IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 53 kiloyum...[hline]So need your love, so fuck you all I'm not scared of drink, I just don't want to If I stopped lying, I'd just disappoint you I come undone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 54 tonum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 83'üm ve şişmanlıyorum )-8 Naapcaksınız kiloyu kardeşim? Çok meraklıysanız hergün döner vb gibi fastfoodları mideye atmayı, hergün bi kap dondurma bitirmeyi göze alın[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 86 kilo oldum kilo wereyim sana biraz[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Bu konuda birçok topic var. Hepsinde de yararlı bilgiler var.. Ama işin özü: spor+diyetisyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Bol bol makarna ne sarelle ekmek ye bide bilgisayarın basından kalkma 1 hafta topac gibi olursun :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Eno ya katılıyorum. Spor yapmadan kilo alman sağlıksız olur. Hem spor yaptıkca vücud istiyor ve kendiliğinden gelişiyorsun. Bende kendime göre zayıfım 1.82 boyum var 71 kilom var ama ince yapılıyım.Ancak son aylarda spor yapıyorum ve kendimdeki gelişmeyi farkediyorum. kısa zaman içinde 80 olacam gibime geliyor. Ama bundan önceki 10 yıl eşşek gibi basketbol oynardım ama hiç kilo alamazdım ehhe. onunda sebebi düzensiz yemek diye düşünüyorum yada sporu abarttığımdan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ben üşeniyorum body ye gidiyorum 5 aydır ama son haftalarda çok aksatmaya başladım bişiler oluyor bana[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Gimli, 23 May 2003 17:29 tarihinde demiş ki: 83'üm ve şişmanlıyorum )-8 Naapcaksınız kiloyu kardeşim? Çok meraklıysanız hergün döner vb gibi fastfoodları mideye atmayı, hergün bi kap dondurma bitirmeyi göze alın[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti rejimler ise yaramiyo galiba murat efendi :p[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 79 um 7 kılo verdım 3.5 haftada ehe ::) su andada kılomu sabıtledım 79-80 arasında gıdıp gelıyorum yaz baslangıcında bı 5 kılo daha vercem ve rahatlıycam bu arada boy 1.83 fılan hanımlara duyrulur dsadsa ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 jacabo boylarımız aynı. ben 71 kiloyum ama zayıf hissediyorum kendimi. sen 80 kilosun nasıl hisediyosun bi tavsiyen varmı bana 80 olmak istiyorum ben nasıldır nedir? ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 hmmz gobek war ama belkı yapıdandır benım ust beden kısa ama 75 - 74 olmak ısterım boyle kıloluyum yane bence bı 3 4 kılo al yane bıraz uyuşuk ol 1 ay zaten yersende alırsın kasma bence[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 fistan ben de 1.83 um 71 kiloyum. nassi zayif hissediyon yahu? ben gayet iyiyim. hatta 1-2 kilo verebilirim bile.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 önce astral seyehat yapmayı öğren ondan sonra aura kullanmayıda öğrenince konsantre olup dışardan enerjiyi vücuduna yağ olarak aktar. Zayıflamak isteyenler de tam tersi şeklinde yapabilirler :)[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Kilo alma sorunum yokda yani ben biraz kaslı bi erkeGim 80 kilo olursam nasıl olur taşıması hoş bişeymi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 eee.... kapatsak bu konuyu beyler?.. <:,[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 fistan alma sonra veremezsın kıloları fgılan ole 75 ol yeter[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: wanderer1985, 23 May 2003 17:47 tarihinde demiş ki: fistan ben de 1.83 um 71 kiloyum. nassi zayif hissediyon yahu? ben gayet iyiyim. hatta 1-2 kilo verebilirim bile.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Valla ben zayıf hissediyom kendimi yemin ediyom.Saçlarım uzun ve kabarık oldugunda aynaya bi bakıyom bu ne lan diyom bu kim. çıkarıyom hemen üstümdekileri saçları arkaya yapıştırıyom sona kasları bi kasıyom auynanın karşısında sonra diyomki olum Fistan sen 80 kilo olmalısın :D [Bu mesaj Fistan tarafından 23 May 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ya ben 1.82 yim 63 kiloyum ama kendimi hayvan gibi hissediom. pantolonlarım 39 beden falan ama bana çok büyük gelio vs. psikolojimmi bozuk acaba?[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 abi nası o kadar zayıf oluyosunuz ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 1.86 falanım 85 kiloyum rahatım ama göbek war tavsiye etmem[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 herkes bana çok zayıfsın dio ama ben kendimi şişman hissediom abi. çok kötü bi durum[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bencede $i$mansın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Prawler nasıl bi tarif et ya 85 kilo olmak? Birinin üstüne atlasan altında can çekişirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 benım ustume atladı oluyodum dsad[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar