Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kilo almak istiyorum:-?

IMGOINGTOWIN

Öne çıkan mesajlar

83'üm ve şişmanlıyorum )-8
Naapcaksınız kiloyu kardeşim?
Çok meraklıysanız hergün döner vb gibi fastfoodları mideye atmayı, hergün bi kap dondurma bitirmeyi göze alın[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

Eno ya katılıyorum.
Spor yapmadan kilo alman sağlıksız olur.
Hem spor yaptıkca vücud istiyor ve kendiliğinden gelişiyorsun.
Bende kendime göre zayıfım 1.82 boyum var 71 kilom var ama ince yapılıyım.Ancak son aylarda spor yapıyorum ve kendimdeki gelişmeyi farkediyorum. kısa zaman içinde 80 olacam gibime geliyor.

Ama bundan önceki 10 yıl eşşek gibi basketbol oynardım ama hiç kilo alamazdım ehhe.
onunda sebebi düzensiz yemek diye düşünüyorum yada sporu abarttığımdan olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gimli, 23 May 2003 17:29 tarihinde demiş ki:
83'üm ve şişmanlıyorum )-8
Naapcaksınız kiloyu kardeşim?
Çok meraklıysanız hergün döner vb gibi fastfoodları mideye atmayı, hergün bi kap dondurma bitirmeyi göze alın[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti

rejimler ise yaramiyo galiba murat efendi :p[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Sosyal ağlarda paylaş

said:
wanderer1985, 23 May 2003 17:47 tarihinde demiş ki:
fistan ben de 1.83 um 71 kiloyum.
nassi zayif hissediyon yahu?
ben gayet iyiyim.
hatta 1-2 kilo verebilirim bile.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Valla ben zayıf hissediyom kendimi yemin ediyom.Saçlarım uzun ve kabarık oldugunda aynaya bi bakıyom bu ne lan diyom bu kim.
çıkarıyom hemen üstümdekileri saçları arkaya yapıştırıyom sona kasları bi kasıyom auynanın karşısında sonra diyomki olum Fistan sen 80 kilo olmalısın :D

[Bu mesaj Fistan tarafından 23 May 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...