Luxor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Arkadaşlar client inerken english assests 1 kısmını indirirken bir şekilde hata oluştu ve tekrar sıfırdan download etmeye başladı. Sonra clientı yüklediği klasöre gidince "assets_swtor_en_us_-1to0" diye bir alt klasör ve "movies_en_us.version" diye bir dosya gördüm. Şimdi oyunu kendi sitesinin (www.swtor.com) ana giriş sayfasında yer alan download the game/ proceed yazan yerden indirmeye başlamıştım. Ancak bahsettiğim dosyayı görünce US versiyonunu mu indiriyorum acaba fikrine kapıldım. Konu hakkında herhangi bir fikri olan var mı? Eğer US versiyonunu indiriyorsam EU versiyonun nerden bulacam ben bu oyunun? Şu ana kadar indirdikleri çöpe mi gidecek? Client indirirken herhangi bir versiyon seçme opsiyonu da göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 tek client var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 evet tek client var. oyunla ilgili ne var ne yoksa hepsini sil, tekrardan download et derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 herşeyi silmen gibi bir olay yok sistem dünya kadar gizliş dosyaları her zaman tutar bu yüzden repair client yapman bir sorun olduğunda daha iyi bir çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Wolas said: herşeyi silmen gibi bir olay yok sistem dünya kadar gizliş dosyaları her zaman tutar bu yüzden repair client yapman bir sorun olduğunda daha iyi bir çözüm format atsın. hem makina kendine gelir. malum, oyun baya iyi optimize edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Repair seçeneği aktif değildi,repair etmiyor download esnasında. O kısmı tekrar indirdikten sonra bakacağım artık, ama tek client olması içimi rahatlattı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 indir sonra repair et ondan sonrada yönetici olarak çalıştırarak oyuna gir diğer türlü yaptığında erörrr code alıyor bazılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 yeni konu açmayalım. Az önce deluxe aldım ve indirmeye başladı. Ne kadar indirecek? ben bunun ne kadarında oyuna girebileceğim? stream olarakmı oynuyoruz? Ayrıca English Video 1 diye 1.6gb birşey indiriyor. İstemiyorum ben video felan diyebiliyor muyuz? Gereksiz şeyleri indirmesin 2mbit internet zaten, bekle bekle bitmez download? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar