Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWTOR Client Sorunsalı


Luxor

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar client inerken english assests 1 kısmını indirirken bir şekilde hata oluştu ve tekrar sıfırdan download etmeye başladı. Sonra clientı yüklediği klasöre gidince "assets_swtor_en_us_-1to0" diye bir alt klasör ve "movies_en_us.version" diye bir dosya gördüm.

Şimdi oyunu kendi sitesinin (www.swtor.com) ana giriş sayfasında yer alan download the game/ proceed yazan yerden indirmeye başlamıştım. Ancak bahsettiğim dosyayı görünce US versiyonunu mu indiriyorum acaba fikrine kapıldım. Konu hakkında herhangi bir fikri olan var mı? Eğer US versiyonunu indiriyorsam EU versiyonun nerden bulacam ben bu oyunun? Şu ana kadar indirdikleri çöpe mi gidecek? Client indirirken herhangi bir versiyon seçme opsiyonu da göremedim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
yeni konu açmayalım.

Az önce deluxe aldım ve indirmeye başladı. Ne kadar indirecek? ben bunun ne kadarında oyuna girebileceğim? stream olarakmı oynuyoruz?
Ayrıca English Video 1 diye 1.6gb birşey indiriyor. İstemiyorum ben video felan diyebiliyor muyuz? Gereksiz şeyleri indirmesin 2mbit internet zaten, bekle bekle bitmez download? :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...