xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bone said: 80ler diyip 70'ler disko müziği koyması saçma olmuş. umarım 80'leri iyi yansıtırlar. gayet komik bir dizi olabilir. o zamanlar sıradan gelen bazı şeyler şimdi aptalca durabilir, bunu da iyi bir mizah kılıfı altında seyirciye yansıtabilirler. nostalji duygusuyla da birleşince epey keyifli olabilir. vs vs vs... http://i.imgur.com/jXHDE.jpg
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 80'ler diyip 70'ler çalacaksa, şu şarkıyı da çalsınlar, ödeşmiş olalım http://www.youtube.com/watch?v=MLSf43SXEp4
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 DAha 2. sayfadan kasıntılık kotası dolmuş başlığın helal
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 aquila said: off kaymakli apple strudelkaymak değil sahne apple değil APFEL yol alın bi ya. hem 1980de strudel mi vardı? bilmem belki de vardır. ama bence yoktu çünkü o dönem the doors AHAHAHAH
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ama cidden kaymak değil lan o... türkçesi de krema işte. bildiğin böyle artık şişeyle sıkılan cinsten. hatta orana burana sıkıp fantezi yapıon ya ondan
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Cystein said: kaymak değil sahne apple değil APFEL yol alın bi ya. hem 1980de strudel mi vardı? bilmem belki de vardır. ama bence yoktu çünkü o dönem the doors AHAHAHAH kaymaklı ekmek kadayıfı olm o. görünce tanıdım.
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 attığım en iyi post galiba şu son attığım. bakıp bakıp gülüyorum. çok komikli
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 kendi mesajına gülüyorsan yeterince komikli değildir.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 adam espriyi anlamayip bi de ustune tekrar tekrar aciklamis ya, boyle rezillik olmaz.
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bı zttrnn gidin konu dısına ya lan Kenan evrene hak verdiriosunuz adama darbe yaptı die nAsil bı millete mensubum ben ya
Öne çıkan mesajlar