyo) ama küllüksüz sahin kullanmaktan iyi olabilir gibi en azından level 3 yaparken. Biz yine 3 kisi gidiyoruz bizim apoc kullanan arkadas tek basına herseyi dovemiyo kucukleri temizliyoruz biz. dun 3 missiondan falan bi 20 milyon gelmistir ama tabi yavasız bi de skillerden dolayı arada cık gir yapmamız gerekebiliyo. tanking imiz yeterli degil. neyse uzun lafım kısası level 3 missionlar cok eglenceli. ben domi kasıp sonra tech 2 lere gitmeye karar verdim =)(once drone interface i falan yukselticem tabi =)) bi de bisey daha sorcaktım.. Hah level 3 distribution mission yapmayadeger mi 16 jump otede gidip bakmaya useniyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 cap stable değil o fit dual LAR ile sanırım. zaten solo takılmadığına göre ihtiyacın da yok bana kalırsa. bi de o silahlar medium ve dominix gemi bonusu large hybridlere değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 drakele lvl 3 sololuyordum çok rahat yaw ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 solo takılmıyorum ama genel sebebi suan vexorla yapamıyo olmam biraz da beni arkadasıma baglı kılıyo sıkılabiliyorum o yuzden. vexor tabi iyi gemi herseyi tech 2 yaparsam mission 3 de yapar ama herseyi tech 2 yapmadan domi ile mission yapmak daha kısa suruyo ve daha kolay gibi gorundu. Hea bi de tabiki large a plus ı var dominin ama mediumlar yeterli olur diye okudum level 3 icin largelarla level 4 yapılıyomus. Dun karsılastırdım bi myrmdon domi ve vexor u kullanmayı. vexorun level 3 missionları (hızlı) yapabilmesi 1ay+ myrmidon - tech 1 lerle ne kadar iyi bilmiyorum her buldugum fit tech 2 uzerineydi (tech 2 dronesuz fiti yoktu bile +10 gun oluyo) - 12 gun dominix - soyledigim fit 15 gun Son amacım domi oldugu icin ve cok fazla myrmidonun tavsiye edilmemesi uzerine daha guzel geldi domi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 vexor cruiser abi, l3 hızlı yapabilmesi myrmidonla kıyaslanamaz bile bence. 900 dps tanklıyor myrmidon gerekirse, tank açısından sorunu yok yani. iyi drone skill ile l4 bile yaparsın, küçümseme yani baya iyi gemidir. l4 için dominix daha iyi seçim tabi, bs sonuçta. bu arada t2 dronesuz droneboat olmaz zaten onu mecbur train edeceksin. ilk etapta t2 light yeter ama ileride heavy/sentry lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Drone skilli kasmaniniz artisi ilerde ishtar gibi deadspace complexler icin hem arayip hem yapabilen bir gemiyi kullanabilicek olmaniz ama bence gunnary daha oncelikli olmali tabi tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Aluriel said: vexor cruiser abi, l3 hızlı yapabilmesi myrmidonla kıyaslanamaz bile bence. 900 dps tanklıyor myrmidon gerekirse, tank açısından sorunu yok yani. iyi drone skill ile l4 bile yaparsın, küçümseme yani baya iyi gemidir. l4 için dominix daha iyi seçim tabi, bs sonuçta. bu arada t2 dronesuz droneboat olmaz zaten onu mecbur train edeceksin. ilk etapta t2 light yeter ama ileride heavy/sentry lazım. Mymirdion 101k EHP si olan bir gemi hem PVE de hem PVP de dronebot olarak süper bir gemi. t2 medium ve light drone karışımı ile heryerde iş görüyor. sentry drone ve heavy drone t2 kastıktan sonra Domiye yetişen gemi görmedim çünkü ben t2 sentryler, medium a yerleştirdiğim drone upgrade modulleri ve drone rigler ile diğer gemilerden 2 kat daha hızlı gemi patlattım. t2 light drone lar cruise lardan bile hızlı gidiyordu hedefe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 t2 drone + myrm recommended larına 12 gun var. keske cok bekletmese eve de oynasam mutlu mutlu hedef bu ayın sonunda plex! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 DERT3 said: t2 medium ve light drone karışımı ile heryerde iş görüyor. sentry drone ve heavy drone t2 kastıktan sonra Domiye yetişen gemi görmedim çünkü ben t2 sentryler, medium a yerleştirdiğim drone upgrade modulleri ve drone rigler ile diğer gemilerden 2 kat daha hızlı gemi patlattım. t2 light drone lar cruise lardan bile hızlı gidiyordu hedefe. mach, nm yada golem/vargur/kronos ile görev yapmamışsın demekki. bi de özellikle görevlerde ehpden ziyade ne kadar dps tanklayabildiği önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 @screwy kullanmaya başla şimdiden sen, illa recomendedların hepsi olmak zorunda değil. onlar train olmaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 T2 light drone iyi gidiyorda ne vuracak ki ayrica hizli gitmesini istiyorsan modul var tak 2 tane fighter bile jet hizi ile gidiyor. (light yazmayi unutmusum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 korkuyorum ama 50m+ a fitledigim gemiyi patlatmaya. aslında drone interfacing level 3 aldıktan sonra sorun olmaz heralde dronelar iyi vurmaya baslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 l3 görevde patlamazsın kolay koaly. bak eve-survivaldan scram vs yapanlara, varsa onları ilk hallet, triggerlara da dikkat et yeter. sen bi ulaş bana oyun içinde bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Denildigi gibi ilk frigleri patlat hic bisey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Aluriel said: DERT3 said: t2 medium ve light drone karışımı ile heryerde iş görüyor. sentry drone ve heavy drone t2 kastıktan sonra Domiye yetişen gemi görmedim çünkü ben t2 sentryler, medium a yerleştirdiğim drone upgrade modulleri ve drone rigler ile diğer gemilerden 2 kat daha hızlı gemi patlattım. t2 light drone lar cruise lardan bile hızlı gidiyordu hedefe. mach, nm yada golem/vargur/kronos ile görev yapmamışsın demekki. bi de özellikle görevlerde ehpden ziyade ne kadar dps tanklayabildiği önemli 3 char ile birlikte giriyorum. 1 macha - 1 faction fitli golem - 1 faction fitli paladin yada t2 fitli sentry domi ile. Kronos yada vargur kullanmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Adam isin piiri : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 dominix daha hızlı diyorsun yine de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar