Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BramStoker said:

MELEKLER!!!!!!111!!!

http://alltheragefaces.com/img/faces/large/sad-forever-alone-happy-l.png

hayatımda ilk defa bi yılbaşını şunları izleyerek geçireyim dedim, ulan 3 dk yayınlıyolar 10 dk reklam. 3-4 kere dayanabildim, yiter.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

görecez panpası

2. şişe şaraptan sonra tekilaya geçiyorum allah sonumuzu hayır etsin umarım kendimi sokağa atmam

aç abi tv8'i yanında.

halil sezai diye bi eleman var senin durumunda galiba o da.
Mesaj tarihi:
Bol tuzlu su ya ilacı, çözdüm ben. Billur tuz + çeşme suyu kombinasyonu ile hiç bi işe yaramayan nurofen'i silicem piyasadan.

Doymuş tuzlu su çözeltisi yapıyosun. Burnuna çekiyosun. Kafanı öne eğip vücudunla birleştiriyosun. Böyle direk belden 2 ye katlıcan kendini, kafan aşağıya bakıcak. Beynin yanıyo bi an o tuzlu su ile. 30 sn falan beklicen, bunu da 3-5 kez tekrar edeceksin. Ertesi gün mis.
Mesaj tarihi:
Evde serum fizyolojik yapmışsın sen reyis. Vallahi hakkaten öyle bir şey deneyebilirim, pazartesi gidip sinüs filmi falan çektirecem benim oralar paso dolu ve baş ağrısı falan yapıyor ya. Bugüne kadar hep erteledim daha önceden halletmem lazmdı.
Mesaj tarihi:
Serum fizyolojikten daha yoğun benimki, o etkilemiyo beni pek. İlk yapışta direk canın yanıyo bunda mesela. Hani denizde beynine su kaçar gibi olur ya atlayınca fln, öyle bi his yaşıyosun bi an.
Mesaj tarihi:
Bi de bademciklerim şişti. Sonra hastalığın da 3. gününde ağzımın içinde durup dururken etime diş batmaya başladı. N'oluyoruz derken bi de baktım 20lik dişin ucu çıkmış. Son 4 günüm bu şekilde geçti.
Mesaj tarihi:
En azından piyango biletine amorti çıkar umarım sdfasfsda

Boğaz da sıkıntılıysa bi kez de burnuna çekip bu sefer başını geriye doğru yasla havaya kaldırıp. O da boğaza iniyo ona da iyi geliyor.
  • Yeni Oluştur...