Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karsi cins escinselle birlikte olur musunuz?

combat

Öne çıkan mesajlar

soruyu biraz daha acayim; diyelim erkeksiniz. hormon tedavisiyle yuzunde sakal cikartmis bi kadinla sevisir misiniz?

veya soyle dusunelim. kendini erkek olarak kabul eden bi kadin sizle tanisanca aniden asik oluyor ve size escinsel ask yasamayi oneriyor? yani onun acisindan escinsel ama o escinsel olunca siz o kadin oldugu icin straight olmaya devam edeceksiniz sorun olmayacak.

diyelim kadinsiniz. gunluk hayatinda etek, sutyen, jartiyer giyip dolasan bi erkek sizi gorunce aniden asik oluyor ve siz de hem huyuna suyuna hem de gorunusunden hoslaniyosunuz. nolur bu durumda?

boyle bi durumda ne yaparsiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

once kendi kendime cevap vereyim. gunlerdir bu sorun kafami kurcaliyor, gece gozumu kapadigimda bi o yana donuyorum bi bu yana. kalkip bi bardak su icip yarim saat bos bardaga bakarak dusunuyorum.

sonunda bu aksam yemeginden sonra cubuk krakerimi caya batira batira yeyip ayni soruyu dusunurken tutarli bi cevap buldum kendi kendime.

eger oyle bi hatuna denk gelirsem kesinlike sakalliyken birlikte olmam. kibarca kesmesini isterim. sayet mumkunse kadinsi hatlarini on plana cikaracak bir etek giymesini de uygun bir dille rica ederim.

peki hatun bu degisiklikleri kabul etmezse? o zaman mesafe koyarim ama seviyosam da beklerim. neticede turk erkegiyim, sevdim mi ibrahim erkal gibi sever, sahiplenirim. ne zaman hazir olursa o zaman giydiririm etegi yarime. yeter ki o kararini degistirmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

haci yemin ederim bu soru gunlerdir kafami kurcaliyor. yapacak onca isim de var ama olmuyor kurtulamiyorum. dun gece ruyamda opusmeye basladigim kadin birden top sakalli bi kadina donustu. o an sinirden kendimi kaybedip agzina doner tekme attim. ve konuyu buraya tasimaya karar verdim
Sosyal ağlarda paylaş

combat said:

reyou said:
life is simple baby.

nefes alsin yeter detected

dostum, anliyorum, gencsin, heycanlisin, topigin cok hit alsin,
ortaya attigin konu 21 sayfa tartisilsin istiyorsun.. tamam canim evladim anladikta, isin kuralini bilmiyosun.

sadece basligi yazip konuyu nadasa birakacaksin, mayasi tutarsa zaten 1-2 kisi konuyu populer yapar, ama sen bole her mesaja cekirge gibi ziplarsan kendi kendini trollersin.

life is simple baby.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...