Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Selam.Yeri burası mı bilemedim ama osn iki gündür mozillamda acayip bir sorun var.Bazen durduk yere kilitleniyor görev yöneticisinden kapatmam gerekiyor başka hiç birşey yemiyor.Kilitlenmediği zamanlarda bilgisayarı acayip kasıyor fanlar falan deliriyor.Sadece son iki gündür var.Güncellemeyi yaptım ama ondan önce de vardı.Sildim tekrar yükledim değişen birşey yok.Neyin sebep olduğunu nasıl bulabilirim veya nasıl düzeltebilirim ? Mozilla kullanmaya devam etmek istiyorum chrome sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 virüs, trojan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 flash player ı da güncelledin mi? belki o yapıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Flash olabilir. Bir de Chrome tek çözüm değil, Opera rulez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 aga şu opera da her zmaan girdiğim siteleri bi tuhaf göstermese ii olacak da. sevemedim bi türlü. neyse tarayıcı savaşı yapmayalım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 O zaman ben şimdi tarama başlatıp flash player güncelleyeyim sonra tekrar yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Yaptım iksiini de değişen birşey yok.Var mı başka öneriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Abi iki sekme açık ve deliler gibi kasıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Abi yardım my machines bile izleyemiyorum kilitleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Portable versiyonunu denesene bir: http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Aha buldum.Plugin container exe diye birşey var onu kapatınca görev yöneticisinden açılıyor ama herhangi bir flash kullanmam gereken birşey açılınca falan tekrar gidiyor.Veya o plugin zımbırtısını kullanmam gereken birşey.Nasıl düzeltebilirim onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Şimdi baktım biraz da yeni gelen güncellemeyle ortaya çıkan bir sorunmuş.Mozilla iyi sıçtı bu defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 o plugin konteyner flash için zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Evet biraz daha araştırınca onu da öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar