megetege Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Troll, insanın kendine yakışanı giymesidir. Şaka bi yana nası açıklasam bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adem61 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Trol orta dünyada gecen masal karakteri dağlarda yaşayan insan yiyen kötü görünümlü kötü ağız kokusu olan ayakları mantarlı kamburlu bitli kıllı ötten boktan bi insan hayvan kırması bu arada bu karakterini yaratan kişi bu karakteri turklerden esimlenmiş diye bir rivayette var yüzüklerin efendisini yazan adam ne düşündü bilmem ama gercekten böyle diyenlerde az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 abi işte böle ortama tuzak bi soru atıp milleti birbirine düşüren, çaktırmadan hilafet çıkaran tiplere troll denir :p playerlar önemli ya, zaten bizim small ganglere girmemizin sebebi bu önem. Çok basit bak, pingim yüksek diye recona binemiyorm ben, ne kadar konu hakkında bıdı bıdı yapsamda emorage olsamda haklı adamlar. Çünkü recon 1-2 tane ve çok önemli 15 kişilik fleette. Aynı şekilde, 1 geminin hatalı davranması 10 dps demisi varsa %10 dps kaybı demek. Ve savaş esnasında fc çok meşgul oldugu için bazı şeyleri söyleyemiyor, söylemezde zaten. Ama gemisini tam kapasite kullanan bi player kullanmayana göre çok farkediyor. ha ama olayın çoğu tüm savaşı hazırlaması taktiği, ne yapılacağını söylemesi vs fc nin başarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Len iki gun giremedik hemen saldirmalar filan B)- Troll=haraslamak en mantikli cevirisi Guzel killer peki bu killeri alirken diger drake kullanan pilotlardan farkli olarak ne yaptigini aciklar misin ? Ozellikle arazu kill burdaki playerligini merak ediyorum : ) Nasil microlara yaptigini aciklarsan ustun pilotluk deneyimlerinden diger bodoz drake pilotlarida yararlanir eminim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 "Leila Kanz" said: moss atip siktin aldin mi cevabini, adam kapi gibi koydu killmaillerini. Cv gibi :) Seni fransada bulurum ulen cezayir asilli fransiz asdhuashda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Bir dakika, bu solo killeri alırken yaptığımı söylediğim microları ve kullandığım üstün pilotluk yeteneklerimi yazdığım kısmı son soyfada bulamadım. Diğer sayfalara da bakıp hemen dönücem. Bu arada hala bahsettiğim ufak gang kb linki bekliorm senden eğer varsa katıldığın. Yoksa karşımda pratikten ziyade teorik bilgileriyle konuşan biri olduğunu varsayıp pekte önem vermicem teorik bilgilerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Hayir bu killeri 1 aylik bi oyuncuda alabilir bunu belirttim oyle inanilmaz hareketler yapmana gerek yok.Eve deki cogu combat da boyle.. Ben small ganglerde ucarim akarim diye bisey iddaa etmedim.Mensup oldugum alliance da oyle gangler olmadigini belirtiyim.Zamaninda boyle killer aldim hatta araya giren bi arkadas iyi bilir bknz Leila Kanz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Yahu solo kill linkle dedin linkledik. Yoksa çok zor killer olmadığını bende biliyorum. Moss said: Hayir bu killeri 1 aylik bi oyuncuda alabilir bunu belirttim oyle inanilmaz hareketler yapmana gerek yok.Eve deki cogu combat da boyle.. Heh işte senin bulunduğun çoğu combat öyle olmuş olabilir. Ama bulunmadığın bir combat türü hakkında iyi playerlık gerekmez sadece fc ne derse onu yapman yeter dersen de sadece boş konuşmuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Suark said: abi işte böle ortama tuzak bi soru atıp milleti birbirine düşüren, çaktırmadan hilafet çıkaran tiplere troll denir :p playerlar önemli ya, zaten bizim small ganglere girmemizin sebebi bu önem. Çok basit bak, pingim yüksek diye recona binemiyorm ben, ne kadar konu hakkında bıdı bıdı yapsamda emorage olsamda haklı adamlar. Çünkü recon 1-2 tane ve çok önemli 15 kişilik fleette. Aynı şekilde, 1 geminin hatalı davranması 10 dps demisi varsa %10 dps kaybı demek. Ve savaş esnasında fc çok meşgul oldugu için bazı şeyleri söyleyemiyor, söylemezde zaten. Ama gemisini tam kapasite kullanan bi player kullanmayana göre çok farkediyor. ha ama olayın çoğu tüm savaşı hazırlaması taktiği, ne yapılacağını söylemesi vs fc nin başarısı. yani diyon ki abey temel 5 sene uzayda kalacakmış sormuşlar ,,ne istiyon ,,diye o ,,5 senelik cigara,, roketlemişler cemiyi uçmuş fezaya 5 sene sonra cemi dönmüş kapılar açılmış temel emmi fırlamış ağzında sigara ,, ateş verin lan ateşi verin lan ,, bu unutma da trollük mi-mü oluyor B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Boşver abi sen troll falan. Kazmana bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Fc ne derse onu yapacaksin yapmazsan bi suru gemi kaybi olur yada senin gemin gider.Adam durun savasin derken sen olay yerinden uzarsan geride kalanlar patlar yeri gelecek goz gore gore patlayacan.Yok benim gemim degerli patlamam dersen de 2 kere kacarsin 3 kere kacarsin sonrasinda mimlerler ucamazsin o fleetle beraber (dedigim sey belli sayidaki gangkler icin gecerlidir fleetlerde kacanin hesabini kimse yapamiyor malesef) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Sayısı az olan fleetlerde göz göre göre patlamak tamamen fail bir olaydır. Zaten sayın azdır ve her bir kişi çok önemlidir. Yapman gereken o anlık kaçıp, savaş alanına tekrar warplamaktır. Bu arada düşman fleet dikkatini başka gemiye vermiştir ve senin tankını toparlamak için yeterli vaktin olmuştur. Kalabalık (100+) fleetlerde de patlasanda kaçsanda çok farketmez fleet için. Fakat yinede göz göre göre patlamak saçma olacaktır. Hayatta kalıp fleetine yardımcı olmaya çalışman daha doğru. Neyse yavaş yavaş oturucak bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 fleet yok sıkıldınız herhalde burda didişionz =) @destur abi temele cigara yerine patlayan cigara verilmiş olsaydı trollük olurdu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 oyun süper güzel, iyi falan. ama sıkıcı abi o bekleme süreçleri, çok durağan oyun bayılıyor insan. gemi içi falan bi atraksiyonlar eklemeleri lazım milletin sıkılmaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bana sorsalar ben azcık simülasyon ogelerı eklerdim. Gemi büyüdükçe kontrollerin farklılaşması felan, yani şuraya git değilde, arka sol motorları %50 çalıştır sol iticelere 15 saniye push ver felan :D ufak gemilere olmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 abi gemimin içinde dolaşıyım ya mesela, 7-8 gateden geçicem otomatiğe bağlamışım bu sırada köprüde viskimi yudumlayayım, depodaki malları looking at things with kim jong il tarzı kontrol edeyim falan. mürettebatı haşlıyım mesela, hizmetçi kızı taciz ediyim fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 heeheh eevt, bu açıdan bakınca daha ne kadar çok şey eklenmesi gerekio oyuna dio insan. baya bi yıl daha oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 DoruK said: depodaki malları looking at things with kim jong il tarzı kontrol edeyim falan. şu çok iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 "100 kisilik fleetde patlarsam sacmaliktir ben kaciyim" diyen 20 pilot oldugu zaman o Alliance hic bise sey kazanamaz ki zamaninda goruldu kazanamadi. Zor oyun deildir hala inatla idda ediyorum.Playerlik becerisi en az olan mmorpg dir(Role player kismi biraz sacma ama).Muhim olan combat oncesi hazirliktir , combat sirasinda zaten fc yi dinleyip sacma hareketler yapmamaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ee FC yoksa pvp yapilmicakmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Yo yaparsin 10 kisi gelir 60 kisiyi patlatir bi guzel dalgasini gecer gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 megetege said: Yapman gereken o anlık kaçıp, savaş alanına tekrar warplamaktır. Bu arada düşman fleet dikkatini başka gemiye vermiştir ve senin tankını toparlamak için yeterli vaktin olmuştur. Moss said: "100 kisilik fleetde patlarsam sacmaliktir ben kaciyim" diyen 20 pilot oldugu zaman o Alliance hic bise sey kazanamaz ki zamaninda goruldu kazanamadi. Yazdıklarımı tam okumuyo musun? Aynı anda 20 kişi primary olamayacağına göre kaçanlar korkaklıktan kaçmıştır. Primary isen ve patlaman kaçınılmazsa o anlık savaş alanından kaçıp, savaş alanına tekrar warplaman daha iyidir fleet için yazmışım. Sen alakasız bi örnek vermişsin yine. Oyun zor değil diye inatla belirtmene de gerek yok, zaten konuda yazıların çoğu zorluktan ziyade öğrenilmesinin diğer oyunlara göre biraz daha uzun olduğu yönünde. Ama oyundaki pvpnin bazı çeşitlerinin iyi playerlık gerektirdiği, "sadece fcyi dinle başka bir şey yapma yeter" seviyesinde olmadığıda doğru. Senin iddia ettiğinin aksine. Acaba bu yazımdan sonra aşşağıdaki gibi konuyla alakasız nasıl bir fleet örneği vereceksin merak ediyorum :) Alakasız örnek örneği :P megetege said: Yahu solo kill linkle dedin linkledik. Yoksa çok zor killer olmadığını bende biliyorum. Moss said: Hayir bu killeri 1 aylik bi oyuncuda alabilir bunu belirttim oyle inanilmaz hareketler yapmana gerek yok.Eve deki cogu combat da boyle.. Heh işte senin bulunduğun çoğu combat öyle olmuş olabilir. Ama bulunmadığın bir combat türü hakkında iyi playerlık gerekmez sadece fc ne derse onu yapman yeter dersen de sadece boş konuşmuş olursun. Moss said: Fc ne derse onu yapacaksin yapmazsan bi suru gemi kaybi olur yada senin gemin gider.Adam durun savasin derken sen olay yerinden uzarsan geride kalanlar patlar yeri gelecek goz gore gore patlayacan.Yok benim gemim degerli patlamam dersen de 2 kere kacarsin 3 kere kacarsin sonrasinda mimlerler ucamazsin o fleetle beraber (dedigim sey belli sayidaki gangkler icin gecerlidir fleetlerde kacanin hesabini kimse yapamiyor malesef) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 dağılın len...yıkarım burayı trollemeyin ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ehh iste bende kacip geri gelmeyenleri safe spotda bekleyenleri cook gordugum icin yazdim bunu.Zamaninda MM de cok yapan vardi. Ayrica senin dedigin sey logistic olmayan fleetler icin gecerli,yoksa her primary olan warp out warp back yaparsa nasil focus dps yapacaksin? Oyundaki playerlik olarak iyi sayilan adamlar pl ve Nc dot dersek bu adamalara karsi olan savaslarimda daha bi kere bile primary olan geminin warp out oldugunu gormedim.Geminin savastan cikip savasa alanina girmesi nerden baksan 20+ sny tabi savas alanina yakin bi warp point yoksa gel hesap et gerisini.. Ps: Dert troll isi deil bu herkez kendi dogrusunu savunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 O zaman bu da benden gelsin izlemenizi tavsiye ederim... http://www.youtube.com/watch?v=9-NyEdQXOEs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar