megetege Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 megetege said: Primary isen ve patlaman kaçınılmazsa o anlık savaş alanından kaçıp, savaş alanına tekrar warplaman daha iyidir fleet için Moss said: Ayrica senin dedigin sey logistic olmayan fleetler icin gecerli,yoksa her primary olan warp out warp back yaparsa nasil focus dps yapacaksin? Yazdıklarımı cidden tam okumuyosun. Başka açıklaması olamaz. Ben direk primary olan mı kaçsın demişim, yoksa primary olup patlaması kaçınılmaz olan mı dikkatli oku. Logistic olan fleette her daim düşman dpsi tanklatılamaz. Bazen fazla gelir karşıdaki dps. Bu gibi durumlarda patlayacağından emin olana kadar verirsin dpsini, baktın patlıyosun sonra kaçarsın. Moss said: Oyundaki playerlik olarak iyi sayilan adamlar pl ve Nc dot dersek bu adamalara karsi olan savaslarimda daha bi kere bile primary olan geminin warp out oldugunu gormedim. Oyunda herkezin görmediği çok şey vardır. Senin görmemiş olman olmadığı anlamına gelmez. Ayrıca NC vs PL/NC. savaşları (yani bulunduğun savaşlar) en az 100+ kişilk fleetlerde olmuştur ve baya bir dictor tackler vardır savaş alanında. Öyle isteyende kolay kolay kaçamaz blob savaşında. Bi düşün, patlamana ramak kaldı mesela. Hani 2-3 düşman gemisi daha bi salvo çaksa patlıcaksın. O anda kaçıp tekrar gelip fleete yardımcı olman mı daha mantıklıdır, yoksa kalıp patlaman mı? Kalıp patlamak dersende patladıktan sonra fleetin ne gibi bir şey kazanmış olabilir acaba? Hani tatışmaya açık bir konu bile değil aslında. Neden aksini savunduğunuda anlamış değilim.
Moss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Yaklasil 2 seneden beri patlamama ramak kalan bi fleete girmedim ya insta yedim yada fc direk warp out olun dedi.Ramak kala dedigin fleetler sizin tarz oynayan pilotlarda olur onda da cikar misin kalir misin bisey diyemem ben kendi iicmde bulundugum ve buyuk alliancelarda olanlarin yasadiklarini soyluyorum. Ayrica 2. dedigim sekilde adamlar tengu fleet ile geliyorlar bilmem hic karsilastin mi ama surekli orbitteler.Tengu bu boru deil skill drop.O halede bile bi kere ciktiklarini gormedim neden?
megetege Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Moss said: Tengu bu boru deil skill drop.O halede bile bi kere ciktiklarini gormedim neden? megetege said: Ayrıca NC vs PL/NC. savaşları (yani bulunduğun savaşlar) en az 100+ kişilk fleetlerde olmuştur ve baya bir dictor tackler vardır savaş alanında. Öyle isteyende kolay kolay kaçamaz blob savaşında. -------------------------------------------------------- Moss said: Yaklasil 2 seneden beri patlamama ramak kalan bi fleete girmedim ya insta yedim yada fc direk warp out olun dedi. Heh işte pek oyuncu skili gerektirmeyen fleet türlerine güzel bi örnek. Zaten konuda buraya nasıl geldi anlamadım. Neyse konu senin "pvpde fc ne derse yapıcan, bunun oyunu iyi bilmekle alakası yok" demenden ve benim (hatta şu konuya bakarsan tek değilim) bunun doğru olmadığından eve de playerlık becerilerininde gerektiği fleetler olduğunu savunmamdan buralara kadar geldi. Hala o teorini savunuyosan tartışalım ama yok "iyi playerlık gereken fleetlerde varmış" dersen daha uzatmaya gerek yok :)
megetege Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 1v1 tartıştığımız konunun sonucu için çözüm değil ama yinede sağol önerin için :)
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 1v1 tartismanizi cozer konuyu degil belki ama dskfhj
megetege Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Tamam yerim yurdum belli, isteyeni beklerim. Adres veriyorum. Jan, Planet 1 :)
thebaltaci Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=7622520 troll forever =)
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 thebaltaci said: http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=7622520 troll forever =) dikkatinizi cekerim 8 saat icinde alinmis killerin raporu degil, 50 dak.da!! lol
megetege Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Görüyorum ve arttırıyorum. http://c4mel.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=12044907 Killerin hemen hemen hepside 20:54 - 21:36 arasında olmuş. Ayrıca 1.5 sene öncenin kapışması değil en azından :P
zweisamkeit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 test ile olan kapışmanın linkini koyduktan sonra artık gözümde elite pvpci değilsin mete :D
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 valla testte balls var en azından, çok şaşalanan corplarıda gördük
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 TESTde nerd rage var bir iki rifterlerini vurunca hemen intikam icin toplasiolar Vialtion Cult, POD united, Hellas, Evoke , ve daha hatirlamadigim niceleri dalmaktan cekindiler hep hele HELLAS tam bir gay fleeti ile gezio, Edit: Suda var bugun herkezin en elit pvp alliancei diye dusundugu Pandemic Legion en korkak pvp allianceidir, son 1-2 seneede bana risk alarak savastiklari kbyi linkleyin durun ben linkliyim BALLS, WE HAZ THEM
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 RnK ve Muppetsin son savasida cok guzel battlereporta gorede cok ince dusunulmus baitler taktikler var hani boyle savasan ekipler varken bu oyunda gidipde sadece buyuk alliancelarla kontrat uzeri ve asla spysiz savasmayan pandemicmi elit pvp yapio PL sadece BLOBa dayanikli fitler akil edio onuda dusunen bir iki adam vardir. edit:RNK VS HORN not evet plyi sevmiorum 400 SC cikardilar gecen ruslarla beraber bumu leet pvp
megetege Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 zweisamkeit said: test ile olan kapışmanın linkini koyduktan sonra artık gözümde elite pvpci değilsin mete :D Elite pvp ci değilim ki zaten :) Elite pvpciler gemi kaybetmekten korkar bi kere. Loss vermemeye büyük çaba harcarlar yani. Ben kaç kere bizimkilerle suiceda saldırısı yaptık sayısını unuttum :)
thebaltaci Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=8201060 -- > we haz ballz too falcon we drake piratlık yapan we SniggWaffe'ye uyuz olan bir tipmiş killere ninja yapmıs sonra farkettik >:D< ** Ayrıca sunu da belitmekde fayda var nullsec ve lowsec birbirinden cooook farklıdır.Nullsecde adam JB kullanıp onune blob cıkarabılır fakat lowsecde o sansı yok
Moss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Duello iyiymis : )) Tartisiyoruz hos kavga etmiyoruz.Killer baya iyiymis. Ps:Cok uzagim jan a komple geri cagirdilar bi ara yapariz illada istiyosan o7
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 hepsini okudum sen haklısın megetege sana da laflar hazırladım moss
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Cok uzun zamandir Eve Online'a baslamayi düsünüyorum ancak cok karmasik görünüyor. Belki biri bana oyunu övse böyle ballandira ballandira anlatsa artilarini. O vesileyle ben de baslasam. Kendi filonu olusturabiliyormusun mesela? Yoksa tek bir gemi sahibi mi olabiliyorsun... Farkettim de soru sorabilmek icin bile oyun hakkinda biraz bilgiye ihtiyaci var insanin.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 filonu oluşturursun da aynı anda hepsine binemezsin asdfasd
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ayni anda kullanamayacaksam filo ne ise yarar?
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 durur öyle istasyonda. biri patlayınca diğerine binersin
Öne çıkan mesajlar