BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Ben universitede toplam 11 saat ders calısmamıs olabilirim. Bi oturusta 11 saat yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Aynen abi. 11 saat ders çalışsam net süre olarak, lisans süresince alacağım tüm dersleri çıkarırım o 11 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ben çılgınca pc bağımlısı olduğum birkaç ay içinde böyle bi haber okumuştum, çocuğun birinin bacakta pıhtı oluşuyodu beyne kaçıyodu ölüyodu. sonra her saat başı spor kültür fiziğe başladım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ben inektim valla 20 saat de çalıştım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 haber 2008'den http://www.youtube.com/watch?v=fMJFUyvUFA4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 allah bilir tus'da iyi bi puan çektikten sonra hiç çalışmadım filan diyecek bir tiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 oha yazık lan bildiğin bok yoluna gitmiş kız çokyazık olmuş şu bilgisayar başında otururkende dikkatli olmasını hatırlattı ama kıza hakkaten yazık olmuş tam herşeye yeni başlarken herşeyi atlatmışken saçma sapan anlamsız bir sebepten şans eseri ölmesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 on bir yaşımdan sonra hiç ders çalışmadım. ders çalışanı da sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 KAÇ SENELİK HABER BU DENDİ Mİ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 BonePART said: Ben universitede toplam 11 saat ders calısmamıs olabilirim. Bi oturusta 11 saat yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 mühendislik okumuyorsanız ders çalışmanıza gerek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 senko said: mühendislik okumuyorsanız ders çalışmanıza gerek yok zaten. Elektrik mühendisi hatta elektrik yüksek mnğhendisinde teze dönen bi insanım. Sektör tecrübem bile var diyebilirim yaw artık 2008 den beri çalıştıma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 o zaman emin ol 11saatten fazla çalışmıssındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 1111111 saat çalışmıştır yiyo bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 elektrik kolay lan. analog devre tasarımı ile uğraşmadıktan sonra zor diye gelmeyin bana. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 senko said: o zaman emin ol 11saatten fazla çalışmıssındır. 5.5 senede bitirdim okulu valla bilemiyorum senede 2 saat çalışmışmıyımdır acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 throine said: elektrik kolay lan. analog devre tasarımı ile uğraşmadıktan sonra zor diye gelmeyin bana. hehe sen necisin? elektronik mi? düşük gerilimci.asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 çalışmıssındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 BonePART said: sen necisin? elektronik mi? düşük gerilimci.asdfas elektronik mi? lol tövbe digital domainin her türlüsünden uzak duruyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 hahahaha fokin nerds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Kız aminoasitlerine kadar parçalanmıştır şimdiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ultima oynadıgım dönem bile maks 3-4 saat oturuodum lan imkanı yok oturamam o kadar.bence kız intihar etmiş yada sandalyeye bağlamışlar csi göreve.cinayet olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar