EmRicardo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Arkadaşlar, laptop alıcam 1 hafta içerisinde, o yüzden acilen ne alacağıma karar vermem gerek. Max 1300 TL, oyun oynamak için diil de, 1080p filmimi izleyip, internette takılayım, yazı yazayım falan.. ilk isteğim 1080p filmler tabi =) he bi de sürekli sorun çıkarmasın bana. hangi marka model alabilirim sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 http://www.sanalmarketim.com/urun/f4db93b83051345688ae1023d8c16ddd/DELL-inspiron-N5110-B67F45-Core-i7-2670QM-4GB-500GB-GT525M-15.6#34;-FreeDos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 O fiyata 1080p notebook yok. En ucuzu 2000 onların. Biraz daha çıkarıp yakın olacak bu modeli alabilirsin: http://www.bimeks.com.tr/urun/119694/dell-vostro-3750-31b33s.aspx Ya da bunu al: http://www.bimeks.com.tr/urun/117943/dell-inspiron-5110-b31h33-.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Pek anlamadığım için yardım istiyorum.. peki 720p filmleri sorun çıkarmadan izletsin kafi. Az önce bir arkadaşıma sordum dell iyi mi diye, yok çok dandik demişti. Daha buraya soruyu yazmadan önce. şimdi siz dell önerince şaşırdım =) arkadaşım bu işin uzmanı diil ama normal laptop kullanıcısı işte. He bi de fiyatı yükseltme ihtimalim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Bu isteklerime göre hangi özelliklere dikkat edeceğimi bilsem, kendim arayacağım ama bilmiyorum ki en az kaç ghz olucak, kaç ram olmalı, ekran kartının tipi ne olmalı, hangi markalardan uzak durmalıyım falan diye.. isterseniz bu şekilde söyleyin ben de ona göre kendim arayayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 oyun için istiyosun sandım o fiyata iyi performans alabileceğin fena değil bi sistem ondan verdim bu aralar baya bakındım ben de gaming laptop msi almaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 benim isteklerim pek yüksek değildir diye tahmin ediyorum. benim beklentilerime göre yukarıdaki sorumu cevaplayabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Dell'i al işte. Dell Inspiron adı altında çok iyi modeller üretiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 arkadaşın casper notebookuyla mutludur büyük ihtimalle. dell iyidir, arkadaşını dinleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Dell'in düşük modelleri kötü olabiliyor, hemen hakkını yemeyelim 3. kişiliğin ama Inspiron 5000 serisi sınıfının en iyisi büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 arkadaş toshiba kullanıyor. dolayısıyla toshibasını övüyor =) dell'i ben de eskiden kötü bildiğim için, şimdi dell alasım gelmiyordu. yeni hali iyi ise alabilirim onuda. peki samsung nasıl, bu marka için genel bi kanı var mı? yada packard bell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Packard Bell alma. Acer al onun yerine. Acer'lar tanktır hem. Okul yanı öğrenci evinde bile hayatta kalabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bu ghz'ların düşük olması beni kıllandırıyor. 2.2 falan, hd filmlerimi izlerken sorun teşkil etmez heralde bu özellik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferflayn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 en güzeli vatan computer... fiyatları güzel ve satış sonrası hizmeti fena degil. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Tamam beyler son bi karar verelim.. Hangi modeller arasında seçim yapmamı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Bu güzeldir o fiyata sorun cikarmaz. Hp acer falan çöp nerdeyse tüm modelleri bir süre sonra üstünde yumurta kırar yersin gerek yok bakma bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Ghz eskide kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 i3 i5 olması neyi etkiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 said: =karar verebilmem için biraz içimin rahatlaması gerek, belirttiğin notebookun i3 yada 2.2 ghz olması bikaç seneye bu pc çöp olur gibi durum olmaz dimi =) abi fiyat limitin zaten baya düşük çok çok uzun yıllar kullanmayı bekleme. Ha amacın film izleyip nette takılmaksa sadece program oyun kullanmıyorum dersen ölene kadar götürür. Ama i7 olsun hd6xxx serisi olsun uzun süre kullanayım bu fiyata olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125031369/samsung_npr580jt04tr_notebook Bu laptopu tavsiye edermisiniz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar