combatremix Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 oncelikle yazi boyunca size dostlarim seklinde hitap etmek istiyorum beyler. her ne kadar gecen yil beni kovmus olsanizda geri dondum. zira biz, benim acimdan artik samimi arkadaslariz. burda kimseye anlatmadigim seyleri anlattim. en yakin bi kac dostuma sordugum "top sakalli ama tas gibi bi hatunla yatar misin" gibi geyik sorulari sordum, fiziksel olarak yanimda olsaniz tasaklariniza yapisir tersten istiklal marsi okutana kadar birakmazdim. nickname imin varosluguna takilmayin. orjinal fikir yillar once ogrenim gordugum endustri meslek lisesinde atolye onlugunun arkasina "kadir remix" yazan sinif arkadasimindir. hayatimin en mutlu yillari o yillardi, okulun en populer adamlarindan biriydim. kim okula bulvar getirse once bana gelir beraber bakardik, kim arama olacagi istihbarati alsa once bana gelir fisildardi. paralari ben toplar, sinif takiminda kim oynayacagina ben karar verirdim. hey gidi gunler hey. delikanlilar ne gunlere geldi... cok dertliyim dostlar. anlatacak kimsem yok. garibim, "hadi gul biraz" diye sarilan, bana destek olan tek bir gercek dostum yok. yazik ki butun arkadas yatirimimi iyi geyik ceviren ama hic guvenilmeyen bir iki zibidiye yapmisim. derdimi anlatmaya baslasam ayni anda loser damgasini basar bi daha da benle konusmazlar... icim kan agliyor beyler. dun evden ayrildim. para odedigim evden, 30 aralik sabahi aldigim kararla ayrildim. kontrat yukumlulugum olmadigi icin 1 gun onceden haber vermem butun yasal yukumlulugu sirtlayan oda arkadasimi cileden cikartti, giderayak "fuck" "bitch" "shit" "welcome to us idiot!!1" gibi nahos laflarin havada ucustugu oylesine seviyesiz bir tartisma da yasadik ve yeni yila evsiz girdim. o laflarin cogunu yanlis anlamayin ben degil ev arkadasim soyledi. gozunuzde gerzek bi ispanyol hatun canlandirin. homeless im ama pisman degilim. onceki hafta yatak dosek hastaydim. hapise girdigim gun cok fena soguk yedigim icin butun vucudum iflas etmisti. ve bu surecte evdeki isiticiyi full acik tuttugum icin oda arkadasim cileden cikti. 30 gun oyle yaksak 300 dolar gelecek faturanin tamamini odeyecegimi soylememe ragmen hatun kapatip durdu ve sikerim boyle izdirabi diyerek ayin 30 unda esyalarimi toplayip bi hostelde rezervasyon yaptim. evdeki butun esyalarimi kolileyip bi storage servisine kapattim, elimde bi spor cantaylayim hostelda kaliyorum artik. her gun ise hostel dan gidip gelicem. 10 dolarlik sikko bi telefonumla, ernest hemingway'in the sun also rises kitabi disinda hic bi esyam yok. havlumu bile hostel verdi. 2012 ye inanilmaz bir baslangic yaptim. evim yok, arkadaslarim sirtini donmus, kriminal sabikaliyim... elimde geriye kalan tek sey isim. isimi de kaybedersem durumum pattis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 okumadım kimsede okumayacak eminim ki hadi tldr gifleri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Ben okudum. Banlanmaz umarım tekrar, adamın içini dökmesinin veya trollemesinin kimseye bi zararı yok. Konuya gelince, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ben okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 gecmis olsun.sabirli davransaydin keske.bi ev bulup oyle ayrilsaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 link verde ordan okuyalım hikayeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/71156_167083276644772_5817149_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 xunn said: sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combatremix Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Red said: link verde ordan okuyalım hikayeyi al guzel kardesim; http://tinyurl.com/8xwjv7n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 abi cüceli bi tldr gif vardı ya hatırlayan eden var mı? süperdi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 http://www.holytaco.com/wp-content/uploads/photo/bb/6008/Hitler-Didnt-Read.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 kozalak said: abi cüceli bi tldr gif vardı ya hatırlayan eden var mı? süperdi o. http://i.imgur.com/TD2mm.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ahauahua şopar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 üstüne tıklamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Bence banlenmesin ya tekrar, adam farklı nickte alabilirdi ama kurşuna kafa atarcasına aynı nicklen geri gelmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 I READ IT, BUT I DON'T GET IT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combatremix Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 olm ne kursunu amk. cok abartiyosunuz bu uyelik seyini. ne bu account muhabbeti arkadas? parayla mi satiliyo bi yerde? ban lemeyeni skiyim. eksi sozluk uyeligimi milletin parayla satmaya basladigi donem kapatmistim. su dunyada umursayacagim tek bir uyelik tipi vardir beyler, o da brazzers ve x-art uyeligi. geri kalan sitelere fuck. bi fremium sitede bu kadar ezik olmayin amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 adam hafiften escapei andırmıyo mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar