combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 soruyu biraz daha acayim; diyelim erkeksiniz. hormon tedavisiyle yuzunde sakal cikartmis bi kadinla sevisir misiniz? veya soyle dusunelim. kendini erkek olarak kabul eden bi kadin sizle tanisanca aniden asik oluyor ve size escinsel ask yasamayi oneriyor? yani onun acisindan escinsel ama o escinsel olunca siz o kadin oldugu icin straight olmaya devam edeceksiniz sorun olmayacak. diyelim kadinsiniz. gunluk hayatinda etek, sutyen, jartiyer giyip dolasan bi erkek sizi gorunce aniden asik oluyor ve siz de hem huyuna suyuna hem de gorunusunden hoslaniyosunuz. nolur bu durumda? boyle bi durumda ne yaparsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 benim icin cinsiyeti onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 once kendi kendime cevap vereyim. gunlerdir bu sorun kafami kurcaliyor, gece gozumu kapadigimda bi o yana donuyorum bi bu yana. kalkip bi bardak su icip yarim saat bos bardaga bakarak dusunuyorum. sonunda bu aksam yemeginden sonra cubuk krakerimi caya batira batira yeyip ayni soruyu dusunurken tutarli bi cevap buldum kendi kendime. eger oyle bi hatuna denk gelirsem kesinlike sakalliyken birlikte olmam. kibarca kesmesini isterim. sayet mumkunse kadinsi hatlarini on plana cikaracak bir etek giymesini de uygun bir dille rica ederim. peki hatun bu degisiklikleri kabul etmezse? o zaman mesafe koyarim ama seviyosam da beklerim. neticede turk erkegiyim, sevdim mi ibrahim erkal gibi sever, sahiplenirim. ne zaman hazir olursa o zaman giydiririm etegi yarime. yeter ki o kararini degistirmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Bu herif kesin gizli gay ya, başka bir açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 forumda henuz daha hic hatun gormedim ama bi de hatun versiyonunu aciklayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 hatun var ama az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 abi bu ne manyak topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 haci yemin ederim bu soru gunlerdir kafami kurcaliyor. yapacak onca isim de var ama olmuyor kurtulamiyorum. dun gece ruyamda opusmeye basladigim kadin birden top sakalli bi kadina donustu. o an sinirden kendimi kaybedip agzina doner tekme attim. ve konuyu buraya tasimaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 not sure if serious...jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 dolaptan cikma vakti gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Myshkin said: Bu herif kesin gizli gay ya, başka bir açıklaması yok. olm yasadigim sehirin bi mahallesi gay mahallesi. yasli amcalar elele geziyor dusun. ona ragmen hatunlradan baska ilgi duydugum bi insan cinsi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 combat said: dun gece ruyamda opusmeye basladigim kadin birden top sakalli bi kadina donustu. o an sinirden kendimi kaybedip agzina doner tekme attim. kontrolsüzce güldüm, hayırlı sabahlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 okurken beynim patladı algılayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 sana da iyi sabahlar bro. soruya yanitini da alalim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 sabah kahvesi niyetine iyi olacak bu topik yeni uyananlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 haci kiz arkadasin veya evlendigin karin cinsiyet degistirmeye karar vermis. gidip baska bi hatunla 3 yil yasayip geri donmus pisman olmus. yuzunde de bi top sakal var. naparsin? @mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Saeros said: combat said: dun gece ruyamda opusmeye basladigim kadin birden top sakalli bi kadina donustu. o an sinirden kendimi kaybedip agzina doner tekme attim. kontrolsüzce güldüm, hayırlı sabahlaraynen bazı insanların çok farklı hayatları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 offf cok basit seyleri sanki atom parcalamak gbi komplex anlatmissiniz.. yok karsi cinsmis, top sakali varmis, altinda kirmizi donu, sari parlak ceketi varmis mis ta mis... isteyen gider kutuk seyapar istemeyen adriana lima yi reddeder. life is simple baby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 oha area masterz is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 reyou said: life is simple baby. nefes alsin yeter detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 o arkadaş rüyasında seviştiği kadını bi anda sakallı vs görmüyordur eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 combat said: reyou said: life is simple baby. nefes alsin yeter detected dostum, anliyorum, gencsin, heycanlisin, topigin cok hit alsin, ortaya attigin konu 21 sayfa tartisilsin istiyorsun.. tamam canim evladim anladikta, isin kuralini bilmiyosun. sadece basligi yazip konuyu nadasa birakacaksin, mayasi tutarsa zaten 1-2 kisi konuyu populer yapar, ama sen bole her mesaja cekirge gibi ziplarsan kendi kendini trollersin. life is simple baby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 abi hissediosan bişi takılıcan, da bir kadın hormon tedavisi aldıysa kadın deildir zaten ki çekici gelmez bize. ne kadar biz meme toto geyiği yapsakta olay hormonlar. baya basit bunun cevabı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar