Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Nice patili senelere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Regalya said: Nice patili senelere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 fixmen said: Regalya said: Nice patili senelere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 oha bugün yılbaşıydı dimi lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 meleklerde keyt aptın var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 keyt apsıkört 25 yırs old.mpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 BramStoker said: MELEKLER!!!!!!111!!! http://alltheragefaces.com/img/faces/large/sad-forever-alone-happy-l.png hayatımda ilk defa bi yılbaşını şunları izleyerek geçireyim dedim, ulan 3 dk yayınlıyolar 10 dk reklam. 3-4 kere dayanabildim, yiter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 1 şişe ballantines ile güzel geçti valla pati aleminin yeni yılı kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 kimseye benim geçirdiğim gibi yeni yıl kutlaması vermesin tekrardan yeni yılınızın iyi geçmesini dilerim kaldığım yerden demlenmeye devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 sen daha iyilerine layıksın panpa!!!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Show tvde Hadise konseri var, odun gibi bacakları bööle bildiğin Roberto Carlos bacağı gibi bide açtıkça açıyor göz zevki katili kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 görecez panpası 2. şişe şaraptan sonra tekilaya geçiyorum allah sonumuzu hayır etsin umarım kendimi sokağa atmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 NolaxThensbane said: görecez panpası 2. şişe şaraptan sonra tekilaya geçiyorum allah sonumuzu hayır etsin umarım kendimi sokağa atmam aç abi tv8'i yanında. halil sezai diye bi eleman var senin durumunda galiba o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 tv8i bulamıcam şimdi alkolum bitti yenilerini arıyorum aile evinde olunca çaktırmadan içmek gerekiyor ne yazık ki ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RRe3gLoE0wU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 buralar bostandı epic başlığına yazamıyorum allahsızlar 1 yıldır banlıyım donanımdan niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Ben ettim siz etmeyin beyler, duş alıp alıp çıkmayın dışarı. Ondan sonra benim gibi hasta girersiniz yeniyıla =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Bol tuzlu su ya ilacı, çözdüm ben. Billur tuz + çeşme suyu kombinasyonu ile hiç bi işe yaramayan nurofen'i silicem piyasadan. Doymuş tuzlu su çözeltisi yapıyosun. Burnuna çekiyosun. Kafanı öne eğip vücudunla birleştiriyosun. Böyle direk belden 2 ye katlıcan kendini, kafan aşağıya bakıcak. Beynin yanıyo bi an o tuzlu su ile. 30 sn falan beklicen, bunu da 3-5 kez tekrar edeceksin. Ertesi gün mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Evde serum fizyolojik yapmışsın sen reyis. Vallahi hakkaten öyle bir şey deneyebilirim, pazartesi gidip sinüs filmi falan çektirecem benim oralar paso dolu ve baş ağrısı falan yapıyor ya. Bugüne kadar hep erteledim daha önceden halletmem lazmdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 sinüs demeyin bana mk onu hatırlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Serum fizyolojikten daha yoğun benimki, o etkilemiyo beni pek. İlk yapışta direk canın yanıyo bunda mesela. Hani denizde beynine su kaçar gibi olur ya atlayınca fln, öyle bi his yaşıyosun bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Bi de bademciklerim şişti. Sonra hastalığın da 3. gününde ağzımın içinde durup dururken etime diş batmaya başladı. N'oluyoruz derken bi de baktım 20lik dişin ucu çıkmış. Son 4 günüm bu şekilde geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 En azından piyango biletine amorti çıkar umarım sdfasfsda Boğaz da sıkıntılıysa bi kez de burnuna çekip bu sefer başını geriye doğru yasla havaya kaldırıp. O da boğaza iniyo ona da iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 mutlu seneler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Bu senede bilete büyük ikramiye vurmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar